Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.706.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32463247324832493250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar şu Xiaominin 10000 mah kapasiteli powerbank ini kullanan varmı bizim telefonu kaç kere şarj ediyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım kullanıyor.Çok memnun.Oldukça kaliteli.Yaklaşık 3 defa ve gayet hızlı şarj ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

arkadaşım kullanıyor.Çok memnun.Oldukça kaliteli.Yaklaşık 3 defa ve gayet hızlı şarj ediyor.

eyvallah dostum yorum için :)
  • aynı hocam değişme yok.
  • DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Birde buradan deneyin

https://drive.google.com/file/d/0B9bzaFxcKxTEVmZHdkxKZnQtOTQ/view?usp=sharing
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynsemre1

Birde buradan deneyin

Bunu da direk flashlama yöntemiyle mi kuruyoruz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi’nin 24 Şubat’ta resmen açıklayacağı üst seviye akıllı telefon Mi 5’in donanım ve tasarım özelliklerine bağlı dört farklı sürümü tanıtılacak. Teknik özellikleri büyük oranda netlik kazanan Xaomi Mi 5’in fiyat bilgisi (Çin için geçerli) şu şekilde olacak;

>>Metal malzemenin kullanıldığı 3GB RAM ve 32GB dahili depolamaya sahip Mi 5 335$

>>Metal malzemenin kullanıldığı 4GB RAM ve 64GB dahili depolama sahip Mi 5 396$

>>2.5D kavisli cam malzemenin kullanılacağı 2K ekran, 4GB RAM, 32GB dahili depolama sahip Mi 5 426$

>>2.5D kavisli cam malzemenin kullanılacağı 2K ekran, 4GB RAM, 64GB dahili depolama sahip Mi 5 472$

Kaynak: MIUI Türkiye forum

• Rezn0v.dll kullanıcısına yanıt
    Dördüncü seçenekten bir adet vermenizi rica edeceğim

>>2.5D kavisli cam malzemenin kullanılacağı 2K ekran, 4GB RAM, 64GB dahili depolama sahip Mi 5 472$

Bize 550$ civarı olarak gelir bakalım lansman yapılsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Dördüncü seçenekten bir adet vermenizi rica edeceğim

Bize 550$ civarı olarak gelir bakalım lansman yapılsın

Hocam bu cihazlarda çince karakterler yoktur değil mi?Eğer öyleyse şu an ki telefon piyasasının pahalı olması sebebiyle ve sizin de vermiş olduğunuz fiyat üzerinden satışa sunulursa bende düşünebilirim cihazı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam benimde dikkatimi 4. Olan çekti 2.5D inanılmaz bi hava katıyor cihaza. Benim tahminimce 1600~1800 TL bandında çıkar bu cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: McAwesome

Dostlar şu Xiaominin 10000 mah kapasiteli powerbank ini kullanan varmı bizim telefonu kaç kere şarj ediyor ?

Bende 10400 olani var 3 kere sarj ediyor ayrica yaninda gelen kisa kablosuyla daha hizli sarj ediyor. Tavsiye ederim eger orjinalse. Nerden almayi dusunuyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: luckyesref

quote:

Dostlar şu Xiaominin 10000 mah kapasiteli powerbank ini kullanan varmı bizim telefonu kaç kere şarj ediyor ?

Bende 10400 olani var 3 kere sarj ediyor ayrica yaninda gelen kisa kablosuyla daha hizli sarj ediyor. Tavsiye ederim eger orjinalse. Nerden almayi dusunuyorsunuz

Alıntıları Göster
    Asus Zenpower var bende de. Xiaomi'ye göre daha küçük ve estetik. Taşınabilirliği felan daha başarılı kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThaDe -- 25 Ocak 2016; 21:02:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

Orijinalden alıntı: ynsemre1

Birde buradan deneyin

Bunu da direk flashlama yöntemiyle mi kuruyoruz?

Hocam yukarıda dediğim yöntemle deneyin eğer olmaz ise izinleri vererek yapmanız gerekecek

• Selamlar beyler. Diger bolumde anlayan yok sanirim. Burada sorayim dedim.

Cihazima sonradan viper4android kurmaya çalışıyorum. Ancak bir turlu aktif edemiyorum.

Yardimci olabilir misiniz?

Not: samsung icin.

• quote:

aynı hocam değişme yok.

Bende bi sıkıntı yok hocam bu ayarlardan sonra, ekran kilitledikten sonra arka planı temizleme gibi bi seçenek vardı ayarlarda, o aktif olmasın sizde?

• quote:

ooo çok iyi.bilmiyordum bunu bende orası çince geldiği için dikkat etmemişim :)
    çok sağol hocam.
    Bende mi app store açılıyor ama ne arama yapıyor nede bir hareket yapıyor. Ekran bom boş duruyor. Nasıl yapacağız bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckyesref

quote:

hepsiburadadan düşünüyorum kardeşim aslında elden görüp almak isterdim ayrıca 3 defa şarj etmesi hoşuma gitti baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThaDe

Asus Zenpower var bende de. Xiaomi'ye göre daha küçük ve estetik. Taşınabilirliği felan daha başarılı kesinlikle.

aynen ikiside kaliteli markalar zaten ikisi var aklımda peki zenpower kaç kere şarj ediyor dostum ?
  • Bende hepsiburadadan aldim orjinaldir o zaman. Power banki sarj ederken lg nin orjinal sarj basligi ile powerbankin kisa kablosunu kullan daha hizli sarj ediyor.birde teorik olarak 3ten fazla sarj etmesi lazim ama 3u bulunca sikinti etmiyor insan

• Miuiv7 de gtblues ile cince olaninda fark var mi

• 
Sayfa: önceki 32463247324832493250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.