Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3375. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33733374337533763377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ses bence baya iyi :D arkadşalra denesin onlarda yorum yaparlarsa sende geçersin aicp fena olmuş en son güncleleme ile bende en son lp sürümünü kullanıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrocu

bu arada xdadaki ndm 5.4 kurarken az kalsın brick ediyordum şansa dowlnoad moda aldım dün geceo ndan stocktaydım sizde denemeyin bence zip sorunlu galiba

Hocam bende cloudy 3.3 den Ndm 5.4 e geçtim full wipe yaparak herhangi bir sorun olmadı ancak 5.4 te gördüğün bazı eksiklikler ile cardborad uygulamalarında cihazın aşırı ısınmasından dolayı tekrar cloudy e döndüm, şuan herşey gayet stabil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR BEN ROMDA Bİ EKSİK YAKALADIM SEBEBİNİDE BİLİYORUM AOSPLARDA VAR ZATEN SNAPCHATTA ODAKLAMIYOR VEDE VİDEO ÇEKİNCE YAYINLANMIYOR PROGRAMDAMI SORUN BİLMEM AMA

AOSP ROMLARDA KAMERA STOCKLARA GÖRE ÇAMUR GİBİ SNAPDRAGON KAMERA VAR AMA NAFİLE BAŞKA BİR KAMERA ÖNERİRMİSİNİZ
  • quatrocu Q kullanıcısına yanıt
    Hocam rica edersem mesajlarınızı Caps Lock kapalı bir şekilde yazar mısınız? Yanlış anlaşılmasın ama büyük karakterleri kullanınca kirlilik oluşuyor sayfada

• Stock jelly bean'e dondum
    Oglen 1den beri yogun bir sekilde kullaniyorum sarjim hala %25

• NDM 5.4 te KK Bootloader yüklememiz gerekiyor mu ?
    İndirme sayfasında sorun var sanırım mirror3.aicp-rom.com ana makinesinin DNS address sunucusu bulunamadı. hatası alıyorum hem pc hem telefondan
    Hocam zahmet olmazsa mega yada drive a yüklermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xperius -- 23 Nisan 2016; 19:10:19 >
  • brkytml kullanıcısına yanıt
    Lollipopta iseniz gerekmiyor..

• xperius kullanıcısına yanıt
    Su an düzeldi galiba tekrar denermisin

Yok hocam dakika başı deniyorum olmuyor eski sürümleri indiriyor ama son sürüm inmiyor kesinlikle
    Edit: Sonunda vtunnel sayesinde indirebildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xperius -- 23 Nisan 2016; 21:34:02 >
    Freedcam. AOSP romlarda en iyi kamera diyebilirim. RAW'da çekebiliyor, zero shutter lag on yapın farkı görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litendria -- 23 Nisan 2016; 21:22:45 >
  • Arkadaşlar 3845#*802# bu kodu arama kısmına yazdım ve karşıma gelen menuden LTE-only kısmına girdim ve modem settings kısmında volte ile ilgili seçenek olduğunu gördüm.Bununla ilgili bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Evet G2 Volte'yi destekliyor ancak bunun için ufak bir güncellemesi desteği yapılması gerekiyor, zira yurtdışında yanılmıyorsan T-Mobile olması gerek, abonelerine bu güncellemeyi vermişti..

Düzeltme;http://www.droid-life.com/2014/09/11/verizon-lg-g2-receives-update-to-get-it-ready-for-volte-launch/
    http://www.androidbeat.com/2014/09/lg-g3-verizon-receiving-ota-update-volte-support/

Verizon vermiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z@bers -- 23 Nisan 2016; 21:47:21 >

• Papirus P kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam lakin Bahsettiğiniz sorunları ben hiç yaşamadım

• hocam cm13 te de işe yarıyormu? kamera zaten kötüydü şimdi hep berbat çekiyor. Çok parlak beyazımsı kenarları tamamen beyaz çekiyor. Kamera mı bozuldu nedir. Zaten ses geliyor takır takır kameradan elimle hafif sallayınca içinde zar varmış gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre155

hocam cm13 te de işe yarıyormu? kamera zaten kötüydü şimdi hep berbat çekiyor. Çok parlak beyazımsı kenarları tamamen beyaz çekiyor. Kamera mı bozuldu nedir. Zaten ses geliyor takır takır kameradan elimle hafif sallayınca içinde zar varmış gibi

Uygulama markette var zaten, her romda çalışır.
  • Arkadaşlar cloudy 2.2 de internet bağlantısı sorunu yaşayan var mi, sinyal azalınca telefon nete giremiyor bir türlü cebellesiyor ama nafile

• quote:

Orijinalden alıntı: th3_majestik

Arkadaşlar cloudy 2.2 de internet bağlantısı sorunu yaşayan var mi, sinyal azalınca telefon nete giremiyor bir türlü cebellesiyor ama nafile

Sabit bir yerde Sebeke tek cizgi cekerken mi bu sorun oluyor. Yoksa hareket halinde 4 cizgiden 2 cizgiye duserken mi
    Birde hattiniz nedir? TT? Voda? Trkcl?

• Ustunden biraz zaman gecti ama cloudy 2.2 deki instagramda video izlerken kapanma sorunu guncellenince duzeldi. Demek sorun instagramdaymis :)

• Hay Allah razı olsun hocam sizden hiç yoktan birşeye benzedi. Yalnız çok ince ayar yapmak gerekiyor full ingizlice olunca bide ayarlar çok karışık insan zor anlıyor biraz

• 
Sayfa: önceki 33733374337533763377
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.