Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2424. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (5 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.690.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24222423242424252426
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: fatih.yalta

ios status barı yükledikten sonra şebeke gitti gelmiyor ? nasıl yapmam lazım şimdi ?

wipe yapmadan romu tekrar kurun

Hocam yardımınızı bekliyorum telde denemedik rom bırakmadım stok romda bile devam ediyor sorun :(
  • Kırdım kıracam telefonu bu ses kalitesi yüzünden arkadaş. Cloudy 2.2 kullanıyorum zipler mi dersin viper mi dersin her şey denedim ama sesi bozmadan yükseltmek imkansız mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_cry

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Bu arada bu vodofone romunda kesinlikle çekim sorunu var çekmiyo cihaz Türkcell olmasına rağmen

Kesinlikle mi :) Bende tam tersi oldu. Eskiden çekmeyen zemin kattaki arkadaşın evinde telefon çekmeye başladı. Çok memnunum

evet buradaki fark ne simdi ???
    bende bu cihazın sadece şebeke çekiminden sikayetciyim

• Lg back up ta hata aliyorum sorun neden kaynaklaniyor olabilir

• hocam zip içerisinde 1 klasör ve iki app var. system/app içerisine atarken dışarıdaki iki app dosyasını da klasörün içine atalım mı?
  • yersen33 kullanıcısına yanıt
    Dorimanx kernel hem kalite artıyor hem yüksekligini istediğin gibi ayarlayabiliyorsun. 10.1 versiyonunu kullanıyorum sesten ve pilden son derece memnunum

• quote:

quote:

quote:

ios status barı yükledikten sonra şebeke gitti gelmiyor ? nasıl yapmam lazım şimdi ?

wipe yapmadan romu tekrar kurun

Hocam yardımınızı bekliyorum telde denemedik rom bırakmadım stok romda bile devam ediyor sorun :(

sinyal problemimiydi sorun farklı sim kartlar denediniz mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkoturko71

Geçen hafta LG Türkiye sayfasında atar gider yaptım neden güncelleme vermiyorsunuz diye sonra sızdırılan romun ekran görüntüsünü ve linkini attım, bide şekil yaptım siz vermezseniz biz almasını biliriz diye sonuç
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Birde açık adres verseydiniz şikayeti lg ye bizzat ilettiniz yani ellerinize sağlık

Heçkırlık duygularım kabardı gaza geldim galiba
    Edit: Link derken download linki konu linkini atmadım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rezn0v.dll -- 27 Mart 2015; 13:40:19 >

• Statüs barı Xposed 'la mı yaptın hocam ?
  • Hocam şu ios tarzı status modu ne zaman gelicek acaba ? Sinyal ve Wifi solda saat ortada pil vs sağda
  • Ya benim sarjim niye iphone a dondu? Wifi dayim tum gun, oyun falan oynadigim da yok dersteydim surekli zaten. Bu nasil is
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragonborn -- 27 Mart 2015; 14:21:12 >

• iAndroid kullanıcısına yanıt
    Dorimanx V30'a 'da işe yarıyor mu ? Rica etsem link verebilir misin hocam?
  • NexusElite kullanıcısına yanıt
    Desteklemediğini yazmış. "NO LOLLIPOP 5.x.x SUPPORT!!! GO AWAY NOW!"

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2725023
  • arkadaşlar vietnamlı arkadaş rom paylaşmış, o sıralar uzaklaştırılmıştım da haberim yoktu.

şimdi eski sayfalara baktım linkler ölmüş.

link verecek cengaverleri bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Hocam şu ios tarzı status modu ne zaman gelicek acaba ? Sinyal ve Wifi solda saat ortada pil vs sağda

konu da linki var zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihsultankul

hocam zip içerisinde 1 klasör ve iki app var. system/app içerisine atarken dışarıdaki iki app dosyasını da klasörün içine atalım mı?

hayır olduğu gibi içine atılacak olsa içinde verirdim zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: AytacFx

Beyler merhabalar,

Bir tanidigim yakin abim Yurt disindan LG G2 getirttirecek. Getirecek olan kisi telefoncu ve emei de kesinlikle sorun olmuyacak demis. Anladigim kadari ile farkli bir emei aticakki bu kadar emin oluyor kendinden.
    Peki guncellemelerde (official olmasina gerek yok, ellede atabiliriz guncellemeyi flash tool ile) yada herhangi bir sorun cikarmi guncellemeden sonra? Samsung S3 de her stock rom attiginda emei ucup gittigini biliyorum, bizim LG G2 lerde bu durumlar nasil? Emei inadina surekli sabit duruyormu yoksa kacip gitme imkani varmi ?

Bilgileriniz lazim, Tesekkurler

EFS klasörü ile oynama yapmazsanız rom yüklemek ile felan kolay kolay uçmuyor
    Ayrıca olsa bile çözümü basit düzeltebilirsiniz, mei için mtk da olduğu gibi pc ye takıp kolaylıkla değiştirebiliyorsunuz

• Kullandığım her ROM'da var bu sorun büyük ihtimal telefonda ama anlayamadım. Play Storedan bir şeyler indirmeye çalıştığım zaman yeterli alan yok uyarısı alıyorum. Herhangi bir uygulamayı silerek düzeliyor. En azından 500mb bos alanım var. Ne yapmam gerekir su anda Vodafone Lolipop ROM'undayim teşekkürler. (CM12 ve Optimus G3 ROM'larinda da vardı bu sorun.)

Ek olarak Viper bende böyle gözüküyor.

• azim_47 kullanıcısına yanıt
    tesekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 24222423242424252426
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.