Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.696.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31663167316831693170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • radyosu olupta kayıt özelliği çalışan var mı bende 3gp dosyaı boş oluşuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 20 Aralık 2015; 19:41:56 >
  • arkadaşlar cm13 romundayım fakat wifi sorunu ortaya çıktı tıklıyorum bağlanmıyor, kaydedildi diyip duruyor
    daha sonrada kablosuz bağlanma hatası diyor.evin internetinde bir sorun yok sıkıntı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carttman

arkadaşlar cm13 romundayım fakat wifi sorunu ortaya çıktı tıklıyorum bağlanmıyor, kaydedildi diyip duruyor
    daha sonrada kablosuz bağlanma hatası diyor.evin internetinde bir sorun yok sıkıntı nedir?

Şifreyi doğru girdiğinizden emin olun.Bir de ağı unut diyin tekrar şifreyi girerek deneyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertugrulkrvl

quote:

Merhaba arkadaslar cloudy 3.3 kullanıyorum sarj suresinden memnun değilim cm12.1 snapshota geçmeyi düşünüyorum tavsiyeniz varmi veya cm12 iyimidir

Yardim lutfen

Birisi cevap verebilirmi lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaslar cloudy 3.3 kullanıyorum sarj suresinden memnun değilim cm12.1 snapshota geçmeyi düşünüyorum tavsiyeniz varmi veya cm12 iyimidir

Yardim lutfen

Birisi cevap verebilirmi lütfen

Birkaç sayfa geriye giderseniz rom önerileri paylaşıldı.Beğendiğiniz ve istediğiniz romu kurabilirsiniz.

• DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Hocam bu cm13 romlarında neden fm radyo yok bu radyo için birşey yapamazmıyız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre155

Hocam bu cm13 romlarında neden fm radyo yok bu radyo için birşey yapamazmıyız?

Maalesef radyo yok ancak ya sprit fm ya da internet üzerinden dinlenilen radyo uygulamalarını kullanabilirsiniz.

• teşekkürler hocam, yeniden başlattım 2 kere düzeldi şuan ilerleyen zamanlar olmaz umarım.
  • Ben de ndm kurdum ama ekran otomatik döndürme ayar saklamadı ben de geri döndüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba cm 12.1-13 mu yoksa ressurectionremix romumu onerirsiniz knock on off calismali stabil olmali hangisi uygundur uzun sure kullanicam surekli rom degistirmem

• http://www.bugununhaberi.com/mobil/haber/lg-g2ye-60-marshmallow-guncellemesi-geliyor-h3171.html
    Dün yayınlanan haber

• ressurectionremix m 6 dan lollipop romlara direk geçiş yapabilirmiyiz?
  • Arkadaşlar cm 13te çalışmayan, sorun çıkaran, eksik ne var şu anda? Aynı şekilde resurrectionremix 6.0 içinde açıklama yapar mısınız? Birde şarj durumları ne durumda?

• Arkadaşlar xcam icin bir ayar gerekiyor mu ben normal kameradan bir farkini göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: 4X HD

Arkadaşlar cm 13te çalışmayan, sorun çıkaran, eksik ne var şu anda? Aynı şekilde resurrectionremix 6.0 içinde açıklama yapar mısınız? Birde şarj durumları ne durumda?

Kullanımı etkileyecek çok büyük sorunlar yok ama düzeltilmesi gereken sorunlar var bunlar da güncelleme ile giderilcektir.

• Hocam resurrection remixmi yoksa cyangemodumu önerirsiniz 2 gundur düzgün yanıtlar bulamadım kendime

• ertugrulkrvl kullanıcısına yanıt
    İkiside aynı tabanı kullanıyor. Ben dün paylaştım bunu kullanıyorum.

LG G2 Resurrection Remix Android M 6.0.1

https://m.youtube.com/watch?v=P1Y_v00W5CQ

Buda devamı..

https://m.youtube.com/watch?v=W9TI1d7-0GI

• quote:

Hocam resurrection remixmi yoksa cyangemodumu önerirsiniz 2 gundur düzgün yanıtlar bulamadım kendime

Ben sadece cm13 ü kullandım eksiklikleri var kullanımı etkileyecek düzeyde değil arkadaş sağolsun video çekmiş ona göre kararınızı verirsiniz.

• DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Tmm hocam saol ama spirit fm cm romlarında çalışmıyor galiba denedim olmadı.

• Resurrectionu kurarken baska bisey flaslamama gerek varmi cloudy 3.3 kullaniyorum suan

• 
Sayfa: önceki 31663167316831693170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.