Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (562. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.721.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 560561562563564
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MIUI severlerin hoşuna gidecek bir çalışma tüm cihazlara uyumlu hale getirmişler Launcher gibi kuruluyor cihaza kilit ekranı rehber mesajlar vs gibi herşeyi eklemişler

MIUI Lite

Core Features:

MIUI Launcher
    Unique themes created by renowned designers
    Customization on another level

MIUI Dialer
    Refined call experience
    Block unwanted calls

MIUI Messaging
    Free cloud messaging with MIUI users
    Block spam texts

Mi Cloud
    Sync your contacts, SMS and images
    Store & access content conveniently

http://en.miui.com/thread-18293-1-1.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

Şu transparan hava widgeti denedım kac tane hic biri calısmadı yokmu calısan kitkat ile :S

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather

Widget türünü şeffaf yaparsanız istediğiniz sonucu alırsınız

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

bakarmısın cok kotu duruyor bole transparan şart

edit : o miui lite kurdum hic begenmedim miui rom portlancaksa portlansın yoksa bole hic iyi olmuyor yarım yamalak yamalı bohca gibi oldu telefon ve miui akıcılıgında degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 3 Nisan 2014; 23:54:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PendroZ

MIUI severlerin hoşuna gidecek bir çalışma tüm cihazlara uyumlu hale getirmişler Launcher gibi kuruluyor cihaza kilit ekranı rehber mesajlar vs gibi herşeyi eklemişler

MIUI Lite

Core Features:

MIUI Launcher

MIUI Dialer
    Refined call experience
    Block unwanted calls

MIUI Messaging
    Block spam texts

Mi Cloud

üstad bu arada senin xda sayfanda ki romun versiyonu PARDUS 4. görunuyor ama galaiba PARDUS 5. İ de yüklemişsin bi karısıklık mı var :)

• quote:

edit : o miui lite kurdum hic begenmedim miui rom portlancaksa portlansın yoksa bole hic iyi olmuyor yarım yamalak yamalı bohca gibi oldu telefon ve miui akıcılıgında degil

MIUI tam stabil portlansa efsane olur G2 donanımında bakalım çalışıyorlarmış üzerinde bekliyoruz.G2 den önce Nexus 5 gelicek miui onuda merak ediyorum KK ile ilk tanışması olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

quote:

MIUI severlerin hoşuna gidecek bir çalışma tüm cihazlara uyumlu hale getirmişler Launcher gibi kuruluyor cihaza kilit ekranı rehber mesajlar vs gibi herşeyi eklemişler

MIUI Lite

Core Features:

MIUI Launcher

MIUI Dialer
    Refined call experience
    Block unwanted calls

MIUI Messaging
    Block spam texts

Mi Cloud

üstad bu arada senin xda sayfanda ki romun versiyonu PARDUS 4. görunuyor ama galaiba PARDUS 5. İ de yüklemişsin bi karısıklık mı var :)

Evet unuttum onu düzelteyim

• quote:

quote:

MIUI tam stabil portlansa efsane olur G2 donanımında bakalım çalışıyorlarmış üzerinde bekliyoruz.G2 den önce Nexus 5 gelicek miui onuda merak ediyorum KK ile ilk tanışması olucak.

insallah en kisa zamanda en guzel yeniliklerle gelir.uzun zamandir v5 var zaten.şöyle gorselligi ve stabilirligi ile guzel bi v6 yapsinlar kitkat icin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @pendroz hocam romu şuan indiriyor , 1100 kb ta iniyor mübarek :)

yalnız transparan hava ve flex tema-kilit ekranı ve flex hava durumu mevcut mu ?

ingilzicem olmadığından chancgelist e bakamadım :)
  • quote:

MIUI Lite

Core Features:

MIUI Launcher

MIUI Dialer
    Refined call experience
    Block unwanted calls

MIUI Messaging
    Block spam texts

Mi Cloud

yalnız miui nin sitesinde verilen video da imac in amblemini göstermeleri çok ilginç olmuş..

bir nevi apple reklamı gibi bişey olmuş sanki :D

• quote:

Orijinalden alıntı: sirnatli21

quote:

MIUI Lite

Core Features:

MIUI Launcher

MIUI Dialer
    Refined call experience
    Block unwanted calls

MIUI Messaging
    Block spam texts

Mi Cloud

yalnız miui nin sitesinde verilen video da imac in amblemini göstermeleri çok ilginç olmuş..

bir nevi apple reklamı gibi bişey olmuş sanki :D

ilaveten uygulamayı inidirp kurdum.. bence çok başarılı olmuş... tek eksik türkçe dil olmaması.. ben beğendim açıkçası

• Baskan dori 3.3 kurdum biraz önce.Xda de baya bir okudum yazılanları.Bir kombo yaptım bunlardan.Nightmare governor,2.4 ghz işlemci hızı ile cihaz uçuyor. Ayrıca flac sorunu da halledilmiş. Sorunsuz çalışıyor. Yarim saat oyun oynadım telefon ısınmadı bile.Isınmasını bırak ılık bile olmadı neredeyse.Çok acayip birşey oldu.Elemanın birisi 2.4 ghz de çekirdekleri takip ettim daha verimli çalışıyor demiş. Bilemiyorum ne derece ciddiye alinir ama şarj olayına bakacağız. Bir de ss koymuş 8 küsur saat ekran süresi.Bir full şarj ederim de telefonu yarın bakayım.
    Sen bir takım ayar çektim stweaks den demiştin?Nedir hocam bunlar?Neden ve gerekli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press_Play_On_Tape -- 4 Nisan 2014; 0:43:52 >
  • Geceninbu vaktinde ne kadar onemli bilmem de dorimanx 3.3 te geri tusuna ekrani kapama eklenis

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

Geceninbu vaktinde ne kadar onemli bilmem de dorimanx 3.3 te geri tusuna ekrani kapama eklenis

Şöyle eksiksiz bir rom çıkmadı arkadaş ne iş anlamadım.Biri kamera kötü diğeeri şarj rezalet biri şebeke sıkıntısı.
    Bu cihaza ne zaman güzel bir rom çıkar biz de rahat ederiz LG G2 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

odex dosyasını sildim sorun kalmadı.Şimdi bu kamera uygulamasını CloudyStock moduna yüklemeye çalışacağım.Umarım pro kamerası stockta sorun çıkarmaz.

Forum bu gece çok sorunlu.kişi ekleyemiyorum

@bunduz26

Deneme amaciyla pro v1.2 ye kurdum eski yazilimda kameradan ciktigimda son ayarlar kayitli kalmiyordu bunda kaliyor o hosuma gitti, gece cekimide diger yazilima gore daha iyi karsilastirma yaptim acikcasi bi fark olmaz saniyordum kameradanda memnundum ama gercekten farketti tsk hocam kamera bi tik ileri gitti sayende

• evet pardus hd v5 romu indirip kurdum.. yarım saatir kurcaladım rom tertemiz ve akıyor.. batarya performansını 1 günlük kulanımdan sonra yorumlanabilir..
  • Evet hocam kamera bu haliyle çok daha güzel ve kaliteli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petro24 -- 4 Nisan 2014; 1:11:50 >
  • quote:

quote:

quote:

Şu transparan hava widgeti denedım kac tane hic biri calısmadı yokmu calısan kitkat ile :S

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Bu nasıl

• arkadaşlar flex teması arıyorum.. bende var olanı yüklüyorum ama hava durumu teması siyah kalıyor..

flex teması için yardımcı olacak lar aranmaktadır :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yilmazovic

quote:

Orijinalden alıntı: ozidane

quote:

Orijinalden alıntı: Yilmazovic

Arkadaşlar telde kitkat yüklü ve rootladım.. şimdi telefona nasıl cwm ya da twrp recovery yüklerim acaba ??

Stock romu nasıl rootladın

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=84641562&p=532
    Bu sayfada türkçe anlatımı var hocam...

Alintilamis olduğum linke tıklayarak öğrenebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu nasıl

aynen bu işte super ya! widget dedıgın bole olur

• Miui lite yi upload edecek birisi yok mu arkadaşlar mobilden sacmaladi indiremedim

Edit: gerek kalmadı

https://mega.co.nz/#!ZIsTjCxC!OOHYq3NkWXmruJTaOMBgoQGrSE5Q7AjcsLFyIXxilo4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 4 Nisan 2014; 2:02:10 >
  • 
Sayfa: önceki 560561562563564
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.