Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3088. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.695.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30863087308830893090
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crazy199717

quote:

Orijinalden alıntı: crazy199717

Power rom 2.0 dayım ırondroıd gecerken baska bıse flash lamama gerwk varmı

Bilen yokmu

Gerek yok bisey flashlamaniza

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

Pozlama süresiyle oynayabileceğim kamera uygulaması falan var mı? root şuan yok ancak gerekirse atabilirim

Camera FV-5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Öncelikle güle güle kullanın abiniz ve siz

Rayglobe taban olarak android orjinal sürümü kullandığı için hem telefona has özellikleri kullanabilmekte hemde çeşitli modifikasyonlara imkan vermekte. Telefonu root yapıp ve TWRP 2.6.3.4 Recovery yükledikten sonra Rayglobe kurum işlemine geçebilirsiniz. Yükleme işleminde zaten MOD lar ve Tweaks ler otomatik olarak geliyor o bakımdanda rahat Rayglobe

Kamera olarak her kafadan ses çıkıyor biri diyor kötü biri diyor iyi. Şahsi görüşümü merak eder iseniz. Aydınlık alanda kusursuz. Kapalı loş alanda berbat. Dersen MOD ile düzelmezmi. Şu ana kada tüm modları denedim hiç bir düzelme yok kimse kendini kandırmasın .. O bakımdan orjinal üzerinde gelen Kamera kalsın uğraşmanıza değmez
    arkadaşlar twrp ile cm12 yükledim herşey yolundaydı ki şebeke sorununa kadar 2-3 saniye aralıkla şebeke sürekli gidip geliyor 2g 3g ve lte fark etmiyor sürekli hizmet yok ile vodafone arasında gidip geliyor düzeltmek için ne yapabilirim ?

• DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Kardes yukledim ama bir turlu root yaapamadim...sen nasil yaptin ...bende download moda gecmiyo root yapmaya calisirken...gecmeyince bana sen al download moda diyo..aliyorum...ama sonrada cihazi gormuyo pc

• quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

Orijinalden alıntı: UniqueLiFe

quote:

quote:

quote:

Herhangi ek ayar yapmadım.Ayarları otomatik olarak yapılmış olan kernel dosyasını flashladim.

Peki sizden ricam download link atarmısınız , daha sonra twrp sen flashlıyıp herhangi Bişi yapmama gerek varmı , yoksa flashlamak yeterli mi ?

Kernel download linki mı?

Evet kernel link , biraz uzağımda bu konulara mazur görün😕

https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347834398

Hocam twrp den flashlamak yeterli değil mi kızma ama bide flashlarsak hemen sonra wipe yapmalımıyız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UniqueLiFe -- 17 Kasım 2015; 1:23:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Bu chedroz gayet güzel rom yapmış niye tutulmadı anlamadım. 2.0.1 sürümü xceed build 11 ile yağ gibi akıyor 4 gündür kurduğumda beri animasyon 5x yaptım hiçbir romda olmadığı kadar animasyon güzel ve seri. Tek sorun şarj diğer romlara göre daha az gidiyor. Bu adamların yeni UX port romlarin merakla bekliyorum. Sırf merakımdan yeni sürüm çıkınca şu power romu deneyeceğim

Cheloz a bende geçicem fakat sırf power 2.2 yi merak ettiğimden geçmiyorum hocam. Yoksa senle benim cihaz aynı bana iyi gelen sanada iyi geliyor dori ve xceed örneğinde olduğu gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: c_a_l_99

quote:

Pozlama süresiyle oynayabileceğim kamera uygulaması falan var mı? root şuan yok ancak gerekirse atabilirim

Camera FV-5

Hocam program çok güzel ISO ayarını yükseltince kamerada ki frame kaybı ciddi anlamdan düşüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

quote:

Orijinalden alıntı: c_a_l_99

quote:

Camera FV-5

Hocam program çok güzel ISO ayarını yükseltince kamerada ki frame kaybı ciddi anlamdan düşüyor

Alıntıları Göster
    Merhabalar g2 kullanicisiyim android kitkat iken kolaylikla root atabiliyordum.5.0.2 lollipopda root atamiyorum bir türlü ne yaptiysam olmadi root sirasinda msvcr100.dll eksik olduğundan gibisinden uyari cikiyor pcde ne eksik cozemedim nette araştırdım bu uyariyi yok etmek icin ama nafile.Bana birisi yardim edebilir mi rica etsem?
    Bu uyari nasil gider yada daha farkli root yöntemi varsa yazabilir mi lütfen?
    Saygılar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Herhangi ek ayar yapmadım.Ayarları otomatik olarak yapılmış olan kernel dosyasını flashladim.

Peki sizden ricam download link atarmısınız , daha sonra twrp sen flashlıyıp herhangi Bişi yapmama gerek varmı , yoksa flashlamak yeterli mi ?

Kernel download linki mı?

Evet kernel link , biraz uzağımda bu konulara mazur görün😕

https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347834398

Hocam twrp den flashlamak yeterli değil mi kızma ama bide flashlarsak hemen sonra wipe yapmalımıyız ?

Flashlamak yeterli wipe yapmaya gerek yok ama yine de siz bilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: buraktpky

Kardes yukledim ama bir turlu root yaapamadim...sen nasil yaptin ...bende download moda gecmiyo root yapmaya calisirken...gecmeyince bana sen al download moda diyo..aliyorum...ama sonrada cihazi gormuyo pc

Geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklama modunu açtın mı?

Evet açik :(

• Merhaba arkadaslar. Aksam Tesla rom kurdum. Navigation bari ana menude gezerken saydam olmasi icin nerden ayar yapmamiz gerek?

• quote:

Orijinalden alıntı: buraktpky

Evet açik :(

Eğer açıksa kendi otomatik olarak download moda alıyor.Telefona gelen uyarılara evet diyin.Ondan sonraki işlemleri bilgisayardan yapacaksınız.

• Aynen öyle valla hocam.

Power forumda çok övülüyor yeni sürüm çıksın bende deneyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

arkadaşlar twrp ile cm12 yükledim herşey yolundaydı ki şebeke sorununa kadar 2-3 saniye aralıkla şebeke sürekli gidip geliyor 2g 3g ve lte fark etmiyor sürekli hizmet yok ile vodafone arasında gidip geliyor düzeltmek için ne yapabilirim ?

Arkadaşlar konu biraz acil acaba çözüm önerisi olan sebebini bilen varmı?

Açilmiyor iste download mode kendi kendine

• LG G2'yi optimus G3 v1.4.1 rom ile kullanıyorum. bu sayede çift pencere gibi g3 özelliklerini kazanıyorum. ancak klavye olarak g2'nin orjinal klavyesini daha beğeniyordum.

optimus g3 v1.4.1 rom'da g2'nin orjinal kitkat klavyesini nasıl kullanabilirim?

yada hali hazırdaki g3 klavyesi üzerine g2'nin temasını nasıl yükleyebilirim.

teşekkürler
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalgezgin -- 17 Kasım 2015; 11:01:52 >

• Beyler kernel audator programinda surekli dubletabwakeup control devre dişi kaliyor. Napmamiz lazim buna?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Beyler kernel audator programinda surekli dubletabwakeup control devre dişi kaliyor. Napmamiz lazim buna?
    Yok mu güzel Rom acaba başka deneyelim, rom kaşıntısı başladı yine
  • Aynı şekilde bende katılıyorum ama bulamadığımdan bende stock kitkat kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 30863087308830893090
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.