Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3574. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.716.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35723573357435753576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ammavelakinbin

http://opengapps.org

Yukarıdaki linke tıkla.

Arm

7.1

pico seç aşağıda indirme linki çıkar.

Zipi indir Twrpden flahsla.

Gaps sonrası wipeye gelip sistem hariç genel bir temizlik yapmanı öneririm.

cevap için tşk.linkten indirdim fakat twrp yükleyemiyorum. cihazın os 7.1.1 (lineageos 14.1) root yapamıyorum

edit:root işi çok basitmiş yaptım. twrp yüklemeye uğraşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetrahidrokanabinol -- 15 Nisan 2017; 16:0:59 >
  • andro27 kullanıcısına yanıt
    Xda'da apk dosyası var viper4android için ama bazen sadece apk dosyası yetmiyor, build.prop'ta değiştiklik yapmanız gerekiyor. Bende Lollipop var şu anda o yüzden tam olarak nasıl yükleniyor, bilmiyorum.
  • geliştirici seçeneklerinden root erişimini açtım (apps.&adb). ama twrp nasıl yükleyeceğim bulamadım. ya da tuş kombinasyonunu beceremiyorum.
  • tetrahidrokanabinol kullanıcısına yanıt
    Bunu bir denesene.

https://play.google.com/store/apps/details?id=gt.recovery.reboot

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam çok teşekkür ederim oldu. allah razı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: andro27

Eyw hocam bisey daha sorayım viber4android i rr romda nasıl yüklerim yardımcı olurmusunuz

Google Playden busybox indirip install yapın ardından bu zipi twrp den flashlayın.

http://www.mediafire.com/file/04x0tv7m0jw5vvj/V4A_2.3.4.0_Enforcing_Lollipop.zip
  • Şimdi bu Lineageos romlar, eski CyanogenMod romlar mıdır?

• ynsemre1 kullanıcısına yanıt
    Eyw hocam sağolun

• andro27 kullanıcısına yanıt
    Ben viper4android stok bazlı romlar harici kullanılamıyor diye biliyorum.
  • Eline koluna sağlık hocam. Çok iyi düşünmüşsünüz. Çok iyi bir rehber olmuş.
    Dualar sizinle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThaDe -- 15 Nisan 2017; 21:54:31 >
  • ThaDe kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Bir faydam olduysa ne mutlu bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokanche

Şimdi bu Lineageos romlar, eski CyanogenMod romlar mıdır?

Evet. CM bitti artık aynı ekip Lineage OS'u kurdu.

• 11 nisan resurrection nightly kullanan var mı?
    varsa nasıl?
  • beyler resurrectionda TWRP e giremiyorum hata veriyor bu ne lanet 1 rom ya
    an itibari ile kimseye onermiyorum uzun vadede rezalet ekran cizgilerle doldu
    kendi kendine kapanıo TWRP calısmıo bok gibi sakın indirmeyin en azından son surum oturana kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12B15DEEB -- 16 Nisan 2017; 4:10:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a3l4i

beyler resurrectionda TWRP e giremiyorum hata veriyor bu ne lanet 1 rom ya
    an itibari ile kimseye onermiyorum uzun vadede rezalet ekran cizgilerle doldu
    kendi kendine kapanıo TWRP calısmıo bok gibi sakın indirmeyin en azından son surum oturana kadar

Acilen lineage os denemelisin su gibi akıyor.

• Rr rom 10 nisan sürümünü kullanıyorum suan ve gördüğüm kadarıyla hatasız bi rom durumunda. Stabil veya snapshot sürümü çıkana kadar kullanırım bunu ben

• RR 6 Nisan tarihli Nightly kullanıyorum ama ara sıra telefonun sistigini hissediyorum. Daha önceki RR kullanımlarında hiç şişme yaşamamıştım. Sorun Nightlyde mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThaDe -- 16 Nisan 2017; 12:51:34 >
  • 11.04 tarihli RR kullanıyorum, şu an memnunum.
    ilk yüklediğimde batarya sorunu yaşamıştım, aşağıdaki bilgiler aynı sorunu yaşayan varsa yardımcı olabilir:

google play servis çok fazla pil tüketiyordu. tam şarjın %30 civarını kullanıyordu. telefonda gapps olarak mini paket kurulu, hangouts gibi uygulamalar kurulu değil. gps konum servislerini ve hesap ayarlarından senkronizasyonu kapattığım halde aynı durum devam ediyordu. bir forumda çözüm olarak google play servis uygulamasının beta versiyonu tavsiye ediliyordu, kurdum ve sorun kalmadı. tam şarjdan sonra play servis %2-3 pil kullanıyor görülüyor. uygulama linki aşağıda:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.gms&ah=tlDK380wNRjZ7SeXwwJ2ccTXkK4&hl=tr

• twrp e girebilsem degisecem RR twrp i bile bozmus hicbir sekilde recoverye giremiyorum ne stok ne twrp
  • beyler cozumu buldum telefonu USB ile pc e baglayın kapalı iken tabii, sonra hemen ses acmaya basın
    sansınız varsa tek seferde download mode a girecek, sonra lg flash tool 2014 ile istediğiniz stok surumu yukleyin. twrp simdilik 7.1.1 i desteklemiyor. sorunun sebebi buymus eger tekrar yuklerseniz 7.1.1 e twrp bootloader hatası verecek daha dogrusu (secure boot verification error)
    zor oldu zahmetli oldu ancak cozdum olayı.

stabil surum cıkana kadar da RR devri kapanmıstır benim icin.
  • 
Sayfa: önceki 35723573357435753576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.