Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2897. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.689.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28952896289728982899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Estağfurullah hocam bende bilgi vermek için cevap yazdım her konuda bilgimiz olması mümkün değil birbirimizden öğreniyoruz

Eyvallah hocam arkadaşa yardımcı olmak için bir yerden alıntı yapmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar videodan resim alabilecegim program var mi? Bs playerda alıyorum. Ama siyah ekran cikiyor sadece

• Gom player da işe yarar hocam

• quote:

Gom player da işe yarar hocam

Android icin lazimdi ustam. Birkac oynatici denedim olmadi. Ama hallettim tesekkurler cevap icin. Video editor programlarindan birisiyle oldu bu is.

• Arkadaşlar twrp ile backup alırken failed hatası veriyor nedendir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fox5578

Arkadaşlar twrp ile backup alırken failed hatası veriyor nedendir acaba?

Hafiza yetersiz o yüzden.

• egeboys0 E kullanıcısına yanıt
    Cloudy rom kurdum romun tabanı 16gb galiba benim telde 16 gb düşmüş hafızası. Hafıza düzeltirim ama bir daha rom atmak istediğimde 16 lıkmı 32 likmi olduğunu nasıl anlayacağım?
  • fox5578 kullanıcısına yanıt
    Custom rom atarken fark etmiyor diye biliyorum. Stock rom atarken 16 ve 32 olarak farklı romlar yükleniyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • egeboys0 E kullanıcısına yanıt
    Bende bilmiyorum rom atınca hafıza düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: fox5578

Cloudy rom kurdum romun tabanı 16gb galiba benim telde 16 gb düşmüş hafızası. Hafıza düzeltirim ama bir daha rom atmak istediğimde 16 lıkmı 32 likmi olduğunu nasıl anlayacağım?

Cloudy rom hafızayı etkilemez ve zaten bu tur romlarda 32 gb 16 gb gibi sınırlama yoktur. Daha önce yüklediğiniz bir rom dan kaynaklanmıştır muhtemelen. Custom rom larda bu şekilde sınıflandırma yok

• kartalemin3456 kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk cm11 flashlayıp ordan geçmek gerekiyormuş ondan olabilir mi ?
  • Lg g2 5.0.2 lolipopa viper4android kurmak istiyorum nasil yapilacagini anlatabilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

Android icin lazimdi ustam. Birkac oynatici denedim olmadi. Ama hallettim tesekkurler cevap icin. Video editor programlarindan birisiyle oldu bu is.

Mx player kullanmanı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_cry

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

Mx player kullanmanı öneririm

Mx player kurulu. Ama ekran goruntusu alamadim. Var mi o ozelligi bilemiyorum. Isimi halletti video trim pro ile

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimwood

Hocam ilk cm11 flashlayıp ordan geçmek gerekiyormuş ondan olabilir mi ?

Olabilir hocam ben cm12nin ustune kurmuştum direk yuklerseniz bilgi verirseniz iyi olur hocam

• Beyler cloudy 3.3 teyim stock kernel. Wifideki şarj süresi tatminkâr fakat 3gde kullanınca şarjı aşırı içiyor ve çok ısınıyor sizde de öyle mi ? Avea kullanıyorum bu arada. Rom önerileriniz vs varsa bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

Beyler cloudy 3.3 teyim stock kernel. Wifideki şarj süresi tatminkâr fakat 3gde kullanınca şarjı aşırı içiyor ve çok ısınıyor sizde de öyle mi ? Avea kullanıyorum bu arada. Rom önerileriniz vs varsa bekliyorum

Evet bende 3g kullanımında aynı konudan şikayetçiyim,işten dönüyorum servisteyim klimalar çalışıyor,ama
    telefon 3g de vodafone benimde çok ısınıyor,sonra ben bırakıyorum ekran sararmasın diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

Beyler cloudy 3.3 teyim stock kernel. Wifideki şarj süresi tatminkâr fakat 3gde kullanınca şarjı aşırı içiyor ve çok ısınıyor sizde de öyle mi ? Avea kullanıyorum bu arada. Rom önerileriniz vs varsa bekliyorum

Evet bende 3g kullanımında aynı konudan şikayetçiyim,işten dönüyorum servisteyim klimalar çalışıyor,ama
    telefon 3g de vodafone benimde çok ısınıyor,sonra ben bırakıyorum ekran sararmasın diye :)

Anladım hocam ben bırakmıyorum 1.5 yıldır sarartamadim ekranı sararmiyor naparsam yapayim maşallah diyelim nazar değmesin optimus 1.4.1 e dönücem belki onda daha dengelidir 3gde şarj ve ısınma konusu...

• 10c'de ısınma durumu nasıldı?

• ceyhunc. kullanıcısına yanıt
    Bütün romlar arasında en iyisi bence. ( Çünkü benim cihazımda hiç problem göstermedi )
  • 
Sayfa: önceki 28952896289728982899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.