Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2735. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.712.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27332734273527362737
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ses şikayetleri bir bir geliyor...
  • Lollipop ta TowelRoot çalışıyor mu?
  • Beyler smart notice baya yakışırdı bu roma. Vk 5'te gayet düzgün çalışıyordu . Acaba ordan bu roma portlama şansı var mı bilgili arkadaşların ? Yada voky45 hocamıza söylesek de bizim için flsahlanabilir zip haline getirse smart noticeı
  • tarlabasi kullanıcısına yanıt
    @tarlabasi

Ben sessiz de kullanıyorum, ahize de yeterli bana göre :( duymayan varsa gitsin kulağını yıkatsın :(
    Ama arama ve mesaj sesi yüksek iken bildirim sesi neden kısık onu anlamadım :/
    Patch çıkar illaki, olmadı kendimiz editleriz :)

Video kaydında sesler stok rom kadar kesik kesik gelmiyor ayrıca... Ama bu konuda Xcam in eline kimse su dökemez orası ayrı...
  • Kesinlikle ses cok kisik geliyor suruculeri kaldirdim yeniden baslattim durum ayni.Tel elimde mesajlasirken whatsapp bildirimini zor duyuyorum

Edit : Arama sesi ahize sesi video sesi bunlarda bisey yok sadece bildirim sesi kisik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VioLee -- 16 Haziran 2015; 13:06:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Kesinlikle ses cok kisik geliyor suruculeri kaldirdim yeniden baslattim durum ayni.Tel elimde mesajlasirken whatsapp bildirimini zor duyuyorum

Sonradan bende dedim :)
    Ama zil sesi mesaj sesinde sorun yok, orası çok ilginç :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Kesinlikle ses cok kisik geliyor suruculeri kaldirdim yeniden baslattim durum ayni.Tel elimde mesajlasirken whatsapp bildirimini zor duyuyorum

Sonradan bende dedim :)
    Ama zil sesi mesaj sesinde sorun yok, orası çok ilginç :)

Aynen hatta ahize sesini denedim gayet iyi puruzsuz.Onun disinda arama seside gayet yuksek acaba bildirim seslerinin frekans vs dusuk ? Ufak bi deneme yapip geliyorum :)

Edit : Daha yuksek kalitede bildirim sesi yukledim sesi normal acarken gayet iyi fakat bildirimlerde sesi sectikten sonra yine kisiliyor sanirim ufak bi patch e ihtiyacimiz olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VioLee -- 16 Haziran 2015; 13:14:12 >

• bende baktım da şimdi birkaç farklı satır var...
    şimdi bozmayım diye hiç ellemedim :)
    @VioLee
  • Bu arada xcam in lollipop stock icin olani var mi ?
  • geçenler gözüne olumlu olumsuz çarpanları yazsada bizde ona göre geçip çekmiyceğimize karar versek
  • Benim gözüme çarpan detayları şu şekilde aktarayım.Genelde lollipop stock rom kullanıyorum ona göre bi karşılaştırma yapayım

Olumlu yönleri

* Kamera odaklama gayet hızlı video seslerde herhangi bi kesiklik kopukluk vs yok
    * Misafir modu eklenmiş aynı pcde gibi farklı oturumla giriş yapabiliyor isterseniz şifreleyebiliyorsunuz
    * Sanal butonların oldugu şerit daraltılmış.Aynı şekilde üst barda wifi şebeke vs iconlar küçültülmüş göze daha hoş geliyor
    * Arayüzde smart bulletin göze hoş geliyor.Bunun dışında menü ayarlarda renklerde değişiklikler olmus alanlar yine daha dar ve güzel duruyor
    * Antutu skoru 42 bin civarında
    * Telefonu kapatmak için basılı tuttugunuzda 3 seçenekli blur yani bulanıklaştırılmış bi görüntü yapılmış
    * Çeşitli kısımlarda yeni buton ve animasyonlar eklenmiş

Olumsuz Yönleri

* Telefonun bildirim sesi çok düşük elimde cihazla mesajlaşırken bile zor duyuyorum.Aksine arama sesinde sorun yok gayet yüksek çıkıyor
    * LP Stocka göre yavaş animasyonlarda hataları görebiliyorsunuz örneğin ; bir widgeti kaldırcaksınız kaldır kısmına sürüklediniz alt kısmında beyazlık tam düzeltilmemiş gibi
    * Isınma sorunu stock romdaki gibi mevcut
    * Bataryayı cok fazla deneyemesemde lollipoptan farklı gelmedi

Suanlık aklıma gelenler bunlar

• şu an için tek bir sıkıntısını gördüm, bildirim sesi az çıkıyor

bunun haricinde gayet güzel. gönül rahatlığıyla geçebilirsiniz
  • Smart note yamalama sansimiz yokmu
  • bildirim sesi düşük biraz onun haricinde adam yapmışşş yahu Maşallah
  • bildirim sesi dışında bi sıkıntı yok şimdilik..pili zamanla anlayacağız..
  • xda'da konuyu kilitledi ne alakaysa...
    Klasik cloudy romu.herşey özenerek yapılmış fakat hoparlör sesi her zamanki gibi sıkıntılı.bildirim sesi yok resmen cihazda.
    kernelle oynayalım bakalım.
  • bildirim sesi düşük biraz onun haricinde adam yapmışşş yahu Maşallah
  • Power menu ye açıp iptal deyince otomatik döndürme aktifleşiyor :) Reboot veya kapat derseniz sıkıntı olmuyor orası ayrı :)
    Birde cache leri wipe ettikten sonra ekran parlaklığı maksimuma geliyor :) iki kez yaptım ikisinde de başıma geldi :)
    LG uygulamalarının animasyonları sıkıntılı biraz, daha doğrusu stok launcher ın...
    Nova ile sorunsuz kullanabilirsiniz...
    Tavsiye olarak boot animation seslerini silin... System/media/ui/power on-off-SKRT liler hepsini silin bence :)
    Cloudy sağolsun ikişer tane eklemiş :)
    Zaten boot ani lerde sıkıntı var orası ayrı...
  • radyo var mı yoksa biz elle mi yükleyeceğiz
  • teşekkürler bildirim o kadarda önemli değil benim için konuşma sesi iyi ve telefon stabil olsun yeter

şebeke dalgalanması vede kablosuz depolama özelliği varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorix -- 16 Haziran 2015; 13:57:41 >
  • 
Sayfa: önceki 27332734273527362737
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.