Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (363. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.689.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• McMannes kullanıcısına yanıt
    CloudyFlex tavsiye ederim, varsın 4k olmasın magic Focus olmasın ne çıkar, tuş gizleme var hepsine bedel.

4.4 sağlıklı root çıkana kadar devam flexte

Flexin eksiği qremotede bazı markalar eksik, bi de ses yükseltildiği için son seviyede bozma yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya nasıl hocam cloudy de...

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Walla hocam bir yerlerde sıkıntı var ama çözemedim örneğin şimdi 2.7 yi flaş ladım... Wipe yaptım... Programları guncellerken açılışta 120 de takıldı yine Titanium la geri alım yaparken takılıyor bazen... Bu arada dori 3 çıkmış o nasıl ki :-)

• Hıcam cevap içşn teşekkürler. Bende dediklerinize bağlı kalarak testi yaptım. Sonuçların resimlerini ekliyorum - umarım becerebilirim -.

*Pardus HD-G Flex-V3
    *Dorimanx version 2.6 (kernelde hiçbir ayara dokunmadım,ilk romla birlikte geldiği hali kadar bakirdir)
    *Greenify kullanıyorum.
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

hocam o da bana uymadı hiç kurdum biraz kullanayım dedim ama 2.9 daki gpu sorunu devam ediyor, kasılıp duruyordu bende :) o yüzden geeri 2.7 ye döndüm...
    şuan cloudy stock yükledim logo da kaldı telefon :D
    onu çözmeye uğraşıyorum yeniden kuracağım herşeyi otg ile bakalım olacak mı ?
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Wallahi hocam şarj uçtu şu an deli gibi yiyor bu pardus ya cloudy flex yada cloudy stoka geçecem...

peki hocam bende cloudy sorununu çözemezsem geri pardus a dönerim herhalde :)

baseband yüklemedim açıldı cloudy stock :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 16 Mart 2014; 21:56:18 >
  • Nasıl yani baseband istemiyor muydu cloudy stok...

• Cloudy Pro ya gelin 17 18 saat gidiyor sarj :). Pendroz Üstat bitiren kadar

hocam ben pardus a döndükten sonra baseband güncellemesi yapmamıştım :/
    şuan cloudy de baseband yüklemesi yaparken sıkıntı çıkardı telefon açılmadı
    bende full wipe yapıp sadece romu yükledim, şuan bir sorun yok açıldı ve programları indirmeye başladı telefon...
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

Batarya nasıl hocam cloudy de...

stok romlardan bi farkını göremedim, hemen hemen aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

Cloudy Pro ya gelin 17 18 saat gidiyor sarj :). Pendroz Üstat bitiren kadar

Aynen hocam Peki hocam mod atılmıyor değil mi bu romda?
  • ulisko kullanıcısına yanıt
    İyi bir skor, kernel ayarları için uygulamalardan STweaks a girip ayarları değiştirebilirsiniz, birkaç bin daha yüksek puan alır.

Kernel ayarlarında Profiles sekmesini bulup Extreme Performance seçmeniz yeterli olur. Tabi bu işlem işlemci frekansını, max sıcaklığını vs. yükseltiyor, bunun riskini de atlamamak gerek.

Ben şimdi yaptım dorimanx 2.6 extreme performance seçiliyken, 38 binlerde bi puan aldı.

Dediğim gibi günlük kullanımda etkisi hissedilmez bu puanların, aşağı yukarı aynı değerler.
  • 10-c ye döndüm.türkiye kitkatı ya da parduskatı bekliyelim bakalım
  • Hocam dediğin şekil yaptım radyo çalıştı ancak yine sadece cızırtı var.Zaten hiç bir zaman radyoyu dinleyemedim malum 311k serisi.Öyle bir baba yiğit çıkmadı radyoyu çalıştırabilecek bu seride?
    Yardımın için teşekkür ederim.
  • Teşekkürler Hocam en azından sayende fikir sahibi oldum. Bu tür sonuçlara çok takılmam zaten. Telefonun ihtiyacım olan bütün özelliklerini kullanmak, yani maksimum fayda...

İyi forumlar, teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulisko

Teşekkürler Hocam en azından sayende fikir sahibi oldum. Bu tür sonuçlara çok takılmam zaten. Telefonun ihtiyacım olan bütün özelliklerini kullanmak, yani maksimum fayda...

İyi forumlar, teşekkürler.

Maksimum fayda falan derken sizde bir optimizasyon, yöneylem eğilimi seziyorum
  • Hocam bu tuşları nasıl gizliyoruz cloudy stok ta...

• Doğrudur hocam, çok doğru bir tespit :)

• 
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.