Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.696.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31353136313731383139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öyle birşey olduğunu tahmin etmiştim. Bana cevap yazana kadar twrp anasayfasina bir baksaydıniz yeterli olurdu iyi geceler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cloudy de en iyi performans verebilecek baseband hangisidir acaba ? (biraz şebeke gücü yetersiz kaldı da benim için )
    Şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu xda Stagefright 2.0 FIX d802 cloudyg2 3.3 için çalıştırabilen oldu mu ?

Twrp de güncel ama bende uygulama ikonu felan gelmedi yani flashladım ama nerede program ?
    konusuhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3193283
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Beyler nova launcher indirime girmis. Hem de oyle boyle degil. Kosun kosun

Eren ne güzel bir haber bu.Eyvallah.Yıllardır kaçak kullanıyordum.Gerçekten kullandığım en başarılı ve en sade launcher.Bizim cihazlar neysede Samsung'lar novasız kullanılmıyor.İlaç gibi geldi.
  • tarlabasi kullanıcısına yanıt
    Acikcasi ben uzuldum bu duruma. 9tlden almistim zamaninda

Olsun vatandas faydalansin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 8 Aralık 2015; 12:18:34 >
  • rLzApex kullanıcısına yanıt
    Program değildir o fix adı üstünde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Acikcasi ben uzuldum bu duruma. 9tlden almistim zamaninda

Olsun vatandas faydalansin

sağlık olsun.bende swiftkey almıştım zamanında 10 lira verip.Sonra bedava olunca evlat acısı gibi koymuştu.Gerçi 10 adet ücretsiz tema hediye etmişerdi :)
  • Arkadaşlar g2 3.3 için baseband linki verir misiniz buldum bir tane ama yükledikten sonra sık sık kesintiye uğruyor sinyal. Çekim sorunu arttı yani

• quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

Arkadaşlar g2 3.3 için baseband linki verir misiniz buldum bir tane ama yükledikten sonra sık sık kesintiye uğruyor sinyal. Çekim sorunu arttı yani

Buradan türkiye 30b ye yada european 30d ye ait baseband leri deneyebilirsiniz.

https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=36180
  • tarlabasi kullanıcısına yanıt
    Hakikaten yav onu sorayim. Swiftkeyde para verilen sey nedir? Temalar mi para ediyor? Disaridan yukleyeyim diyorum ama yuklenmiyor nedense

• Beyler cm 12.1 den cm 13 e geçerken bootloader flashlıyor muyuz ?

İşi garantiye almak için bootloader flashlasam sıkıntı olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynsemre1

Beyler cm 12.1 den cm 13 e geçerken bootloader flashlıyor muyuz ?

İşi garantiye almak için bootloader flashlasam sıkıntı olur mu ?

Bildiğim kadarıyla flashlanıyor.Ama yine de dikkatli olun.

• Antutu 6.0 da G2

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• TWRP 2.8.7.3 için

402 Payment Required

Payment required.

hatası alıyorum sanırım linkleri verdiği site ödeme istiyor twrp'den

Eğer sizde indirilmiş varsa başka siteye upload eder misiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckyesref -- 8 Aralık 2015; 17:07:56 >
  • luckyesref kullanıcısına yanıt
    Buradan d802 icin olani indirin yada cihazıniza uygun olani

http://www.dorimanx.com/LG/recovery/

• Arkadaşlar nova launcher prime uygulamasını satın alacam ama google playde uygulama altına yapılan yorumun birinde satın almadan önce 0,59 tl olarak gözüken uygulama satın al diyince 0,99 dolar oldu şeklinde yazılmış.Bu uygulamayı indirime girdiğinde alan varsa bu durumla karşılaşan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

Arkadaşlar nova launcher prime uygulamasını satın alacam ama google playde uygulama altına yapılan yorumun birinde satın almadan önce 0,59 tl olarak gözüken uygulama satın al diyince 0,99 dolar oldu şeklinde yazılmış.Bu uygulamayı indirime girdiğinde alan varsa bu durumla karşılaşan oldu mu?

Ben enpara ile aldım 2.86 çekti sonra iade etti 2.86 yı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GpRsCi

İyi niyetli yaklaştığınızı düşünüyorum.
    Link e bakınca fixleyip bir arayüz ile kontrol edildiği anlaşılıyor. Bu sorunun cevabı sanırım şu olmalı, bu arka planda çalıştırılan herhangi bir uygulama gibi göz önünde veya bir butona bakılmaksızın açığı kapatan uygulama/kod. Bunun kontrolü için google playden aynı isimli uygulama mevcut onu indirdiğimiz zaman kontrolünü benimde bahsettiğim arayüzden yapabiliriz.
    Keşke xda ki vatandaş bunun da linkini verse veya açıklasaydı.

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rLzApex -- 8 Aralık 2015; 21:21:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rLzApex

quote:

Orijinalden alıntı: GpRsCi

İyi niyetli yaklaştığınızı düşünüyorum.
    Link e bakınca fixleyip bir arayüz ile kontrol edildiği anlaşılıyor. Bu sorunun cevabı sanırım şu olmalı, bu arka planda çalıştırılan herhangi bir uygulama gibi göz önünde veya bir butona bakılmaksızın açığı kapatan uygulama/kod. Bunun kontrolü için google playden aynı isimli uygulama mevcut onu indirdiğimiz zaman kontrolünü benimde bahsettiğim arayüzden yapabiliriz.
    Keşke xda ki vatandaş bunun da linkini verse veya açıklasaydı.

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Bahsettiginiz uygulama sadece telefonda stagefright açığı olup olmadığını kontrol ediyor. Baska bir işlevi yok. Sadece fix flaşlamanız yeterli.
    Uygulamayı Play storeda "Stagefrighr Detector" diye ararsaniz bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Werptune -- 8 Aralık 2015; 21:32:25 >

• Ben fix yaptım ama hala bir açık var

• 
Sayfa: önceki 31353136313731383139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.