Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3048. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.721.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30463047304830493050
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mahseer898

lp tabanlı lg rom ve aosp rom lardan başka port yok sanırım. miui, flyme os, color os gibi kendine has özellikleri ve görsellikleri olan rom lar kk tabanlı.

Flyme os stock lolipop, 5.0.2tabanli kardeş KK değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ertank07 kullanıcısına yanıt
    bilmiyordum bilgi için teşekkürler
  • Yorumlar için teşekkür ederim, fly me os un lollipopunu kullanan var mı peki, memnun musunuz, artıları eksileri falan?

• quote:

Orijinalden alıntı: 4X HD

Yorumlar için teşekkür ederim, fly me os un lollipopunu kullanan var mı peki, memnun musunuz, artıları eksileri falan?

Bende kuracağım. Yalnız KK bootlaoder kuracaksın, ondan sonra ROM'u kuracaksın ve system'e wipe yapmayacaksın. ROM Lollipop tabanlı ama, öyle kuruluyormuş. Daha doğrusu arkadaşım öyle kurmuştu.
  • Arkadaşlar miui rom kurdum ama pek ısınamadım geri dönmek istiyorum flash tool ile kdz flashlayıp geri dönmede sıkıntı yaşama ihtimalim var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

Arkadaşlar miui rom kurdum ama pek ısınamadım geri dönmek istiyorum flash tool ile kdz flashlayıp geri dönmede sıkıntı yaşama ihtimalim var mı?

Önce TOT at, sonra KDZ kur derim. :D Yada TWRP'ye girip, full wipe yapıp at KDZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkant Ayhan Karabudak

quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

Arkadaşlar miui rom kurdum ama pek ısınamadım geri dönmek istiyorum flash tool ile kdz flashlayıp geri dönmede sıkıntı yaşama ihtimalim var mı?

Önce TOT at, sonra KDZ kur derim. :D Yada TWRP'ye girip, full wipe yapıp at KDZ.

Ya da direk olarak 10c flashlamak
    Edit:Black hocanın 10c sini flashlayarak geri döndüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DADAŞ2500 -- 25 Ekim 2015; 21:10:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4X HD

Yorumlar için teşekkür ederim, fly me os un lollipopunu kullanan var mı peki, memnun musunuz, artıları eksileri falan?

Ben bir iki ay öncesi denemiştim epey eksiklikleri vardı sanal tuş yeri değişmiyor du,xposed kurulmadı bende geri döndüm güncel versiyonları nasıldır bilemiyorum.

• Arkadaşlar stock kitkata geçtim telefon resmen kendine geldi inşallah şişme takılma donma gibi sıkıntılar olmaz da ve sıkılmadan kullanırım.Lolipoptan sıkılanlara tavsiye ederim.
  • flyme os u kurdumda vazgeçtim hemen türkçe dili seçsemde çopu yeri phone message falan ingilizcem var ama hoşuma gitmedi bu yüzden
  • https://plus.google.com/110260696013240929685/posts/1L32tjLLD4E

Çok hoşuma gitti. Yüklemek icin indiriyorum simdi. Cloudy 3.3te sikinti cikarmaz herhalde degil mi ?

• unique5555 kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun çıkarmaz ise haber edin bende kurayım

Edit : 2 Adet dosya gözüküyor hangisi Flashlanacak bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 25 Ekim 2015; 22:39:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Hocam sorun çıkarmaz ise haber edin bende kurayım

Edit : 2 Adet dosya gözüküyor hangisi Flashlanacak bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Sikinti yok yuklendi. 2 dosyada farkli iyice bakarsaniz aradaki farki gorebilirsiniz. Üst kismin rengi degisik 2.sinde. Istediginizi yukleyebilirsiniz. Status bar iostu stock oldu. Tekrar cevirebilir miyiz ios gibi olmasini istiyorum.

• unique5555 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam şimdi farkettim. Tekrardan İos status bar flashlamayi denediniz mi?

Edit: Ben denedim ios bar Flashlayinca eski haline dönüyor bir çözüm bulamadım malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 25 Ekim 2015; 23:54:45 >
  • Flyme os kurdum arayüz ve geçişler gerçekten hızlı Cloudy3.3 den geçiş yaptım herhangi bir sorun olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xperius

Flyme os kurdum arayüz ve geçişler gerçekten hızlı Cloudy3.3 den geçiş yaptım herhangi bir sorun olmadı

Link verebilirmisin, birde sanal tuş yeri değişiyor mu?

• ertank07 kullanıcısına yanıt
    Sanal tuşların yeri değişmiyor sanırım kurcaladım ama bulamadım ve knock on knock off da çalışmıyor
    http://forum.xda-developers.com/lg-g2/general/flymeos-lollipop-ported-t3179802

Edit: Kamera da sorun var video çekiyor ama fotoğraf çekmiyor bu kadar sorun benim için romu değiştirmeye yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xperius -- 26 Ekim 2015; 13:29:55 >
  • GpRsCi kullanıcısına yanıt
    Bu soyledigin kernel herhalde deilmi. Butun romlara oluyomu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • superdestek kullanıcısına yanıt
    Evet kernel lp tüm romlara uyar

• VioLee kullanıcısına yanıt
    hangi rom hangi kernel kullanıyorsun?
  • 
Sayfa: önceki 30463047304830493050
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.