Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (816. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.721.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 814815816817818
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yasaklıktan kastınız garanti ise evet rom yüklenince garanti gidiyor ama garantiye romlu rootlu götürürseniz.. Eğer garantilik bir durumunuz olursa orjinal hale getirin sıkıntı olmaz.. Yani yasak değil bence..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunok

Yasaklıktan kastınız garanti ise evet rom yüklenince garanti gidiyor ama garantiye romlu rootlu götürürseniz.. Eğer garantilik bir durumunuz olursa orjinal hale getirin sıkıntı olmaz.. Yani yasak değil bence..

yok yasal anlamda dedım. garantı cokda umrumda degıl yani... cunku ıphone 5 vardı ekran kırıldı cop oldu gıttı.. benım sadece merakım yasal anlamda ne bılım rom tukluyoz ya ondan dedım
  • quote:

Valla ben kullanırken en son şarjda falan kullanmak istediğinde sıkıntı oluyordu ama Son sürümünü denemekte fayda var güzel geliyor Cm çünkü..

Hocam ben en son pardus geçmeden önce yani 10 gün önce filan hiç bir sıkıntısı yoktu. Otg de çalışıyordu. Ama knock on stock kadar efektif değildi, şarjı biraz daha az gidiyordu, ses kaydı oldukça kalitesizdi ve diğer lg uygulamaları yoktu.Ama cidden cm lagsız ve aşırı seri idi.flex de deneyeceğim olmadı geri doğruca cmye.Ha bir de arama ekranında bug vardı bende. Konuştuktan sonra bi bakıyordum bir sürü şey açılmış. Sensör problemi galiba.

• szr_trace S kullanıcısına yanıt
    iki dosyayı da flashladım recoveryden.
    yasin92 hocam paylaşmıştı viper4 apk dosyasını.ordan 4.x.x olanı kurdum şimdi ses baya bir güzel ve yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: fugeetive

Hocam islerin yogunlugundan simdi tesekkur etme imkani buldum :)
    Birde bu cm yada aosp romlar sadece bende mi stock taban romlara gore daha.fazla sarj yiyor yoksa herkes ayni sekilde bir problem yasiyor ?

Prformas olarak iyi ama şarj olarak maalesef çabuk gidiyor cm ler de şarj.

• Padus romu yükleyip back up geri yükledim ancak Telefon uygulaması sürekli duruyor

Yardım edebilecek var mı?
  • arkadaşlar qslide daki not uygulamasının apk sını nerden bulabilirim. yada tam adı nedir? diğer romlardan almaya çalışıcam
  • Dori 4.7 kernel flasladim fotograflarim ve muziklerim gitti ne alaka ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

Cyanogen mod nasil arkadaslar official surum hakkinda bilgisi olan varmi cok merak ettim

Adam edemediler onu bir türlü. Bulasmayin derim sahsi görüşüm.İlk defa CM nin bir telefonda çuvalladı.Oturtamadılar bir türlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

Cyanogen mod nasil arkadaslar official surum hakkinda bilgisi olan varmi cok merak ettim

Adam edemediler onu bir türlü. Bulasmayin derim sahsi görüşüm.İlk defa CM nin bir telefonda çuvalladı.Oturtamadılar bir türlü.

Suan gecis yaptim test ediyorum detaylari veririm son versiyon hakkinda isterseneniz :)

@altinok

Tesekkurler hocam suan kurdum cok iyi durumda gibi inceliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LG G2 27

quote:

yok yasal anlamda dedım. garantı cokda umrumda degıl yani... cunku ıphone 5 vardı ekran kırıldı cop oldu gıttı.. benım sadece merakım yasal anlamda ne bılım rom tukluyoz ya ondan dedım

Polis kontrolünde, eğer telefonun da root olduğu tespit edilirse minimum 6 aydan başlıyor hapis cezası. O yüzden yolda polis görürsen ilk işin telefona hard reset atmak olsun. Boş vakitlerinde sık sık telefonu Recovery mode a alma antremanlari yap ki ters bir durumda hızlıca recovery mode a girip hard reseti çakarsın. Custom rom yüklersen eğer ona hard reset falanda işlemez malesef direk telefonu imha et.

Hocam şaka bir yana root ya da Custom rom kurmanin yasal açıdan hiçbir sakıncası yok ne gibi bir sakıncası olabilir ki? Arkadaşlarinda dediği gibi tek sorun garantide çıkabilir onunda çözümü basit zaten. Orjinal yazılımı kur yolla servise.

• quote:

Orijinalden alıntı: kopuq61

quote:

PendroZ hocam pardus hdc 7.1 yükledim. Yalnız slow motion video çektiğimde normal olarak oynatıyor videoyu sorun nedir acaba?

+1

+1
  • quote:

quote:

quote:

PendroZ hocam pardus hdc 7.1 yükledim. Yalnız slow motion video çektiğimde normal olarak oynatıyor videoyu sorun nedir acaba?

+1

+1

Kendi video oynaticisini kullanın video yu oynatırken

• quote:

quote:

quote:

Suan gecis yaptim test ediyorum detaylari veririm son versiyon hakkinda isterseneniz :)

@altinok

Tesekkurler hocam suan kurdum cok iyi durumda gibi inceliyorum

Pil performansı çok kötü onun dışında günlük kullanım için iyiydi.
    Ben aosp romların kameralarını hic begenmem.

• Allah Razı olsun @LG G2 27 den. monotonlaşan konuyu coşturdu farkında olmadan. meğer millet bi kıvılcım bekliyomuş
  • Press_Play_On_Tape kullanıcısına yanıt
    hiç bırısı bı ALEX degıl...

bu arada diego ıle gorusmelere baslamısız
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahhh34

quote:

quote:

quote:

+1

+1

Kendi video oynaticisini kullanın video yu oynatırken

hocam zaten kendi oynatıcısını kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

Hangi Diego abi? Buz devri çizgi filmindeki kaplan Diego mu?

• Press_Play_On_Tape kullanıcısına yanıt
    laliga şampıonu olan ATM dekı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: acura07

Hangi Diego abi? Buz devri çizgi filmindeki kaplan Diego mu?

• 
Sayfa: önceki 814815816817818
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.