Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3076. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.706.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30743075307630773078
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yersen33

Hocam 2g.3g tuşu ve fener eklentileri için de yazar mısınız geliştiriciye

Yeni 1.1 sürüme kendi eklemiş dememize gerek kalmamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu dori kerneli anlamıyorum cihaza kuruyorum 2 gün birşey yok sonra sapıtmaya başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rezn0v.dll -- 10 Kasım 2015; 13:37:38 >
  • Android için yapılmış en iyi klavye! Modlu super SwiftKey 120den fazla tema mevcut içinde deneyin mutlaka
    https://www.androidfilehost.com/?fid=24269982086992446

• quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

selam olsun herkese...

Nerede bizim eski tayfa? Ben gidince dağıldı mı yoksa? :)
    Uzun süredir ayrı kalınca unutulduk.
    Varmı tavsiye? 2.2 ile küflendi bizim cihaz :)
    s5 ve s6 vermiyor g2'nin zevkini.hayata küstüm.

Aleyküm selam hocam unutulmadınız ama ustalar dağıldı. (Led zeppelin, jin jin) kimisi "Ayfon" aldı kimi başka telefon ustalardan birtek Blacktechtonix kaldı sağolsun.
    Rom olarak coloudy g2 3.3 ten sonrası gelmedi. Bahsi geçen Iron Droid rom övülüyor. 1.1 çıkacakmış ben daha denemedim. bu arada xceed kernelin eski sürümleri gayet başarılı ısınma sorunu az ve pil performansı yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkoturko71

quote:

Orijinalden alıntı: delidolu44

quote:

Iron Droid in geliştiricisi Flavio Rocha ya status bar ikonlarının çok büyük olduğunu söylemiştim sanırım dikkate aldı yeni Ui kullanmış 1.1 sürümde screen shot paylaşmış google+ hesabında

Hocam eğer mümkünse bildirim sesi,msj ve zil seslerinin biraz artırmasıyla ilgili yazarmısım. Viberfx var ama o da müzik çalarsa ile yarıyor bildirim seslerini falan artırmıyor.

Hocam bunu xceed kernel synapse ile kendiniz de yapabilirsiniz çok zor bi işlem değil. Zaten belli seviye üzerine çıkarınca cızırtı yapıyor hoparlör

Hocam denemiştim onceden ama kerneller ile artırılınca da cızırtı yapıyor. Bir rom var zenrom v2.2 diye. Onda yüksek ses çıkıyordu ve cızırdama yoktu. Onun gibi olsa yeterli :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Iron Droid in geliştiricisi Flavio Rocha ya status bar ikonlarının çok büyük olduğunu söylemiştim sanırım dikkate aldı yeni Ui kullanmış 1.1 sürümde screen shot paylaşmış google+ hesabında

Hocam eğer mümkünse bildirim sesi,msj ve zil seslerinin biraz artırmasıyla ilgili yazarmısım. Viberfx var ama o da müzik çalarsa ile yarıyor bildirim seslerini falan artırmıyor.

Hocam bunu xceed kernel synapse ile kendiniz de yapabilirsiniz çok zor bi işlem değil. Zaten belli seviye üzerine çıkarınca cızırtı yapıyor hoparlör

Hocam denemiştim onceden ama kerneller ile artırılınca da cızırtı yapıyor. Bir rom var zenrom v2.2 diye. Onda yüksek ses çıkıyordu ve cızırdama yoktu. Onun gibi olsa yeterli :)

Hocam bir sonraki sürüme artık alt gönderimi okursan nedenini anlarsın

• Ben ve çılgın İngilizcem
    Geliştirici 1.1 sürümünü yarın yayınlayacağını belirtmiş
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rezn0v.dll -- 10 Kasım 2015; 16:52:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: safeline

quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

selam olsun herkese...

Nerede bizim eski tayfa? Ben gidince dağıldı mı yoksa? :)
    Uzun süredir ayrı kalınca unutulduk.
    Varmı tavsiye? 2.2 ile küflendi bizim cihaz :)
    s5 ve s6 vermiyor g2'nin zevkini.hayata küstüm.

Aleyküm selam hocam unutulmadınız ama ustalar dağıldı. (Led zeppelin, jin jin) kimisi "Ayfon" aldı kimi başka telefon ustalardan birtek Blacktechtonix kaldı sağolsun.
    Rom olarak coloudy g2 3.3 ten sonrası gelmedi. Bahsi geçen Iron Droid rom övülüyor. 1.1 çıkacakmış ben daha denemedim. bu arada xceed kernelin eski sürümleri gayet başarılı ısınma sorunu az ve pil performansı yüksek.

Bi nedeni de bir çok kişi cihazını değiştirdi ama ben halen gerek duymuyorum g2 yi satıp yerine alacak aham şaham bi cihaz yok. G5 çıkınca sanırım bende sizlere veda etmek durumunda kalacağım

• Aynen öyle hocam. Bende xceed döndüm geri. Xceed güzel devam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • unique5555 kullanıcısına yanıt
    Htcmaniadan değilmi hocam. Arar ara bakayım teşekkürler.

• http://forum.xda-developers.com/lg-g2/general/android-marhsmallow-cyanogenmod13-t3245443
    Arkadaslar ingilizcem yok acaba ne.var linkte cm 13 calismasi falanmi

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhatunal66

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/general/android-marhsmallow-cyanogenmod13-t3245443

Evet hocam kursak mi ki acaba cok fark varmi lolipopla arasinda.Blacktectonix hocam siz ne dersiniz kurmaya deger mi bide nasil kurulur acaba bu da jb bootloader ile mi kuruluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Aynen öyle hocam. Bende xceed döndüm geri. Xceed güzel devam

Aynısını bende yaptım macera aramaya gerek yok xceed gerçekten güzel. Dori bizim cihazlara yaramıyor

• quote:

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/general/android-marhsmallow-cyanogenmod13-t3245443

Kurmayın alt yorumda çalışmadığını belirtmiş birisi official olanı bekleyin! Unofficial zaten bu

• quote:

quote:

Kurmayın alt yorumda çalışmadığını belirtmiş birisi official olanı bekleyin! Unofficial zaten bu

Yok hocam kurmam cm 13 cikicak olmasi guzzell

• quote:

quote:

quote:

Yok hocam kurmam cm 13 cikicak olmasi guzzell

Cm 15 bile çıkar hocam bundan 2 yil once galaxy mini cihazıma cm 10.1 kurduğumu hatırlıyorum cm senelerce destek veriyor en eski cihazlara bile

• hocam takip için link alabilir miyiz ?
  • quote:

quote:

Gerek yok çok erken kurmak için stabil versiyonlar çıksın önce

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Eksiği yok fazlası var hocam. Bayıldım ben ona. Dpi çok düşük gelmişti 480 dpi alıştım ben. Ama dpi düzeltilebilirmis bir arkadaş 1 2 sayfa önce paylaştı nasıl yapılacağını. Yeni versiyon çıksın geri döneceğim bende

Droid çok met ediliyor yeni sürümü çıksın onada bakacağım. Vizelerden sebeb kurcalamak istemiyorum. Şuan cloudy g2 3.3 xceed build 11a gayet memnunum.

xceed build 11a linkini verebilir misiniz? mümkünse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

quote:

Gerek yok çok erken kurmak için stabil versiyonlar çıksın önce

Kesinlikle brick etme ihtimali çok yüksek

• 
Sayfa: önceki 30743075307630773078
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.