Bildirim
LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (342. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
cloudystok 1.1 yüklendi bakalım nasıl uçuracak bizi :)quote:
Orijinalden alıntı: Led Zeppelin
o değilde şuan yine gapps hatası verdi :) xposed yüklediğim için yeniden başlatmak zorunda kalmıştım :) -
quote:
Orijinalden alıntı: sorix
quote:
Orijinalden alıntı: acura07
Telefonla 2.5 dakika 4k video cektim telefon alev topu oldu....
kaç gb yer kapladı sesteki kesilme varmı görüntü nasıl
Goruntu muazzam sesteki kesilmeler devam ediyor bide anlamsız bir hisirti var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bi sesi düzeltemediler gitti sesi 3 noktadan almaya çalışana kadar kapatsınlar diğer 2 hoparlörü en azından ses kesintisi olmaz şu an için iyi bir fotograf ve video çekim modülü varmıquote:
Orijinalden alıntı: acura07quote:
quote:
Alıntıları Göster
-
quote:
3:10 çektim, hafif ılıdı. Seninki önceden mi sıcaktı acaba. -
quote:
quote:
quote:
Aynen görüntü güzel ses idare eder, ateş topu oluyor telefon. 1,34 dk 4k 352 Mb yer tutuyor, cloudy stock 1.1 den pro ya döndüm. Kamera için ve diğer çoklu pencere vs, için. 4k yı geçtim. Bari diğer özellikler olsayd stock cloudy de. O daha stabil gibi geldi bana. Sanırım claude pro pro da da pil konusunda anlaşamadık. Sabah 5 te bıraktım yattım. 10 da kalktım şarj 45 den 40 düşmüş. Hemen foruma face baktım yarım saatte 37 olmuş. Bir de pro stocka göre normal kullanımda daha fazla ısınıyor. Stockun kamerası daha kötü ama. Foto ve video olarak daha bulanık gibi. Tabi tüm bunlar iki Cloudy arasında 1günlük ilk kullanım izlenimlerim. Biraz Cloudy pro II de kalıp olmazsa stocka döneceğim. Olmadı PendroZ hocamın Pardusu ya da orjinal 4.4.2.ile yola devam. Son bir hafta kafa ambale oldu valla. 4.4.2 den mi LG den mi bilemem ama bir türlü, " tamam abi olmuştur" diyemedik. Farkındaysanız. Geliştiriciler de olmasa yandık valla.
Öpeyim LG 've türevlerininin pazarlama politikasını.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları
quote:
3:10 çektim, hafif ılıdı. Seninki önceden mi sıcaktı acaba.
Biraz kullanmistim ama sicak değildi ısınmıyor zaten normal kullanimlarda..
cloudy kurduğum stok 10H ı flashladım, hard reset attım düzeldi hocam -
quote:
bi sesi düzeltemediler gitti sesi 3 noktadan almaya çalışana kadar kapatsınlar diğer 2 hoparlörü en azından ses kesintisi olmaz şu an için iyi bir fotograf ve video çekim modülü varmı
3. Noktadan alamadığı icin bu sıkıntılar heralde.. bizimkinde 3. Mikrofonlu Versiyonu yok d801 de var 3. Mikrofon
Hocam custom rom atar gibi wipe yaptıktan sonra yedeklerinizi yükleyin :) Hiçbir hata almazsınız... -
6.19.3 ü yükleyin twrp 2.7 üzerine, son sürüm hata veriyor...
İmzamda 2.7 kurulumu var, bilgisayarınızdan bunu yükleyin sonra indirdiğiniz philz 6.19.3 telefona atın, recovery mod dan başlatın install zip şeklinde yükleyin philz i -
beyler 4.4 cloudypro dan bilgisayara bağlamadan ve recovery değiştirmeden recovery menüden 4.2.2 pardus roma dönülebilir mi ?quote:
Orijinalden alıntı: Sam_Mobile
cloudy kurduğum stok 10H ı flashladım, hard reset attım düzeldi hocam -
quote:
quote:
bi sesi düzeltemediler gitti sesi 3 noktadan almaya çalışana kadar kapatsınlar diğer 2 hoparlörü en azından ses kesintisi olmaz şu an için iyi bir fotograf ve video çekim modülü varmı
3. Noktadan alamadığı icin bu sıkıntılar heralde.. bizimkinde 3. Mikrofonlu Versiyonu yok d801 de var 3. Mikrofon
802 lerde 2 mikrofon var diye biliyorum 3. mikrofon olsa zaten bi işimize yaramaz kılıf kapatır onu -
ben döndüm -
varmı bi sıkıntı ? -
-
sorunu twrp 2.6.3.4 yükleyerek hallettim teşekkürler ilginizden dolayı
(twrp 2.7 sıkıntı çıkarıyor) -
-
xdabbed in kamera modu yüklü, ses sorunumda olmamıştı hiç... üst bar içinse
https://mega.co.nz/#!Z4MnhSrD!Djxc2WI-R5IAlCfye01aGW-UQ_1FBHZxZjkdv1hto6E
bunu yükleyin...
Bir de kk da kamera nasılsa bunda da öyle... -
quote:
quote:
quote:
802 lerde 2 mikrofon var diye biliyorum 3. mikrofon olsa zaten bi işimize yaramaz kılıf kapatır onu
3. Mikrofon olsa kliflarda orada delik olur lg 3 Mikrofonlu olarak tanitti cihazi bence orada bi sikinti var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X