Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3057. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.717.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30553056305730583059
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Arkadaşlar merhabalar bizim cihazla alakası yok ama soracak başka yer bilmiyorum belki bir bilen olur kusuruma bakmayın.

Samsung galaxy tab 3 8.0 sm t310 modeli geçti elime. Cihazı rootladim philiz recovery yükledim. Custom rom cm dışında yok cm 12.1 indirdim recovery den rom Flashlayacagim zaman status 7 erir alıyorum. Nette araştırdım rom dosyasında bir iki komut satırı silerek hata çözülüyor. Ama nedense bire bir aynı şeyi yapmama rağmen bana tekrar aynı hatayı veriyor bir çözüm önerebilecek varsa çok memnun olurum.

Rom atmadan önce fotmatlıyor musun ? (wipe, cache falan) Eğer cevabın evet ise bu satırları düzelttikten sonra formatlama yapmadan flaslamayı dene.
  • Teşekkürler dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waterkill

quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

quote:

Turkcellseniz
    google yazip 5521
    Google play yazip 2222
    gonderin toplam 8tl geliyor mobil odeme icin.Googleplayde falan kullananilirsiniz

Faturalıyım herhangi bir ücret gidiyor mu? Sms ücreti falan.

Ucretsiz

dostum bu tl yi nerden bakabiliyoruz googlw playde. Whatsappı uzatacağım da göremedim.
  • Lg smart worldde hatami var bende girmiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi avea mobil ödemeyi açıp bişey alıyorum ve ödemiyorum dimi 20 liraya kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Arkadaşlar AVEA lı olupta google play üzerinden 20 TL lik hediye alışveriş kampanyasından yararlanan oldu mu?

Evet

Hocam peki sadece 1 kez alışveriş yapma hakkımız mı var?20 TL sınırları içerisinde 3 veya 4 tane uygulama alma hakkım var mı yok mu?

Ben okuduğumda 1 kez diyordu galiba sitesinde detaylı bilgi var titanium backup almıştım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackcodetech

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar AVEA lı olupta google play üzerinden 20 TL lik hediye alışveriş kampanyasından yararlanan oldu mu?

Evet

Hocam peki sadece 1 kez alışveriş yapma hakkımız mı var?20 TL sınırları içerisinde 3 veya 4 tane uygulama alma hakkım var mı yok mu?

Ben okuduğumda 1 kez diyordu galiba sitesinde detaylı bilgi var titanium backup almıştım ben

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar LG G2 32 GB cihaz var elımde cıhaz download modda kalıyor yukleme kısmına gecmıyor ve hard reset yapmak ıstedım oda olmadı yardımcı olurmusunuz ?

• Ustalarım merhabalar.Takan takana bu forumda.Afedersiniz ruh hastaları doluşmuş forumun adaletli olduğunu düşünmüyorum.Bu foruma üye olalı 5.5 ay oluyor yeniyim zaten.Beyaz eşyalarda ilgim var bunu Coco1912 iyi biliyor zaten beyaş eşya forumuna yazı yazıyordum insanlara yardımcı olmak için bir kaç yanlış bilgi verdim terbiyesizin teki akılsız mısın damgası vurdu insanlık hali herkes hata yapabilir ancak sonra o kişilerle tartıştım en son bir kişi daha bana sataştı durup dururken pm den sürekli aşağılayıcı mesajlar atıyordu bir de tehdit içeriyordu ister istemez karşılık verdim ilk zaman 4 gün sonra 7 gün ceza yedim.İnanın durup dururken hiç bir saygısızlığım yoktur.
    Bana da takanlar çok sürekli eksi veriyorlar ama artık umrumda değil forumun adaleti berbat zaten
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• Kuon kullanıcısına yanıt
    Hertürlü denedim sonuç alamadım hocam farklı recovery denedim yine sonuç yok vazgeçtim artık valla yoksa sinir hastası olucam. Cok tesekkurler ilginiz için.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkoturko71

Forumda ciddi anlamada ruh hastası insanların olduğunu düşünüyorum. Adam düzgünce birşey post ediyor nedense eksi vote veriyor bazı kişiler anlamak mümkün değil

Evet bunu ben de bir türlü anlamıyorum neden yaptıkları hakkında da en ufak fikrim yok hatta sanırım çoğu bunun için farklı farklı konulara sırf bunun için giriyor çünkü burada lg g2 sahibi olup birbirleriyle yardımlaşanların yapacağını sanmıyorum. İnsanlar nelerle uğraşıyor anlamak güç.
  • DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Mobıl odeme yok

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy199717

Mobıl odeme yok

Bende dediğim şekilde 3 seçenek çıktı mobil ödeme ile uygulama satın aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: -DanceOfEternity-

Ustalarım merhabalar.Takan takana bu forumda.Afedersiniz ruh hastaları doluşmuş forumun adaletli olduğunu düşünmüyorum.Bu foruma üye olalı 5.5 ay oluyor yeniyim zaten.Beyaz eşyalarda ilgim var bunu Coco1912 iyi biliyor zaten beyaş eşya forumuna yazı yazıyordum insanlara yardımcı olmak için bir kaç yanlış bilgi verdim terbiyesizin teki akılsız mısın damgası vurdu insanlık hali herkes hata yapabilir ancak sonra o kişilerle tartıştım en son bir kişi daha bana sataştı durup dururken pm den sürekli aşağılayıcı mesajlar atıyordu bir de tehdit içeriyordu ister istemez karşılık verdim ilk zaman 4 gün sonra 7 gün ceza yedim.İnanın durup dururken hiç bir saygısızlığım yoktur.
    Bana da takanlar çok sürekli eksi veriyorlar ama artık umrumda değil forumun adaleti berbat zaten
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Hocam maalesef forumda daha doğrusu bu konuda durup dururken eksi vermekten keyif alan kişiler var.Ama artık umursamıyorum.Kendi kafalarına göre takilsinlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet

Hocam sadece 20 tl ye kadar bir kez alışveriş yapma hakkı veriyor.1 uygulama da ben satın aldım.

• Kuon kullanıcısına yanıt
    Hocam whatsapp uygulamasına girip ayarlar-hesap-ödeme bilgisi seçeneklerini izle sonrada çıkan ekranda google cüzdan yazana tıkla ve ödemeyi gerçekleştir ben böyle yaptım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Turkcellseniz
    google yazip 5521
    Google play yazip 2222
    gonderin toplam 8tl geliyor mobil odeme icin.Googleplayde falan kullananilirsiniz

Faturalıyım herhangi bir ücret gidiyor mu? Sms ücreti falan.

Ucretsiz

dostum bu tl yi nerden bakabiliyoruz googlw playde. Whatsappı uzatacağım da göremedim.

Bakiye goruntuleme yok bildigim.
    Arkadaslar istiyorsaniz turkcell icin bedava internet de verebilirim http sitelere giren.youtube da falan video izleyip bilgisayar icin oyun isosu indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluxion -- 30 Ekim 2015; 22:20:52 >

• Avea 20tl bedava google play alısverıs nasıl kullancam

• quote:

Avea 20tl bedava google play alısverıs nasıl kullancam

Hocam yukarıda nasıl yapmanız gerektiğini açıkladım eğer yine gözükmüyor ise mobil ödeme kapalı olabilir.Bunun için müşteri hizmetlerini arayarak mobil ödemeyi aktif ettitmeniz lazım.

• DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Mobıl odeme gozukuyo ama yetersız bakıye diyo
    Satın almıyo

• quote:

Mobıl odeme gozukuyo ama yetersız bakıye diyo
    Satın almıyo

Eğer hattınız kontorlü ise hattınızda yeterli miktarda tl olması lazım alacağınız uygulamanın fiyatına göre, ve alacağınız uygulamanın fiyatı hattinizdan kesilecek ve daha sonra iade edilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DADAŞ2500 -- 30 Ekim 2015; 23:05:15 >
  • 
Sayfa: önceki 30553056305730583059
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.