Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2874. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.719.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28722873287428752876
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dorimanx uzerinden kulaklik sesi artiramiyorsunuz artik LP'ta Kulaklik PA Gain calismiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    Hocam sag sol 4 e cektim artti gibi geldi bana neyse iyi iyi

Edit: kulaklik takili halde arttirip dusurdum dorimanx de kulaklik ayari calisiyor g3 kulakligi kullaniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morpheause -- 7 Temmuz 2015; 15:08:08 >
  • DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam.
  • Son durum bu beyler.
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• Dorimanxla oynarken isindi yine sarardi cok sinir bir durum g3 te felen yok degil mi bu sorun

• Morpheause kullanıcısına yanıt
    G2'lerde 2 tip panel kullandılar piyasaya sürerken JDI: Japan Display ve LGE: LG Electronics bu sararma sorunu bu yüzden var sanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morpheause

Dorimanxla oynarken isindi yine sarardi cok sinir bir durum g3 te felen yok degil mi bu sorun

Ekranı değiştirmen gerek kardeş,o geldimi artık kaybolmaz.G3te de ekran sararanlar oldu ama G2 gibi kronik bir sorun değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: crypto63

Arkadaşlar Stock Kitkat için G3 status bar linki verebilir misiniz.

Bundan mı bahsediyorsunuz hocam

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2737009

• quote:

Orijinalden alıntı: Morpheause

Dorimanxla oynarken isindi yine sarardi cok sinir bir durum g3 te felen yok degil mi bu sorun

Benim sararma sag ustte dikkatli bakinca belli oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: FantomİçinF

Beyler bu cloudy 3.3 e gecmek istiyorum ancak bu da her rom gibi 1.48 gb gibi (benim açımdan ) büyük bir boyuta sahip, internetim limitli, bunun sıkıştırılmiş versyonu yok mudur? Yani rar gibi programlarla sıkıştırılmış. En azindan soyle 1 gb falan??

Zaten olabildiğince sıkıştırılmış halleri bunlar hocam

Neyse yapacak bir şey yok Hocam Stok 5.0.2 için ios status bar var mı bildiğiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Beyler bu cloudy 3.3 e gecmek istiyorum ancak bu da her rom gibi 1.48 gb gibi (benim açımdan ) büyük bir boyuta sahip, internetim limitli, bunun sıkıştırılmiş versyonu yok mudur? Yani rar gibi programlarla sıkıştırılmış. En azindan soyle 1 gb falan??

Zaten olabildiğince sıkıştırılmış halleri bunlar hocam

Neyse yapacak bir şey yok Hocam Stok 5.0.2 için ios status bar var mı bildiğiniz?

Alıntıları Göster
    cloudy 3.3 te Quick Remote de Dsmart falan yok eskisi daha iyiydi onu nasıl yükleriz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: crypto63

Arkadaşlar Stock Kitkat için G3 status bar linki verebilir misiniz.

Bundan mı bahsediyorsunuz hocam

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2737009

Aynen öyle hocam . Allah razı olsun

Hocam bu arada bir tespit yapmak istiyorum, uzun bir süre g3 port cloudyg2 kullanmıştım, bir süredir ise stock kk kullanıyorum ikisi arasında bariz bir stabilite farkı gördüm bilmiyorum belki da bana öyle geliyordur. Stock kk daki gereksiz appleri tibu ile uyuttum gerek ısınma konusunda gerekse pil konusunda baya farketti...

• quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

quote:

Orijinalden alıntı: ozn.

Hocam bu statusbar'daki saatin boyutuyla oynayabilecegimiz bi' dosya yahut Xposed modulu filan var midir acaba bilginiz var mi? Cloudy kullaniyorum diger ikonlara ve sarj yuzdesine vs. gore biraz buyuk kaliyor da...

Hocam ben cevap vereyim GravityBox LP xposed modülüyle yapabilirsiniz. Rica etsem status bar linkini ve SS ini atar mısınız ? ve hava animasyonlarında sorun çıkarıyor mu ? Teşekkürler

Gravitybox'ta gun tarih boyutu filan var da saatin boyutunu ayarlayan bir secenek yok, ya da ben goremedim baya kurcaladim ancak...

https://mega.nz/#!5RMDRBAZ!Zpx03HfzYrp4c-S-0jV3P97EiSjz5Fem4ESInH93Ylw

Status bar linki burada, bir ara Vodafone ROM'u icin paylasilan statusbar'in aynisi hicbir fark yok, hatta biz o zaman da bu Cloudy icin olani kullanmistik galiba sorunsuzca uymustu :)

• Beyler acil yardıma Ihtiyacım var. Sabah sorun yoktu ama sonra qwindow'u açtım ama yüklerken devre dışı bırak dediğimi unutmuşum. Su an kimseyi aramıyorum. Direk çağrı sonlandırıldı diyor. Ne yapmam lazım?
    Rom cloudyg2 3.1 bu arada.

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Titanium Backup yada muadili bir uygulama ile Quick Window'u tekrar dondurmayı deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

Titanium Backup yada muadili bir uygulama ile Quick Window'u tekrar dondurmayı deneyebilirsin.

Listede quickwindow yok hocam. Baştan rom kurmak da istemiyorum hiç.

Edit: ne hikmetse düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 7 Temmuz 2015; 17:08:30 >
  • Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimalle farklı bir durum vardı.O yüzden düzeldi.Şebeke bazlı sıkıntı olabilir.Çünkü bende de aktif olmamasına rağmen bir çok kez quick window'u aç kapa yaptım.Hiçbirinde sorun çıkarmadı.Aktif olmadığı için hiçbir işlem yapmıyor.
  • Beyler 3.3 e gectim yazilari bozmayan bi ram widgeti alabilirmiyim

• VioLee kullanıcısına yanıt
    https://mega.nz/#!FtlGybIT!kUgKt_N20xZifRtmbs1yv73BPsuM9YR_Tw1IuUt3zI4

• unique5555 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam

• 
Sayfa: önceki 28722873287428752876
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.