Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (845. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.688.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 843844845846847
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben bu dosyayı hoparlör ses dosyası biliyorum.Hatta 4.2.2 de sesi yükseltmek için bu isimle o dizine atıyorduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miui ota guncellemesini yaptım baya akıcılık gelmiş :D
  • Arkadaşlar ben batarya sorununu çözdüm Paylaşayım faydalanan olur. Settings>Battery kısmına girdiğimde wi-fi'ın 24 saat açık olduğunu gördüm manuel olarak kapatsam bile. Settings>Wi-Fi>Advanced ayarlara girdiğimde "Scanning always available" diye bir ayar var durmadan çevrede wi-fi aranmasını sağlıyor onu kapatmam ile birlikte eski haline geri döndü wifi manuel olarak kapanabiliyor artık CM tabanlı romlarda şarj sıkıntısı sorununuz var ise deneyebilirsiniz.
  • menmoli kullanıcısına yanıt
    ha o zmn bişe diyemem hocam; ama kılıf iyidir her zaman için eğer denerseniz nası olduğuna dair görüşlerinizi paylaşın; ama yine de... belki kılıftan sıkılırsam düşünürüm ileride bende
  • menmoli kullanıcısına yanıt
    Peki hocam buff kırılmalara karşı bi jelatşn varmış bizim cihazımıza uygun var mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

miui ota guncellemesini yaptım baya akıcılık gelmiş :D

üstad ne gibi değişiklikler gelmiş ?
  • Miui iyidir iyi kamera biraz sorunlu ama her işimi gördü .. birde stock romdan alıştığım plug'n pop olaymış

• quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

Miui iyidir iyi kamera biraz sorunlu ama her işimi gördü .. birde stock romdan alıştığım plug'n pop olaymış

Bunlar hep elite x romdan ışte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kamerada degisiklik varmi hocam video cekiyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

quote:

Miui iyidir iyi kamera biraz sorunlu ama her işimi gördü .. birde stock romdan alıştığım plug'n pop olaymış

Aynen hocam ideos x5'den beri miui vazgeçilmezim

• quote:

quote:

quote:

Batarya sorununu halletsinler geçerim bende

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam batarya bence idare edecek düzeyde öyle ahım şahım bir sömürme durumu yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam batarya bence idare edecek düzeyde öyle ahım şahım bir sömürme durumu yok

Hocam 2.30 saat oyun oynuyorum ağır bazen aşağıdaki süreyi verirse neden olmasın [simage]
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Hocam ben bu dosyayı hoparlör ses dosyası biliyorum.Hatta 4.2.2 de sesi yükseltmek için bu isimle o dizine atıyorduk.

Günaydın, dosyayı o dizine atmadan önceki konuşma kalitesi ile sonraki konuşma kalitesini kıyasladım.Patlak ve boğuk ses yok oldu.Sanırım konuşma kalitesini de içinde barındıran bir dosya.Bu yüzden her cm11 nightly yüklemede bu işlemi yapıyorum.Görüşme sesi bu şekilde cm11 den hem daha yüksek oluyor.

• quote:

üstad değişiklikler hakkında bir bilgin var mı ?

Neler değişmiş yeni sürümde.. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirnatli21

quote:

üstad değişiklikler hakkında bir bilgin var mı ?

Neler değişmiş yeni sürümde.. ?

edit : romu yükledikten sonra tekrardan update çıktı .. şimdiki sürüm 4.5.25
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahirozgun

cloudystock 2.1 romu veya 2.2 romu kullan arkadaşlara bir sorum olacak. Romdan çok memnunum fakat kilit ekranında Gflex kilit ekranı kullanıyorum ve her kilit açtığımda titriyor telefon halbuki tüm titreşim ayarlarım kapalı. Bu şekilde bir sorun yaşayan var mı? yoksa bana özel bir sorun mu? veya çözümünü bilen var mı? Çok soru sordum galiba

Geçen bende de sessizde telefon çaldı.
  • arkadaşlar cloudyflex 2.3 kullanıyorum knockcode da yanlış kod girince denklaşör sesi çıkarıyor. sinir bozucu bir durum dışardayken olduğu zaman millet yanlış anlasa bişey diyemem, bazen elimde tutarken elim çarpsa bile ses çıkarıyor.gerçekten foto çekse gam yemicem ama ortada birşey de yok. şunu kaldıramaz mıyız ?
  • LG G2 için miui ortaya çıkaran geliştirici şimdidi oppo find 7 'nin romu " COLOR OS 2.0 " ı çıkaramaya hazırlanıyor..

xda linki :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2762446
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirnatli21

LG G2 için miui ortaya çıkaran geliştirici şimdidi oppo find 7 'nin romu " COLOR OS 2.0 " ı çıkaramaya hazırlanıyor..

xda linki :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2762446

Kamera yazılımınıda portlar mı acep ?

• 
Sayfa: önceki 843844845846847
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.