Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2607. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.721.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26052606260726082609
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu youtube backround eklentisi nasil calisiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şöyle, Youtube app ile bir müzik başlatın, ana ekrana dönün, bildirim çubuğunda eklenti çıkıyor, onun Play butonuna dokunun şarkı çalıyor arka planda, sanki bir müzik oynatıcı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 13 Mayıs 2015; 12:16:00 >
  • Default kullanıyorum ben, ya da Battery mod ihtiyacım olunca.
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler herşey için son bir soru

Dorimanx ota diye birşey çıkarmış. Ücretsiz sürümünde sanırım otomatik yeni kerneli yüklüyor hiç bir işlem yapmadan onu denediniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Hocam şöyle, Youtube app ile bir müzik başlatın, ana ekrana dönün, bildirim çubuğunda eklenti çıkıyor, onun Play butonuna dokunun şarkı çalıyor arka planda, sanki bir müzik oynatıcı gibi.

Hemen deniyorum ustam. Eyvallah

Modulu iptal edip tekrar aktiflestirdim. Cihazi yeniden baslatinca oldu. Oncesinde olmamisti niyeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 13 Mayıs 2015; 12:21:36 >
  • Kilit ekrani da guzel oluyor
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 13 Mayıs 2015; 12:27:23 >

• quote:

Kilit ekrani da guzel oluyor
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Aynen. Gayet guzel olmus. Epeydir arayipta bulamiyordum boyle birseyi.

• Uygulamayı dorimanx çıkarmadı, Diechel isimli kullanıcıya ait. Henüz Lollipop Kernel ile çalışmıyor. Kitkat ile çalışıyor.
    Tamamdır teşekkürler iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carttman

quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Arkadaşlar lollipopa nasıl root atacağımı yazarsa sevinirim. One click root olayı var ama konu ingilizce olduğu için çekiniyorum yanlış bir şey yaparım diye.

Arkadaşlar bir yardım etsek aynı durumdayım bende..

1-DP Tools yükleyin:https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934556104

2-USB Driver yükleyin:http://tool.xcdn.gdms.lge.com/dn/downloader.dev?fileKey=UW00120120425

3-Ayarlar>Genel>Telefon Hakkında>Yazılım Bilgileri>Yapım Numarası üzerine 7-8 defa peş peşe dokun>Geliştirici OLDUN>Genel Ayarlarda Geliştirici Seçenekleri'ne gir>USB Hata Ayıklama seçeneğine tick koy.

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

ROOT Seç. Bu kadar.

@#Ramazan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 13 Mayıs 2015; 22:41:24 >

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar lollipopa nasıl root atacağımı yazarsa sevinirim. One click root olayı var ama konu ingilizce olduğu için çekiniyorum yanlış bir şey yaparım diye.

1-DP Tools yükleyin:https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934556104

2-USB Driver yükleyin:http://tool.xcdn.gdms.lge.com/dn/downloader.dev?fileKey=UW00120120425

3-Ayarlar>Genel>Telefon Hakkında>Yazılım Bilgileri>Yapım Numarası üzerine 7-8 defa peş peşe dokun>Geliştirici OLDUN>Genel Ayarlarda Geliştirici Seçenekleri'ne gir>USB Hata Ayıklama seçeneğine tick koy.

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

ROOT Seç. Bu kadar.

@#Ramazan
    kitkat üzerine g3 arayüzüne sahip bir kereye mahsup yüklenecek rom önerirmisiniz arkadaşlar

• Cloudy G2 2.2http://forum.xda-developers.com/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=53407620

• quote:

Uygulamayı dorimanx çıkarmadı, Diechel isimli kullanıcıya ait. Henüz Lollipop Kernel ile çalışmıyor. Kitkat ile çalışıyor.

hocam benim bi sorum var quetzal rom yüklü dori 1.5 yukledım tabi oncesinde 20 h botloader flashladım ama simdi her yeni açıkmada durduruldu hatası alıyorum internet t işlem felan diye bi yanlışmı yaptım acaba dalvik cache cache wipelamadım gerek yok diye teşekkürler
  • Hocam bu tinted bar ne oluyo

hocam dpi ayarınız stock mu yoksa değiştirdiniz mi?
  • Arkadaşlar dorimanx kernelde hızlı şarj özelliği var bu özelliği kullanan varmı aramızda? Stock olarak fast charge manuel seçili limit olarak 1600 Mah yazılı.

Acaba aktif etmek için fast charge on yapıp limiti 2000 mahmi yapmalıyız?

• Arkadaşlar ufak bi sorum olacak.

Cihazım birleşik arap emirliklerinden gelme ve şuan üstünde OptimusG3 v1.4.1 kurulu.

Ekran sararması ve pil ömrü yüzünden telefonu garantiye vericem ama hangi sürümü yüklemeliyim bilmiyorum.Twrp kurulu şuan recovery olarak. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Edit: Cihaz lg türkiye garantili değil. Doğu Bankın orda bi firma garantisinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derwish34 -- 13 Mayıs 2015; 14:58:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

Hocam bu tinted bar ne oluyo

Hani stock mesajlaşma uygulamasına girdiğinizde üst bar da sarı oluyor ya tinted navbarı yüklerseniz alttaki tuşların olduğu kısımda o üst kısımla aynı renkte oluyor. Görsellik açısından güzel oluyor tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Makifylmzz

quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

Hocam bu tinted bar ne oluyo

Hani stock mesajlaşma uygulamasına girdiğinizde üst bar da sarı oluyor ya tinted navbarı yüklerseniz alttaki tuşların olduğu kısımda o üst kısımla aynı renkte oluyor. Görsellik açısından güzel oluyor tavsiye ederim

Hocam link varsa alabilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

biri bizi bilgilendirsin artık :D
  • 
Sayfa: önceki 26052606260726082609
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.