Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2339. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.689.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23372338233923402341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şu an hava durumu sağanak yağmur gösteriyor fakat kitkattaki gibi hava animasyonu yok yani göstermiyor
  • Bu arada rom'da bazı hatalar var.
    Tuş kilidi açıksa arama ekranında cavaplama tuşları çıkmıyor takılıp kalıyor.Çağrıyı cevaplayamıyorsun.
  • tarlabasi kullanıcısına yanıt
    bnde oyle bi sorun yok
  • onur4154 kullanıcısına yanıt
    girebiliyorum forumber hocanın 10 c sine dondum şimdi anlamadım dün kurmuştum girmiştim ama bugun tekrar kurdum vadofone botloaderda kaldı anlamadım nede problem var acaba g3 rom dan dönüş yaptığımdanmı çözemedim deniorum tekrar suanda ama bakıcam
  • crzy_lover kullanıcısına yanıt
    Arada bir öyle yapabiliyor açılır diye tahmin ediyorum bol şans dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azim_47

bnde oyle bi sorun yok

Böyle kalıyor.Alt taraf siyah.Tuşlar çıkmıyor.10 defe görüşme gerçekleştirdim.2 defa karşılaştım.Sonuncusunda ekran görüntüsü alabildim.
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: viranufuk

şu an burda şarıl şarıl yağıyor

Mevcut konumdan eklediniz değil mi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azim_47 kullanıcısına yanıt
    tarsustan yağmurlu günler evet çalışıyor :)
    şimdi takrar tekrar arattırdım kendimi öyle birşey olmadı,ilginç
  • Ufak tefek kozmetik ve kernel bugları için düzgün birinin elden geçirmesini beklemek lazım herhâlde lollipop için... Eleman inat etmeyip orjinal kdz yi paylaşsa çok iyi olacak ama donation kaymağını yemek istiyo sanırım bi süre...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azim_47

şimdi takrar tekrar arattırdım kendimi öyle birşey olmadı,ilginç

Temennim olmaması yönünde..
  • yersen33 kullanıcısına yanıt
    yağmuru beklemeye gerek kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Ufak tefek kozmetik ve kernel bugları için düzgün birinin elden geçirmesini beklemek lazım herhâlde lollipop için... Eleman inat etmeyip orjinal kdz yi paylaşsa çok iyi olacak ama donation kaymağını yemek istiyo sanırım bi süre...

Katılıyorum.
    Fakat bırakalım da biraz yesin arkadaş :) Hakediyor aslında. Bir anda tüm portçularım elini ayağını kesti eleman
  • LG L90 resmi lollipop aldı
    Önceden olduğu gibi kdz için para toplasa daha çok kazanacak aslında :) hem milleti süründürüyor hem de sömürüyor :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet evet hocam aynen konumdan ekledim
  • biz şimdi buna g2 tweakbox mı g3 tweakbox mı yukleyecez öncekı sayfada g3 dıyen olmus aklım karıstı

bide cloudy 2.2 de kullandığım bildirim çubuğunun ıkonlarını cobalt yapan fix bunda çalışır mı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yersen33 -- 19 Mart 2015; 14:11:32 >
  • Beyler bu saatten sonra G2 alınır mı? Niyetim var almaya lumia ve discovery'den gına geldi artık.
  • yersen33 kullanıcısına yanıt
    bende çalışmadıı duvar kağıdi ile alakalı olabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Önceden olduğu gibi kdz için para toplasa daha çok kazanacak aslında :) hem milleti süründürüyor hem de sömürüyor :(

Adamlar çal(ışıyor) hocam hakediyorlar bunlardan dolayı tüm vietnam tarihini araştırdım bunlarla uğraşılmaz amerika yi çin i perişan etmiş adamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23372338233923402341
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.