Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (751. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.723.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 749750751752753
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    800'le çekiyorum şu an alternatifleri deneyin :)
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    temız kurulum yapmıs oluyorsun zaten hocam :)
    dosyaları da sılmek ıcın
    internal storge mı ne vardı onu da ısaretlıyeceksın :)

phlızın yenı surumlerınde yoktu heralde secme :)
  • Ahmetoa kullanıcısına yanıt
    hepsını denedım olmadı ımd ındıreyım bıde ımd ıle denıyeyım :)
  • Evet Andoid file host 6 tane serverdan alternatif verir şuan en iyi ücretsiz geliştirici depolama alanı burası XDA ya yüklüyordum yavaş dediler yine buraya döndüm...
  • Eyvallah hocalarım doğru yapıyormuşum.acura hocam şebekeyi görünce hemen hareketlendirdin forumu
  • PendroZ kullanıcısına yanıt
    ımd ıle cekınce 1.3 e cıktı sıkıntı crome da ımıs demekkı
  • server #4 en hızlısıydı denedim hepsini 10ar saniye, ondan devam ettim :)

8 dakika kaldı, diğer eve geçip, yedek alıp flashlıcam. Ne farklar var şimdi tam olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetoa

server #4 en hızlısıydı denedim hepsini 10ar saniye, ondan devam ettim :)

8 dakika kaldı, diğer eve geçip, yedek alıp flashlıcam. Ne farklar var şimdi tam olarak?

En güncel yazılım üzerine kurdum 20D UK Open biraz görsel makyaj yaptık 6.1 de yapılan bazı ufak sıkıntı çıkaran yerleri temizledim iyi oldu
    Sorun mu varmış 6.1'de eyvallah hocam, artık pardusta kalıcaz galiba ya :)
  • quote:

Kendi farkettiğim birkaç bişey vardı pro özellikleri portlarken yanlış girdiğim kodlar onları düzelttim farkedilmedi zaten onlar 7.0 yaparken farkettim bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: PendroZ

quote:

Kendi farkettiğim birkaç bişey vardı pro özellikleri portlarken yanlış girdiğim kodlar onları düzelttim farkedilmedi zaten onlar 7.0 yaparken farkettim bende

Hocam bir pro yada flex romu yapabilrsen çok iyi olur valla.. Alıştık onlara stock yavan geliyor bir süre sonra :=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgunduz26 -- 2 Mayıs 2014; 23:04:44 >

• quote:

quote:

Hocam pardus 7.0 yükledim şu an itibari tek fark ettiğim kamerada slow motion çalışmıyor.Video çekimi karanlık ve oynatırken 1/4 1/2 tarzında değil.Düz oynatıyor işte.CloudyFlex romunda slow motion vardı.
    Acaba bende mi öyle oldu?

• Arkadaslar flex2.2 kullaniyorum ama art moduna aldim hali ile bazi apkler sorun cikariyor bunun bir cozumu hala yok dimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    internal storage sistem dışı ayrılan hafızayı komple siler müzik resim video vs hepsini uçuurur :D
  • quote:

quote:

ellerine emeğine sağlık pendroz hocam 7.0 çok mükemmel olmuş teşekkürler

• yasin_92 kullanıcısına yanıt
    o da onu ıstıyordu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

quote:

quote:

Hocam pardus 7.0 yükledim şu an itibari tek fark ettiğim kamerada slow motion çalışmıyor.Video çekimi karanlık ve oynatırken 1/4 1/2 tarzında değil.Düz oynatıyor işte.CloudyFlex romunda slow motion vardı.
    Acaba bende mi öyle oldu?

Valla ondan herkes şikayetçi pro ve flex tabanda daha performanslı çalıştığı söyleniyor aldım son sürümü koydum modun yapan adamada söyledim çözüm varmı yok çalışıyorum hala üstünde dedi benden çıktı olay

On Screen Phone apksınıda ekledim xda da istiyen oradan indirebilir

Hemen test etmişler sağolsunlar

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• acura07 kullanıcısına yanıt
    Merak etme internal kısmı hariç hepsini işaretledim öyle kurdum romu.Acemi değiliz yani?
    Yalnız Pardus 7.0 slow motion çalışmıyor ve de fotolar flaşlı çekmeme rağmen karanlık gibi. Cloudy flex 2.1'de kamerayı flaşlamamıza rağmen o çok iyiydi.
    Bu romda da xdabbeb kamera modu mu kullanılmış acaba?
    Hocam uğraşlarınız takdire şayan. Navibar gizlemeyle birlikte 24 boyutuna küçültmek için de dosya flaşlayabilirsek tamamdır. Hiç sevmiyorum çünkü sanal tuşları.
    Flex 2.1 deyken xdabbe 3.0 kamerayi flashladigimda aynen bahsedildigi gibiydi durum.. ama 2.2 de cloudyfa halletmis o sorunu..cloudyflex ten yada pro dan alma sansiniz varsa ordan alabilirsiniz.... muhabbetiniz varsa (ki tesekkur kisminda gozukuyor) cloudyfa dan da isteyebilirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 749750751752753
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.