Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.717.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21552156215721582159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Werptune

quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

quote:

Hocam saf android arayuzu kullanan resurection remix(lollipop) ve liquid smooth(kitkat) onerebilirim.
    Ama ben Cloudy g2 2.2 deyim.Stabil ve ART destegi var. G3 arayuzunu seviyorsan onerimdir
    Xcam ise modlanmis stok kamera ve ayriyetten Xcam settings (parali) uygulamasiyla kameraya ayar cekebiliyorsun.
    Umarim yardimci olabilmisimdir.

Tesekkur ederim hocam :)

Peki hocam xcam freedom ile pro oluyor mu veya apk si varmi?

Ayrica size zahmet olmazsa xda linklerini verebilirmisiniz rica etsem :)

Hocam xcam xda linki:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974
    Xcam Settings:
    http://www.mediafire.com/download/o8d77hoesrnl2om/XCam.LG.Settings.v.1.3.7.apk
    Hocam eger lisans hatasi verirse luck patcherla patch atarsan duzelir. Bu arada su an hangi romdasin hocam ?
    Unutmadan Xcam sadece STOCK romlarda calisiyor.

Hocam rom olarak değişiyor CM 11'deydim kalıcaktım canım sıkıldı romdan değil tabiki benim canım sıkıldı başka atıyım istedim Resurrection Remix Lollipop var hoşuma gitti CM12 göre biraz daha kullanışlı gördüğüm kadarı ile daha çok özelleştirmeye sahip.

AOSPA'yı buldum ama Betaymış üzüldüm açıkçası.AOKP - Carbon sarmaz.SlimKaT'ı deniycem bide LiquidSmooth 'u deniycem.Şuanda da Cloudy 2.2 iniyor birazdan onu kurucam sırf ART ve XCam için extra olarak stock kameranın farklarını görmek için.

Sonunda Stock Lollipop tam oturana kadar birisinde kalıcam bakalım hangisi olucak :)

Bu arada TWRP 2.8.5.0 yüklemelimiyim şuanda 2.7.0.0 ve Resurrection Remix Lollipop hatalar verdi recoveryden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca kernel yüklemem iyi olurmu sizce fark yaratırmı yani ? AOSP tabanlı veya OS fark etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NexusElite -- 14 Şubat 2015; 0:27:38 >

• XCam 6 söylentisi var. Yakında çıkabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki gündür port lolilopu kullanıyorum önce şunu demeyelim telefon uçak uçak menü geçişleri program girişleri çok hızlı kullanmaya başladığımdan beri bir defa restart attı sonrasında gps ayarını batarya tasarrufu yaptım daha atmadi henüz batarya performansı da oldukça kabul edilebilir şu an yüze 25 kalmış pil ve 4 saat ekran açık kalma süresi almış ki benin 8 saati sadece 3g idi ısınma rahatsız edici boyutlara ulaşmıyor sonuç olarak ben çok memnunum nerdeyse 2 model üstü çıkacak model için bence LG ye teşekkür etmeliyiz keza telefon lolilop ile performans ve batarya konusunda şu an ki çoğu amiral gemisi modeller ile yarışır herkese iyi geceler
    Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espesito -- 14 Şubat 2015; 0:47:51 >
  • Arkadaşlar bu xposed ile kullandığınız tavsiye ettiğiniz düzgün çalışan modüller varmidir? Önceden bir modül vardı status bari açtığımız uygulamanın rengine getiriyordu ama beta olduğu için çok düzgün çalışmıyordu son durum nedir kullanan varmidir hala acaba?
    Birde bu greenify için birisi iyi birisi kötü diyor şarjı olumlu yönde etkiliyormu gerçekten? Face mesenger gibi programları dondurmak için kullanılabilir diye düşünüyorum ama sistemi bozmasıni veya şarjı olumsuz etkilemesini istemiyorum. Şuan Cloudy g3 2.2 ile maşallah çok güzel gidiyoruz o yüzden sıkıntı çıksın pek istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: espesito

İki gündür port lolilopu kullanıyorum ince şunu demeyelim telefon uçak uçak menü geçişleri program girişleri çok hızlı kullanmaya başladığımdan beri bir defa restart attı sonrasında gps ayarını batarya tasarrufu yaptım daha atmadi henüz batarya performansı da oldukça kabul edilebilir şu an yüze 25 kalmış pil ve 4 saat ekran açık kalma süresi almış ki benin 8 saati sadece 3g idi ısınma rahatsız edici boyutlara ulaşmıyor sonuç olarak ben çok memnunum nerdeyse 2 model daha çıkacak model için bence LG te teşekkür etmeliyiz keza telefon lolilop ile performans ve batarya konusunda şu an ki çoğu amiral gemisi modeller ile yarışır herkese iyi geceler

Kesinlikle.
    Benim gözümde Samsung güncellemeleri "telefonu kullanamaz hale gelsin yenisini alsın diye" şişirip gönderir.
    LG ise benim kullanıcım maksimum verim alsın diye gönderir.
    İşte fark budur...

• Xposed i deneyen var mı acaba

• Stock lolipop romunda ses yükseltme patchini paylaşıyorum arkadaşlar.linkten indireceğiniz dosyayı root explorer veya root browser tarzı bir uygulama ile kök dizin etc klasörüne atıp izinleri verip telefonu kapatıp açın.ses muazzam oluyor
    Dosya için @yasin92 arkadaşa teşekkür ederim
    https://mega.co.nz/#!DJVxQIjT!xmcFnmT-pvgL7mtWZUZrsCEVAXNIRdUi6LGNbG219cc

• petro24 kullanıcısına yanıt
    Hocam tam nasıl oluyor yardımcı olabilir misin

• quote:

Orijinalden alıntı: cadde19

linkte verilen dosyayı root browser ile ana dizindeki etc klasörüne yapıştırın.yetkileri verip telefonu kapatıp açın bu kadar hocam..

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• dostlar twrp en son surum linki var mi ? ya da onerdiginiz bir surum, bayadir rom atmiyorum diye guncellememistim twrp'yi guncelleyeyim dedim bi lazim olur belki

• xposed yüklemeyin hata veriyor.
  • b_b_b kullanıcısına yanıt
    Telefonunuzun modeline göre güncel twrp indirebileceğiniz link hocam buyrun.
    http://www.dorimanx.com/LG/recovery/

• Harbi şu reboot problemi bir bende olmadı daha lolipop kurdum kuralı üstelik konum senkronizasyon felan hepsini aktif olarak kullanıyorum bu arada beş buçuk saat ekran süresi aldım ilk defa %100 oto parlaklık ~1/2 saat senkr. Ve konum kullandım veri bağlantısı sürekli açık kaldı valla bravo telefon segment atladı resmen şu lolipop ile LG ye ne kadar teşekkür etsek azdır :)

• Aslında sürekli forumu takip ediyorum aktif olarak. Cloudy romundan o kadar memnunumki 4 5 aydir bunda takılıyorum. O yüzden kabuguma cekildim lolipop romlar oturana kadar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mywsKy

greenify i ücretlimi kullanıyorsunuz ?
    ve hangi programları uyutuyorsunuz ?
    yani hangi programlar uyutulmalı

hayır ücretli değil. playden indirerek kullanıyorum. mail, mesaj, rehber, whatsup bunları uyutmuyorum. geri kalanları uyutuyorum. ama otomatik değil, günde 1 ya da 2 defa uyutuyorum. kendi kurduğum programlardan da hangilerini nadiren kullanıyorsam onları uyutuorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam saf android arayuzu kullanan resurection remix(lollipop) ve liquid smooth(kitkat) onerebilirim.
    Ama ben Cloudy g2 2.2 deyim.Stabil ve ART destegi var. G3 arayuzunu seviyorsan onerimdir
    Xcam ise modlanmis stok kamera ve ayriyetten Xcam settings (parali) uygulamasiyla kameraya ayar cekebiliyorsun.
    Umarim yardimci olabilmisimdir.

Tesekkur ederim hocam :)

Peki hocam xcam freedom ile pro oluyor mu veya apk si varmi?

Ayrica size zahmet olmazsa xda linklerini verebilirmisiniz rica etsem :)

Hocam xcam xda linki:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974
    Xcam Settings:
    http://www.mediafire.com/download/o8d77hoesrnl2om/XCam.LG.Settings.v.1.3.7.apk
    Hocam eger lisans hatasi verirse luck patcherla patch atarsan duzelir. Bu arada su an hangi romdasin hocam ?
    Unutmadan Xcam sadece STOCK romlarda calisiyor.

Hocam rom olarak değişiyor CM 11'deydim kalıcaktım canım sıkıldı romdan değil tabiki benim canım sıkıldı başka atıyım istedim Resurrection Remix Lollipop var hoşuma gitti CM12 göre biraz daha kullanışlı gördüğüm kadarı ile daha çok özelleştirmeye sahip.

AOSPA'yı buldum ama Betaymış üzüldüm açıkçası.AOKP - Carbon sarmaz.SlimKaT'ı deniycem bide LiquidSmooth 'u deniycem.Şuanda da Cloudy 2.2 iniyor birazdan onu kurucam sırf ART ve XCam için extra olarak stock kameranın farklarını görmek için.

Sonunda Stock Lollipop tam oturana kadar birisinde kalıcam bakalım hangisi olucak :)

Bu arada TWRP 2.8.5.0 yüklemelimiyim şuanda 2.7.0.0 ve Resurrection Remix Lollipop hatalar verdi recoveryden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca kernel yüklemem iyi olurmu sizce fark yaratırmı yani ? AOSP tabanlı veya OS fark etmez.

Resurection remix yuklemeniz icin cwm veya philz recovery son surum gerekiyor hocam.
    Bu da Cloudy G2 2.2 de kullanabilecegin xcam linki:https://www.androidfilehost.com/?fid=95784891001613658
    Bunla birlikte bir onceki verdigim xcam settings i kurarsan keyfini cikarirsin. Zaten cogu stok tabanli rom driverlarla birlikte geliyor. Onlari kurmana gerek yok.
    Ben cogunlukla romlari kendi kerneliyle kullaniyorum. Ama sen (ornek) dorimanx kullanip tweak yapmayi cok seviyorsundur(ve biliyorsundur) o zaman tabi kurarsin. Dorimanx de profiller var batarya performansini veya islemci performansini kendin ayarlayabiliyorsun. Yani sana kalmis hocam.
    Bu sefer biraz fazla uzun yazdim sanirim

• KütahyanınPınarları K kullanıcısına yanıt
    Soylenti degil, BETAsini aldik PlayStoreden muhtemelen son test surumunu verdigini yazmis, iki uc gune herkese acik paylasilir

• quote:

Orijinalden alıntı: petro24

quote:

Orijinalden alıntı: cadde19

linkte verilen dosyayı root browser ile ana dizindeki etc klasörüne yapıştırın.yetkileri verip telefonu kapatıp açın bu kadar hocam..

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Hocam ben yaptim telefon su an hicbir ses dosyasini oynatmiyor ne stock player ne Musixmatch...

Yapmadan once yedek almistim yedekle degisip kapatip actim yine olmadi.

Cozumu var midir?

Edit: Tamam duzelttim ama dosyada kesin olarak bir sorun var sanirim hocam.

Ya da ben bir seyleri yanlis yaptim bilemiyorum ama etc/nin icine attim sadece dediginiz gibi.

Bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Primarch -- 14 Şubat 2015; 10:28:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Stock lolipop romunda ses yükseltme patchini paylaşıyorum arkadaşlar.linkten indireceğiniz dosyayı root explorer veya root browser tarzı bir uygulama ile kök dizin etc klasörüne atıp izinleri verip telefonu kapatıp açın.ses muazzam oluyor
    Dosya için @yasin92 arkadaşa teşekkür ederim
    https://mega.co.nz/#!DJVxQIjT!xmcFnmT-pvgL7mtWZUZrsCEVAXNIRdUi6LGNbG219cc

Dostum kulaklıkmı hoparlör mu?

• Bana baya yaradi bu stock lollipop. Ilk kurulumda 4G kaynakli problem yasamistin, ama onuda cozduk. 3 gundur, ne bir kasilma, ne bir reset, ne bir hata. Tek gozume carpan sıkıntı google chrome da. Rus forum sitesi var, 4pda. Ne zaman oraya girmek istesem, gezinti çubuğuna 4 yazsam crash hatasi veriyor. Ilginc

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CNDMN -- 14 Şubat 2015; 11:03:51 >

• 
Sayfa: önceki 21552156215721582159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.