Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2357. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.695.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23552356235723582359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: #Ramazan

quote:

Orijinalden alıntı: ulgoreila

quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

quote:

şuanda işimize yaramasa da bu romda ki en büyük eksiklik LTEnin halen aktif olmaması.eğer resmi güncellemede de bu şekilde olursa.hiç beklemem satarım bu telefonu

LTE aktif edilebiliyor. Sorun edilecek bir durum değil.

hadi biz becerip yapabiliyoruz bu tip şeyleri yapamayanlar ne olacak? LTE destekli yeni LG telefon alacak (varsayım tabi).telefon desteklediği halde neden stock halde etkin olmasın? sadece buda değil. misal çift penere,mini görünüm, vb. özellikleri neden üst seviye telefonlara vermezki ? sebebi net git yeni LG al.yani demek istediğim sorun LG nin bakış açısı.

4G şebekesi aktif olunca küçük bir güncelleme ile aktif edilir veya zaten gelecek güncelemede aktif şekilde gelir.

görecez bakalım.

• onur4154 kullanıcısına yanıt
    Senlik bişey değil o romla alakalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Özellikle twitter da çok işime yarıyordu ama bekleyeceğiz miniwiev de güzel bir özellik haklısınız hocam geliştiriciler eski isteklerinde olsa bir haftaya hepsi hallolurdu

Optimus a noldu hocam öldü mü noldu Bayadir sesi solugu cikmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NexusElite kullanıcısına yanıt
    Hangi aosp romu denesem sonuç hüsran güç tuşu da çok rahat yerde değil

• quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

quote:

Özellikle twitter da çok işime yarıyordu ama bekleyeceğiz miniwiev de güzel bir özellik haklısınız hocam geliştiriciler eski isteklerinde olsa bir haftaya hepsi hallolurdu

Dersleri yoğun Lolipop çıksın oda ortaya çıkar hocam
    Yeni tabanda yanlışlık ile kaldırarak uyandır seçeneği ile karışmıştı o özellik, hiç olmadı reventech yeni kernel çıkardı onu kur, b14ckb1rd kernelin adı, xda da hemen bulursun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu olay bende RR'nin ilk çıkan 5.3.8'inde oldu ardından 5.3.7 kurdum öyle devam ettim.Sorunda çıkmadı.
  • ulgoreila U kullanıcısına yanıt
    LTE destegi olan ulkelerde LTE zaten aktif konumda, ornegin Rusya'da. Turkiye'de altyapisi yok. Yazilimsal bir durum. Turkiye yaziliminda olmasi bu yuzden gayet normal. 4G gelir, 20MB boyutunda bor guncelleme yayinlar, sorunu cozerler. Ya da kendiniz aktif edersiniz. Biz yapiyoruz yapamayanlar var demissiniz. Ayni sekilde, o yapayan insanlar kadar LTE nedir, 4G nedir bilmeyen insanda cok. Olmayan sebeke turunu koyarlarsa oraya, yarin coluk cocuk kurcaladiktan sonra, telefoncu telefoncu dolasir o insanlar, bu telefon neden cekmiyor diye.

Diger ozellikler ise tamamen satis stratejisi. G3 ciktiginda, tanitimlarda ana tema cift pencere, LG heart vs. gibi ozelliklerdi. Bu sebeple o uygulamalar G3 altindaki bir cihaza verilemez. Resmi Lollipop sonrasinda, biraz beklersiniz, bu ozellikleri barindiran custom romlar cikar zaten.

Bu strateji HTC haricinde tum firmalarda var benim gozlemledigim kadariyla. Apple, Samsung bunlarin basinda geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.dropbox.com/s/t16oqiamdjpmh2s/xModGames-release_1.2.0_120.apk?dl=0 lazım olan arkadaşlar olur burdan indirmeleri için linki paylaşıyorum direk. Nexus kardeşim bu programın en güzel özelliği belli bir ganimet miktarı seçip o ganimet ve üzeri rakibi sizin yerinize otomatik olarak araması, yani örneğin 200000 binlik rakip istiyorsun altını xmod ile 200000 yapıp aratıyorsun oda senin yerine arama yapıyor seni yormuyor yani. Kurulum basit arkadaşlar, kurduktan sonra yeni sürüm felan diye uyarı gelir reboot isteği alçak supersu dan onu aktif edip reboot ediyoruz sonra uygulamayı yeniden açıp modluyoruz bazı kullanıcılarda otomatik olarak görünen mod gözükmemiş sizdede öyle bir durum olursa ağ ayarlarını kontrol edip görevleri sonlandırın ardından yeniden deneyin mutlaka olacaktır, tabi buna gerek kalırsa kolay gelsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rezn0v.dll -- 20 Mart 2015; 4:33:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

https://www.dropbox.com/s/t16oqiamdjpmh2s/xModGames-release_1.2.0_120.apk?dl=0 lazım olan arkadaşlar olur burdan indirmeleri için linki paylaşıyorum direk. Nexus kardeşim bu programın en güzel özelliği belli bir ganimet miktarı seçip o ganimet ve üzeri rakibi sizin yerinize otomatik olarak araması, yani örneğin 200000 binlik rakip istiyorsun altını xmod ile 200000 yapıp aratıyorsun oda senin yerine arama yapıyor seni yormuyor yani. Kurulum basit arkadaşlar, kurduktan sonra yeni sürüm felan diye uyarı gelir reboot isteği alçak supersu dan onu aktif edip reboot ediyoruz sonra uygulamayı yeniden açıp modluyoruz bazı kullanıcılarda otomatik olarak görünen mod gözükmemiş sizdede öyle bir durum olursa ağ ayarlarını kontrol edip görevleri sonlandırın ardından yeniden deneyin mutlaka olacaktır, tabi buna gerek kalırsa kolay gelsin :)
    Beyler bu son çıkan stok lg 5.0.2 lolipop romunda xposed çalışıyormu? Denerim denemesinede. Çok uğraşıp anca bitirdim kurulumu. Bi sakatlık olmasın hani

• quote:

telefonumu seviyorum ama gider meizu alır geçerim. gerçi tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali olur ama kızgınlığım içimde kalmaz en azından

Eee hocam, ben de Samsung'u sevmediğim için LG'ye geçmiştim. Xiaomi halen gelmedi. Digitalmarketin müşteriye bakış açısı yüzünden Meizu ve Zopo da elendi. HTC ve Lenovo custom rom ve cihazla uğraşmak kolay değil. Ben şimdi ne alacağım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar mart sonu nisan ortalari gibi orjinal guncelleme gelecek onu beklemek daha mantikli degil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: yildize

Arkadaslar mart sonu nisan ortalari gibi orjinal guncelleme gelecek onu beklemek daha mantikli degil mi?
    Dün akşamdan beri test ediyorum Lolipop'u...

Ses sanırım şimdiye kadar duyduğum en iyi ses g2'de.Herhangi bir ses yükseltme yaması bile yapmadan görüşmeler çok net.
    Kamera oldukça iyileştirilmiş.1080p 60fps video çekimleri şahane.Xcam yükleyip denemedim henüz.
    Şarj için henüz birşey demek zor.Ama dün gece 24:00 sabah 06:00 arası wifi açıkken %2 pil harcamış.

Bir kernel ve xposed ile daha şahane olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2573B355F

Arkadaşlar bu yeni çıkan sızıntı lolipopu full wipe yapıp cloudy 2.2 nin üstüne kurdum ama root erişimim yok ne yapmalıyım ?

Alıntıları Göster
    Dün gece v30a'yı kurdum. TWRP 2.8.5.0 vardı. Wipeleri hem öncesinde hem sonrasında yaptım. Supersu yu da flaşladım. Neyse herşey sorunsuz gibi görünüyordu. Cihaz gayet hızlı açıldı fakat kuruluma geçtiğimde ekranın dokunma kabiliyetini yitirdiğini gördüm. Tıkladığım yer hariç ekran sürekli başka yerlere basıyordu. Tabi aynı durum TWRP kısmında da geçerli. Ordada aynı şey geçerli. Hiçbir şekilde ekran tıklamasını istediğim yeri tıklamıyor. Cloudy 2.1 den geçiş yaptım. Neyse bende telefona fare bağladım onunla rahat bir şekilde hem twrp de hemde menüde işlem yaptım. Hidden menü üzerinden update touch ta yaptım. Sonuç yine hüsran. Başka rom da kurulmuyor. Sanırım bootloader değişmiş. Error verip bitiriyor. TOT ile flaş atmayı düşünüyorum. Ne yapılabilir önerisi olan var mı arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: onur4154

Hocam rr kullandiysaniz sizde cift tik ile uyandirma stabil calisyor muydu acaba en son surumdeyim malesef cihaz uyanmiyor yanlis yaptigim bisy mi var cozemedim.
    d802tr cihazımı cloudy 2.2den stock lpye şeyettirmek istiyorum yardım beyler up, link ve ne yapıcagım, aynı mı gene
  • Teşekkür ederim hocam, şimdiden herkese hayırlı olsun diyelim akşama doğru hazır olur herşeyiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalemin3456

https://mega.co.nz/#!xFh3XJCJ!hJHH3_yd6nM-6TZhT_6udlZtoHlA1-zBVzITpT2itVg bi tane daha yedek link

Hocam bu stock lollipop değil mi?? kdz dosyası yok bunda??
  • Dun kurmayi basardim lollipopu. Aroma installer falan demisler ama onu kurmadan da oldu anlamadim su an 5.0.2 telefon ama rootsuz gozukuyor bu normal mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

quote:

Dersleri yoğun Lolipop çıksın oda ortaya çıkar hocam

Hocam L romdan simple 1.2 final sürümüne sadece vipe yaparak geçebilirmiyim. Bu romun mikrofon kalitesi normal stock romlarla aynı. Simple romda karşı taraf telefonu boynuma kıstırsam da rahat duyabiliyorlardı. Yeni orjinal L de ses aynı eski romlardaki gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: iyidebanane13

Dün gece v30a'yı kurdum. TWRP 2.8.5.0 vardı. Wipeleri hem öncesinde hem sonrasında yaptım. Supersu yu da flaşladım. Neyse herşey sorunsuz gibi görünüyordu. Cihaz gayet hızlı açıldı fakat kuruluma geçtiğimde ekranın dokunma kabiliyetini yitirdiğini gördüm. Tıkladığım yer hariç ekran sürekli başka yerlere basıyordu. Tabi aynı durum TWRP kısmında da geçerli. Ordada aynı şey geçerli. Hiçbir şekilde ekran tıklamasını istediğim yeri tıklamıyor. Cloudy 2.1 den geçiş yaptım. Neyse bende telefona fare bağladım onunla rahat bir şekilde hem twrp de hemde menüde işlem yaptım. Hidden menü üzerinden update touch ta yaptım. Sonuç yine hüsran. Başka rom da kurulmuyor. Sanırım bootloader değişmiş. Error verip bitiriyor. TOT ile flaş atmayı düşünüyorum. Ne yapılabilir önerisi olan var mı arkadaşlar ?

Dostum aynı problem bendede oldu 5.0 tabanlı bir rom yukleyip sonra 30a yı yükledim sorun cozuldu ama biliyosundur eski 5.0 larda bootloader değişik eğer daha once gecmedi isen sıkıntı olabilir dikkatlı ol.

• 
Sayfa: önceki 23552356235723582359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.