Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.721.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32253226322732283229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam 2 gün önce bi link vermiştiniz bedava temalar için.. Şöyle bir sıkıntı var temayı ücretsiz alıyorum fakat 1 2 saat sonra kendi kendine eski temaya geçiyor telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar miui romda kernel alternatifi var mı?(Xceed olursa tadından yenmez)Ve radyo var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

Hocam 2 gün önce bi link vermiştiniz bedava temalar için.. Şöyle bir sıkıntı var temayı ücretsiz alıyorum fakat 1 2 saat sonra kendi kendine eski temaya geçiyor telefon

Hocam hic dikkatimi çekmedi. Simdi parali bi tema kurdum bekleyecegim bkalm.

• quote:

Hocam 2 gün önce bi link vermiştiniz bedava temalar için.. Şöyle bir sıkıntı var temayı ücretsiz alıyorum fakat 1 2 saat sonra kendi kendine eski temaya geçiyor telefon

• quote:

• Beyler ndm 2.2 romundayım miu romu daha once kullandım sevdiğim bir romdur yalnız bana göre telefonun özelliklerini baltalıyor mesela çift tıklayarak ekran açma çıft tıklayarak kapama çalışıyormu ayrıca quıck remote varmı miu uygun bunlar varsa geçmeyi düşünüyorum geçersem ndm 2.2 direk gecebiliyormuyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekaniktr

Beyler ndm 2.2 romundayım miu romu daha once kullandım sevdiğim bir romdur yalnız bana göre telefonun özelliklerini baltalıyor mesela çift tıklayarak ekran açma çıft tıklayarak kapama çalışıyormu ayrıca quıck remote varmı miu uygun bunlar varsa geçmeyi düşünüyorum geçersem ndm 2.2 direk gecebiliyormuyum

Dediginiz seylerin hepsi var hocam. (kin912 nin yaptigi romda ) Iki üç sayfa once quick remote linki vermistim. Ilk once kurulumda bi kac sayfa once anlatilmisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalemin3456 -- 19 Ocak 2016; 19:23:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekaniktr

Beyler ndm 2.2 romundayım miu romu daha once kullandım sevdiğim bir romdur yalnız bana göre telefonun özelliklerini baltalıyor mesela çift tıklayarak ekran açma çıft tıklayarak kapama çalışıyormu ayrıca quıck remote varmı miu uygun bunlar varsa geçmeyi düşünüyorum geçersem ndm 2.2 direk gecebiliyormuyum

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=113653360

Ben de ndm 2.2 romundan geçtim. Yukarıdaki linkteki adımları takip ettim. yersen33 arkadaş çok güzel anlatmış. Sıkıntısız kuruldu rom.

Quickremote için de kartalemin3456 arkadaş aşağıdaki linki paylaştı. Romu kurduktan sonra bunu da flaşlaman yeterli.

https://yadi.sk/d/A-6Rr7Fgn9P7y

• quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

Arkadaşlar miui romda kernel alternatifi var mı?(Xceed olursa tadından yenmez)Ve radyo var mı?

Hocam xceed bilmiyorum ama bruce kernel vardı performansı da iyiydi zamanında çok kullanmıştım deneyebilirsiniz

Kernel-Bruce-D802-miui-v0.41
    https://www.androidfilehost.com/?fid=23622183712474651

• Rezn0v.dll kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı durum oldu tam yazıyordum ki sen önce davranmışsın hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

Arkadaşlar miui romda kernel alternatifi var mı?(Xceed olursa tadından yenmez)Ve radyo var mı?

Hocam xceed bilmiyorum ama bruce kernel vardı performansı da iyiydi zamanında çok kullanmıştım deneyebilirsiniz

Kernel-Bruce-D802-miui-v0.41
    https://www.androidfilehost.com/?fid=23622183712474651

Teşekkürler hocam.

• miui de ücretsiz indirme yöntemi ile indirdigim tema kendi kendine varsayılan temaya dönüşüyor bir müddet sonra.Durumu yaşayan var mı ?

• iOS9 Plus【免费】! Link:http://zhuti.xiaomi.com/detail/abbd6fb0-72ca-44ae-9d18-5a515229ab88

Benim temanın linki arkadaşlar buyrun

• momenty kullanıcısına yanıt
    iOS9 Plus【免费】! Link:http://zhuti.xiaomi.com/detail/abbd6fb0-72ca-44ae-9d18-5a515229ab8

• tarlabasi kullanıcısına yanıt
    cloudy veya stok romda çalışır mı hocam
  • Yardımcı olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: momenty

cloudy veya stok romda çalışır mı hocam

Hayır hocam miui teması bu.

• tarlabasi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak ;
    Forumda okuduğum yorumlar üzerine bende miui yuklemek istiyorum. Bana rn guncel stabil link gönderebilecek olan var mı ?
    İndirme linki degil de konu linki gönderirseniz sevinirim

İyi forumlar

• Romu baştan kurmam diye inat etmiştim hocam. Android'de çare tükenmez. GO locker kurdum. Yoluma devam ediyorum. Yemişim ekranın turuncu alanını :)

• 
Sayfa: önceki 32253226322732283229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.