Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (716. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.695.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: macorono34

Arkadaşlar Knock Code ile uyumlu stock kernel buyrun CloudyFlex 2.1 ile sorunsuz çalışıyor.

http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=14195

bu kernel'i optimus rs'nin üstüne kurabilirmiyiz sıkıntı çıkarmı?
  • optimus pro 2 de bi hata farkettim mesajlarda numarayı spam olarak kaydettikten sonra msj normal bi şekilde gelmeye devam ediyo.yani gizleyemiyosun
  • szr_trace S kullanıcısına yanıt
    as
    sorunun çözümünü buldum da unuttum gps ayarları bozuluyor bi program vardı unuttum onunla gps konumunu Türkiye yapınca düzeliyordu root atınca knock gidiyor bide başka bi sorun gözlemlememiştim değiştirdim ama 20b vodafone yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermirza

quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

optimus rs rom'a knock code'u nasıl mod'larız arkadaşlar?

cloudyfa nın yayınladığı kerneli kullanmanız kafi ayrıca bir işleme gerek yok

onu üstüne kurarsak uyuşma gibi bir durum olmazmı lg da kalma gibi v.s.

flash la wipe ları yap yeterli bootlop ta da kalmazsın bizzat denedim
  • G2 için ilklerin adamı Cloudyfa gene döktürmüş :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

optimus rs rom'a knock code'u nasıl mod'larız arkadaşlar?

cloudyfa nın yayınladığı kerneli kullanmanız kafi ayrıca bir işleme gerek yok

onu üstüne kurarsak uyuşma gibi bir durum olmazmı lg da kalma gibi v.s.

flash la wipe ları yap yeterli bootlop ta da kalmazsın bizzat denedim

teşekkürler şimdi deniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kadiraybar

Merhaba Beyler ;

Cihazınızı Özelleştirmek ve kullanımını daha da kolaylaştıran kullandığınız uygulamaları paylaşabilir misiniz?

İlk Ben başlayayım Ben GMD Gesture Kontrol Uygulamasını kullanıyorum. Ekran kapatma , Önceki açılan uygulama , sidebar , Uygulamayı Kapat Gibi özellikleri var.

Arkadaşa katılıyorum sidebar ı kullanmakta ve tavsiye etmekteyim lakin GMD Gesture Kontrol Uygulamasını bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: s333

quote:

Merhaba Beyler ;

Cihazınızı Özelleştirmek ve kullanımını daha da kolaylaştıran kullandığınız uygulamaları paylaşabilir misiniz?

İlk Ben başlayayım Ben GMD Gesture Kontrol Uygulamasını kullanıyorum. Ekran kapatma , Önceki açılan uygulama , sidebar , Uygulamayı Kapat Gibi özellikleri var.

Arkadaşa katılıyorum sidebar ı kullanmakta ve tavsiye etmekteyim lakin GMD Gesture Kontrol Uygulamasını bulamadım

http://apkgalaxy.com/android-apps/gmd-gesturecontrol-%E2%98%85-root-v7-5-1-apk.html

• Rom konusunda durgunluk var cozemedim neden yeni rom veya guncelleme gelmiyor ozellikle miui cok istiyorum nerdeyse butun tellere portlanmis bi tek g2 de yok tuhaf ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Piksel piksel oluyor dimi ekran ışığı sonerken
    Ben Black kitkat twrp 2.7 kullanıyorum tavsiye ederim :) ama philz de duruyo tabiki lazım olur diye :)

Black KitKat twrp ne doktor? Böyle bir versiyonu mu var twrp 'nin?

• quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

Rom konusunda durgunluk var cozemedim neden yeni rom veya guncelleme gelmiyor ozellikle miui cok istiyorum nerdeyse butun tellere portlanmis bi tek g2 de yok tuhaf ya

Nerdeyse her gün bakıyorum ama MIUI konusunda tık yok.. miui candır beklemeye devam

• Press_Play_On_Tape kullanıcısına yanıt
    Bi giriş ekranı değişik o kadar

• pro romlardaki yazı yazarken ki Türkçe karekter sorununun çözümü varmı :)
  • Flexe geçtim bende çoğunluğa uyup
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: s333

quote:

Merhaba Beyler ;

http://apkgalaxy.com/android-apps/gmd-gesturecontrol-%E2%98%85-root-v7-5-1-apk.html

eyvallah dostum sağolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

pro romlardaki yazı yazarken ki Türkçe karekter sorununun çözümü varmı :)

Mesajlar ayarlar metin mesajı karakter kodlama kısmını standart alfabe yapman yeterli

• espesito kullanıcısına yanıt
    eyv kardeş düzeldi cok saol
  • Cm11 kurdum bi deniyelim diye hersey guzel di ama simdi orjinal kernel lazim nerden buluruz

• Yeniden g2 rom kurmanız gerekiyor.Cm11 in kerneli ile orjinal romların kerneli farklı.

• Cloudypro II 'nin kamerasını CloudyFlex 'e aktarabilirmiyiz? (flex'in tek eksiği o gözüküyor)
  • 
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.