Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2346. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.686.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23442345234623472348
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mert6385

quote:

Orijinalden alıntı: DUDDLE

Tekrar soyliyim
    Romu dun geceden beri kullaniyorum hemen nasil kurdugumuda acikliyim;
    1)I.S haric tum wipelari yaptim
    2)Twrp den en yeni surumu flashladim ve reboot revovery yaptim
    3)Ardindan romu flashladim
    4)Rom yuklendikten sonra tekrar dan i.s ve sytemcharic cacheleri wipe ladim.
    5)Supersu yu flashladim
    6)reboot system ve mutlu son

Rom gercekten super akici ve hizli ben su anda bi sorun bulamadim hoporlor cok iyi kamera odaklama sorunu tamamen kalkmis isinma normal asiri degil

kamerayı aydınlık mı karanlık ortamda mı denediniz? aydınlıkta sorun çıkartmıyor zaten

Şaşırtıcı bir sekilde kamera karanlik ortamlardada artik cok iyi fotolar cekiyor hocam bende inanamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Dostlar internetten ekran koruyucu aldım şeffaf. 3 adet almıştım takamadım bir türlü hep baloncuk kalıyor. 2tane jelatin harcadım son bitane kaldı varmıdır bunun püf noktası _?

o baloncuklar tozlardan dolayı oluyor. eğer banyoda 5 dakika sıcak suyu açarsanız ve ortam nemlendikten sonra banyoda takarsanız toz kaçmayacaktır. bir de hızlı olmalısınız tabi. eğer ola ki toz kaçtı ve baloncuk oluştu,tüm ekran koruyucuyu kaldırmadan, bir selobant ile ekran koruyucuyu kaldırın ve diğer selonbant parçasıyla tozu alınız. sonra tekrar yapıştırınız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

quote:

Tekrar soyliyim
    Romu dun geceden beri kullaniyorum hemen nasil kurdugumuda acikliyim;
    1)I.S haric tum wipelari yaptim
    2)Twrp den en yeni surumu flashladim ve reboot revovery yaptim
    3)Ardindan romu flashladim
    4)Rom yuklendikten sonra tekrar dan i.s ve sytemcharic cacheleri wipe ladim.
    5)Supersu yu flashladim
    6)reboot system ve mutlu son

Rom gercekten super akici ve hizli ben su anda bi sorun bulamadim hoporlor cok iyi kamera odaklama sorunu tamamen kalkmis isinma normal asiri degil

kamerayı aydınlık mı karanlık ortamda mı denediniz? aydınlıkta sorun çıkartmıyor zaten

Şaşırtıcı bir sekilde kamera karanlik ortamlardada artik cok iyi fotolar cekiyor hocam bende inanamadim

o zaman sorun tamamen yazılımsalmış. donanımsal değilmiş ve booşuna acı çekmişiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Eufloria

biz de gitmeyelim gümbürtüye

Biraz dikkat edelim hocam bu kapitalistlerin işi belli olmaz ip takibi yapmasınlar sonra bize bisey olmaz ama o konuda sıkıntı olabilir hocam ibret olsun diye adamın peşine düşebilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: ulgoreila

quote:

Orijinalden alıntı: Vic Rattlehead

quote:

Orijinalden alıntı: ulgoreila

indiremeyen arkadaslar icin stock lollipop (herkes hesabına eklerse iyi olur)
    https://mega.co.nz/#!Ydcl2bLB!f8z_GvJmMi4OTxHOivRUqlqnpOT8FEYLCuh6EsJ54Kg

Bu bildiğimiz official LG romu mu hocam?

evet stock rom (derdest edilen 😀)

Pek anlamıyorumda root gerekli mi bunu yapmak için ??

• LS980 icin guncelleme şansımız var mi.

• L90 da gelmis guncelleme bu lg tam bi soytari bu guncelleme knusunda g2 yi es geciyolar g3 satilsin diye yok boyle birsey bu arada vodafone olan rom nasil batarya per. iyi mi kitkata gore

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

quote:

Orijinalden alıntı: iAndroid

Lg den dolayı kaldirmak zorunda kalmis xda da birieri adami lg ye soylemisler

Biliyorum hocam. İlk görenlerdenim. Fakat kendi sitesindende kaldırıldı. Kimsede tık yok :) Sıkıntılar büyük :)

Adamı içeri aldılar galiba kendi sitesinde bile yok tüm paylaşanlar linkleri kaldırmış yada konuyu silmiş LG olayı ciddiye almış olabilir sonuçta sisteme sızmış birisi bilişim suçu var Tabi ki bu vodafone da olabilir

Aynen aynen.Durumlar fena...
    Bizide Yasadışı Rom kullanımından içeri alırlarsa al başına belayı
    cezai müeyyidesi var diye...

• arkadaşları bu yeni roma güncelleme geldi ne yapmamızı tavsiye edersiniz kurmk sakıncalımı yoksa oylece iptalmi edicez sizede geldimi teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: crzy_lover

arkadaşları bu yeni roma güncelleme geldi ne yapmamızı tavsiye edersiniz kurmk sakıncalımı yoksa oylece iptalmi edicez sizede geldimi teşekkürler

Takvime guncelleme geldi yukleyin sorun yok

• Arkadaşlar keylogger falan vardır belki dikkatli olun eleman kaçmış firma kovalamış 1-2 haftaya gelir TR sürümü beklemekte fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: crzy_lover

arkadaşları bu yeni roma güncelleme geldi ne yapmamızı tavsiye edersiniz kurmk sakıncalımı yoksa oylece iptalmi edicez sizede geldimi teşekkürler

5,0,2 üstüne mi güncelleme geldi??
  • Romu kurduktan sonra supersu da kurdum fakat root yetkisi yok. Nasıl yapabilirim ?
  • Arkadaşlar şimdi toptan bir karar alıp şutlayalım mı bu romu?
    Gerçi sıkıntı çıkacağını sanmam bizim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carttman

Arkadaşlar şimdi toptan bir karar alıp şutlayalım mı bu romu?
    Gerçi sıkıntı çıkacağını sanmam bizim için.

Sıkıntı yok hocam devam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Makifylmzz

Romu kurduktan sonra supersu da kurdum fakat root yetkisi yok. Nasıl yapabilirim ?

Supersuyu flashlayip telefonu baslattiktan sonra supersu uygulamasina girip twrp diyip devam etmelisiniz telefon yeniden twrp menuye gelip bi kac islemin ardindan otamatikmen yeniden baslayacaktir

• Hocam ne yaptın sen telefona Mesela RR'de şu sorunlar var.(Son sürümde var mı bilmiyorum.Şuanda 5.3.7 kullanmaktayım)

1-) Oyun oynarken arama gelince oyunun sesi ile konuşma sesi birbirine giriyor.
    2-) Konuşma sırasında telefon görüşmesi yapıp hoparlöre alıp telefon görüşmesi bitince arayüz oyun vs sesleri bozuluyor.
    3-) Mesajlara girince son gelen mesaja gitmiyor daha önce gelen mesajların olduğu kısmı gösteriyor.
    4-) Kendi Launcher'in menüsünde gezerken tıkanıyor gibi oluyor.
    5-) Rehberde bazı kişilerin yanında Harf olurken bazılarında Simge oluyor.
    6-) Kamerada bazen bozulma oluyor enine doğru uzamış şekilde gösteriyor.
    7-) Bildirimler bazen geç geliyor bazen hiç gelmiyor.
    8-) Arama veya mesaj gelince bazen ses vermiyor.(Genelde mesajda oluyor ama oda nadiren)

Şuanda aklıma gelenler bunlar.

• Son firari lollipop güncelleme de aldı ya

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• ne gibi sıkıntı mevcut romdaki arkadaşlar
  • arkadaş bu ilk sayfadaki yönergeleri uygulayaraktan yapıyom yapıyom wipe ı da yaptıktan sonra boot kısmına gelince lg logosunda kalıyor yok yani yanlış bilgi de vermiyosunuzdur bu kadar insan yalan söylemez ama
  • 
Sayfa: önceki 23442345234623472348
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.