Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2634. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.695.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26322633263426352636
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

Orijinalden alıntı: sarac

smart noticeyi yükleyemedim ama g4 hava widgetini transparan yapmayı başardım güzelde oldu :)
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Hocam nasıl transparan yaptınız?

buyur hocam

https://www.dropbox.com/s/zx1z51mt22riqoe/LGHome_Theme_TahitiBlue.apk?dl=0

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimwood

Hocam valla smart notice i yuklemeyi basaran varsa helal olsun. Deniyim dedim romu bastan kurmak zorunda kaldim surekli fc aliyodum ana ekrandan

Çalışıyor ama bildirim gelmiyor hava durumu ile ilgili
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: Grimwood

Hocam valla smart notice i yuklemeyi basaran varsa helal olsun. Deniyim dedim romu bastan kurmak zorunda kaldim surekli fc aliyodum ana ekrandan

Çalışıyor ama bildirim gelmiyor hava durumu ile ilgili

ben hiç yükleyemedim hocam valla

• sarac kullanıcısına yanıt
    Hocam henüz tam çözülmüş değil kullanılabilir olsun flashlanacak şekilde bir dosya yaparım. Bildirim kısmı da çözülsün ama önce

Modlar sıkıntılı fc oluyor uygulamalar ve sorun yaşanabiliyor bunun için kilit ekranına titanium back up kısa yolu eklenirse hata veren uygulama dondurularak yada kaldırılarak sorunsuz mod denenebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 19 Mayıs 2015; 22:10:16 >
  • Beyler 30cdeyim flash tool telefonu görmuyor. Root falan da atamadim kaldim boyle. Kabloyu tekrar baglayin falan diyor. Niye boyle oldu anlamadim.

• quote:

Hocam henüz tam çözülmüş değil kullanılabilir olsun flashlanacak şekilde bir dosya yaparım. Bildirim kısmı da çözülsün ama önce

Modlar sıkıntılı fc oluyor uygulamalar ve sorun yaşanabiliyor bunun için kilit ekranına titanium back up kısa yolu eklenirse hata veren uygulama dondurularak yada kaldırılarak sorunsuz mod denenebilir

işallah hocam yaparsınızda kurarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: bthnyrtdn

Arkadaşlar merhaba şuan d802 için forumdan bir arkadaşımızın uyarlamış olduğu cloudy g2 3.0 ı kullanıyorum malum lolipop telefon çok kasmaya ısınmaya başladı kit-kat olan 2.0 sürümüne direkt flashlayarak geçebilir miyim yoksa ne yapmam gerekli yardımcı olur musunuz?

Veya stock 30c ye geçebilirim onun içinde cse flash deyip her şeyi silmeniz gerekiyor galiba normal desek nolur veya tam yedek alabileceğim bir program var mı resim,müzik vs.

Yardımcı olabilecek yok mu ?

• selam quetzel 1.3 romdan miui6 ya nasıl dönerim kısa bilgi veren bi arkadaş olursa sevinirim iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drö -- 19 Mayıs 2015; 22:32:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drö

selam quetzel 1.3 romdan miui6 ya nasıl dönerim kısa bilgi veren bi arkadaş olursa sevinirim iyi forumlar

önce wipele ardından linkten indirdiğini flaşla ardından miui rom flaşla hocam

https://docs.google.com/uc?id=0BxADHj0aSysFN1Zqc2lwRU94WUk&export=download
  • drö kullanıcısına yanıt
    Jb bootloader flashlayip donebilirsiniz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: sarac

quote:

selam quetzel 1.3 romdan miui6 ya nasıl dönerim kısa bilgi veren bi arkadaş olursa sevinirim iyi forumlar

önce wipele ardından linkten indirdiğini flaşla ardından miui rom flaşla hocam

https://docs.google.com/uc?id=0BxADHj0aSysFN1Zqc2lwRU94WUk&export=download

teşekkürler

• teşekkürler
  • quote:

teşekkürler

rica ederim hocam ne demek
  • drö kullanıcısına yanıt
    KK Basebandı unutmayın
  • Dorimanx 2.2 çıkmış. 2.1 gayet sorunsuzdu arkadaşlar bilginiz olsun artık quetzal romla güzel gidiyor. Bu dorimanx ota çok güzel olmuş valla türkçe filan olsa changelog için ücretli sürümünü alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: sükût

KK Basebandı unutmayın

nasıl hocam miui romdan sonra mı kitkat basebandı kuracağım

bu indirdiğim dosya yeterli değilmidir D802_PATCH_RETURN_KK_droidth

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drö -- 19 Mayıs 2015; 23:26:11 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: badboyua

yok mu öneride bulunacak?

stabil bi custom rom yok mu camerası şarjı iyi olan geçtin mi üzün süreli kullanıcak

Eğer lollipop içinse stock rom kullanın hocam henüz çok fazla özelleştirilmiş bir rom yok

yok hocam kitkat istyorum stabil ısınmayan custom rom
  • quote:

quote:

KK Basebandı unutmayın

miui kurulumundan önce flaşlayabilirsin
  • quote:

quote:

quote:

KK Basebandı unutmayın

miui kurulumundan önce flaşlayabilirsin

D802_PATCH_RETURN_KK_droidth

yüklediğim dosyada kitkat baseband var gerek kalmadı miui rom yükledim sorunsuzca
  • Aklimda iki sorun var birine konu actim digerinin cozumu yok sanirsam. Custom romlardaki (cloudy haric) kamera uygulamalari leş oluyor. Kalite bakimindan falan. Kamera icin ne yapmak lazim custom romlarda acaba? Bir de flash tool telefonu gormuyor. 30c lollipop yuklu su an. Boyle kaldi telefon ;(

• 
Sayfa: önceki 26322633263426352636
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.