Bildirim
LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2803. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Cloudy nin fix versiyonu çıktı mı arkadaşlar?quote:
Orijinalden alıntı: emrahhh34quote:
Orijinalden alıntı: Khiron
Üst bar xstana mi6. lucky patcher ile arkadan dolanildi.
Vallah anlamadım nasıl yaptınız
Alıntıları Göster -
Cloudy G2 v3.1e smart notice flashladgmdan beridr sarjm daha az gidiyor, sizde boyle bise gozlemlediniz mi, sadece bende varsa yeni versiyonu flashlarken smart notice'i sececegim ama cidden sarji etkiliyorsa olmasa da olur dusuncesindeyim yani, var mi fikri olan ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ultraslan_34
Cloudy nin fix versiyonu çıktı mı arkadaşlar?
Dün çıktı ustam ve süperrr cloudy 3.2
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
G3 tweaksbox için full versiyon linki varmı? Yada full kullanan varmı? Lpde nasıl kastırıomu?
Onceki sayfalarda 3.1 icin cloudynin smart noticei eklememesinin nedeni olarak cok fazla islem yaptigi bu yuzden sarji etkiledigi icin koymadigini yazmisti birisi. Ancak talep gelince aromaya ekledi isteyen kursun diye ben kurmadim 3.1 den bir farki yok sarj konusunda iyi yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konyaspor -- 26 Haziran 2015; 21:33:43 >
Bazı arkadaşlar cloudy nin kendi kernelinde çok iyi şarj almışlar,bende yine patır patır gidiyor,sadecequote:
Orijinalden alıntı: OzhanKbS
G3 tweaksbox için full versiyon linki varmı? Yada full kullanan varmı? Lpde nasıl kastırıomu?
dorimanx ta pil iyi gidiyor. -
Hocam eline alıp sallarsan adımları nasıl saydığını görebilirsin normali de böyle yani.
o ikisinden şüpheleniyordum hocam. Hangisinin yaptığını ögrendiğim iyi oldu. Tintedi kaldıracağım büyük ihtimal kasma olayı beni çileden çıkaran birşey :))
Zoom for ınstgram muhteşem birşey yahu geç keşfettim :)
Teşekkürler bilgi için üstadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: weezer009
arkadaşlar merhaba cloudy g3 3.2 var navigasyon tuslarını nasıl değiştirebilirm.
Buyur dostum.
http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/mod-cloudy-3-1-navigation-bar-t3136762
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an cloudyG2 3.2 kullanıyorum bu geri tuşuna basılı tutunca çift pencere açılıyor.Bunu engellemenin bir yolu var mı?Bazen geri tuşu basılı kalıyor bundan dolayı çift pencere açılıyor.Çift pencere özelliğini kapatmadan bu geri tuşundan dolayı açılmasını nasıl engelleyebilirim?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cloudy 3.2 den memnun musunuz?
Android 4.2 den bıktım da
Memnunuz,sen geç kalmışsın,biz lolipopu eskittik bile ;)quote:
Orijinalden alıntı: ali_6195
Cloudy 3.2 den memnun musunuz?
Android 4.2 den bıktım da -
quote:
Orijinalden alıntı: ertank07
Memnunuz,sen geç kalmışsın,biz lolipopu eskittik bile ;)
Stok rom mu önerirsiniz Almanya 30 yoksa Custom Cloudy 3.2 mu?
Cloudy 3.2 iyi tavsiye ederim,buda zaten stockrom modifiye.quote:
Orijinalden alıntı: ali_6195quote:
Memnunuz,sen geç kalmışsın,biz lolipopu eskittik bile ;)
Stok rom mu önerirsiniz Almanya 30 yoksa Custom Cloudy 3.2 mu?
Alıntıları Göster -
-
quote:
Cloudy 3.2 iyi tavsiye ederim,buda zaten stockrom modifiye.
Android 4.4 e çıkmış olan Cloudy 2.2 ile Lolipop Cloudy 3.2 arasına da çok kaldım
Benim için kamera ve batarya önemli siz ne önerirsiniz?
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X