Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.709.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23192320232123222323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen öyle hocam sadece data, cache ve dalvike ek olarak romu flashlamadan önce systemi de wipe yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iAndroid -- 18 Mart 2015; 17:50:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iAndroid

Bu arada rom avrupa vodafone sanırım. Çünkü menüde vodafone update diye bir app var ve açılış kapanış animasyonları vodafone Uygulamayı isteyen TiB ile dondurabilir bootanimation'u da isteyen xda'dan g flex 2'ninkini flashlayabilir

Hocam birde nasıl yuklediginizi anlatsanız şimdiden
    Çok tesekkurler.
    Saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aynen öyle hocam sadece data, cache ve dalvike ek olarak romu flashlamadan önce systemi de wipe yaptım

internal storage wipe yapmaya gerek varmıdır?
  • anka4545 kullanıcısına yanıt
    bır sıkıntı cıkmaması lazım ama emın degılım. kafam pek yerınde degıl
  • espesito kullanıcısına yanıt
    Şaka maka cidden G3 hala 5.0'da bilmiyorum sonrasında güncelleme çıktı mı ama arkadaşıma hala gelmedi, bize direkt 5.0.2 geldi
  • iAndroid kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi kusura bakmayın benim kafa çorba oldu

XDA'da Rom ve Su'dan sonra [3 wipe (wipe data, cache, Dalvik-cache)] demiş.Benimde demek istediğim romu flashlamadan öncede mi 3 defa full wipe yaptınız çünkü yine aynı konuda bunu yazmışlar.Yani flashdan önce ve flashtan sonra kaç defa wipe yapıcaz

Instructions:
    In recovery, zip up, 3 wipe.
    Up SuperSU more if need root.
    Reboot.

Son olarakta biraz kararsızım şuanda RR güzel ama o ufuk tefekte olsa sorunları yüzünden vazgeçmeyi düşünüyorum.Ya LS 3.2 kurucam ya da Cloudy v2.2 ama yinede şuanda LS ön planda.Yani kararsız kaldım v30A 'mı LS ' mi yoksa Cloudy 2.2 mi ? ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NexusElite -- 18 Mart 2015; 17:59:18 >

• Hafızadaki her şeyi siler o, yapmanıza gerek yok. Sadece data, system, cache, dalvik cache yeterli.
  • quote:

Hafızadaki her şeyi siler o, yapmanıza gerek yok. Sadece data, system, cache, dalvik cache yeterli.
    XDA'da bi arkadaş böyle bişey yazmış ama tam anlamadım ingilizcemin bana demek istediğine göre format/system yapmayın diyor çünkü yazı kırmızı ile yazılmış

VERY IMPORTANT. DO NOT FORMAT /SYSTEM. YOU WON"T HAVE AN OS INSTALLED AFTER THAT.
  • NexusElite kullanıcısına yanıt
    Romu flashlamadan önce system, data, cache, dalvik cache wipe'ı 3 kere yapmak zorunlu değil ben sadece ne olur ne olmaz diye yapıyorum. Rom ve su flashlandıktan sonra ise 1 kere data, cache, dalvik cache wipe yapıp başlattım anlatınca baya karışık oluyormuş şu an fark ettim ben de AOSP romları her ne kadar sevsem de ses kaliteleri ve acayip bugları beni bitiriyor o yüzden stock tabanlı romları tercih ediyorum genelde. AOSP yüklediğimde de 1 hafta içinde karşılaştığım sorunlardan dolayı yine stoğa dönüyorum. Cloudy 2.2'yi severek kullanmıştım ama bi süre sonra şişmesi ve pil süresinin kısalması yüzünden terketmiştim. Şu an en çok ilgimi çeken rom bu v30a

• quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

XDA'da bi arkadaş böyle bişey yazmış ama tam anlamadım ingilizcemin bana demek istediğine göre format/system yapmayın diyor çünkü yazı kırmızı ile yazılmış

VERY IMPORTANT. DO NOT FORMAT /SYSTEM. YOU WON"T HAVE AN OS INSTALLED AFTER THAT.

Alıntıları Göster
    Şuan bende G3 lolipop romu yüklü mesela bu romu flashlamadan önce 4.4.2 romuna geri dönmemize gerek varmı arkadaşlar..

• quote:

Romu flashlamadan önce system, data, cache, dalvik cache wipe'ı 3 kere yapmak zorunlu değil ben sadece ne olur ne olmaz diye yapıyorum. Rom ve su flashlandıktan sonra ise 1 kere data, cache, dalvik cache wipe yapıp başlattım anlatınca baya karışık oluyormuş şu an fark ettim ben de AOSP romları her ne kadar sevsem de ses kaliteleri ve acayip bugları beni bitiriyor o yüzden stock tabanlı romları tercih ediyorum genelde. AOSP yüklediğimde de 1 hafta içinde karşılaştığım sorunlardan dolayı yine stoğa dönüyorum. Cloudy 2.2'yi severek kullanmıştım ama bi süre sonra şişmesi ve pil süresinin kısalması yüzünden terketmiştim. Şu an en çok ilgimi çeken rom bu v30a
    en sonunda:)
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

romu yükledikten sonrası için demiş arkadaş onu
  • anka4545 kullanıcısına yanıt
    3 kere Wipe data, system, cache, dalvik cache yaptım sonrasında romu ardından supersu'nun son versiyonunu flashladım. Sitesinde yazdığı için son olarak da wipe data cache dalvik cache yapıp başlattım telefonu
    Bende DPI'a alıştım o yüzden Stock DPI kullanınca telefon takoz gibi geliyor.Öbür türlü extra programlarla yapıncada stockta arayüz sapıtıyor DPI yüzünden ama kanıma girdin hoca şimdi bende indiriyorum.Normal yükliycez yani botloader vs hiç bişey yok direk.
    hocam flashlanan supersu için bi link varmı varsa yardımcı olurmusunuz.
  • quote:

3 kere Wipe data, system, cache, dalvik cache yaptım sonrasında romu ardından supersu'nun son versiyonunu flashladım. Sitesinde yazdığı için son olarak da wipe data cache dalvik cache yapıp başlattım telefonu
    Buralar şimdiden karıştı daha da karışacak XDA da karıştı vay anasını
    çok teşekkürederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahme_t

Şuan bende G3 lolipop romu yüklü mesela bu romu flashlamadan önce 4.4.2 romuna geri dönmemize gerek varmı arkadaşlar..

bi fikri olan varmı arkadaşlar
    Bootloader zipin içinde mevcut hatta TWRP'sine kadar kendi kuruyor sorun çıkacağını sanmıyorum ben Kitkat Bootloader'dan geçtim sorun yaşamadım. Valla herkesin kullanım alışkanlıkları farklıdır ben rom kaliteli ses vermiyorsa isterse iOS'u bizim cihaza portlasınlar yüklemem
  • 
Sayfa: önceki 23192320232123222323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.