Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2046. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.714.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20442045204620472048
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baymenn

Arkadaslar cm12 lollipop u flasladim cihaza xposed i calistiramadim art dan dolayi sanırım art icin xposed installer yayinlamadi mi acaba ?
    OptimusG3 1.4 romunu kullanyyorum. 5.0' a geçmeye de?er bir rom çykty my? Özellikle de ?arj,stabilite ve ysynma ysynma sorunu olmayan?
  • quote:

Arkadaslar cm12 lollipop u flasladim cihaza xposed i calistiramadim art dan dolayi sanırım art icin xposed installer yayinlamadi mi acaba ?

Xposed halen ART destekli olmadığı için Lollipop ROM'larda kullanılamıyor şu an.
  • Ne zamana çıkar acaba geliştiren eleman ugrasiyor mu acaba :) Bir de sim kartimdaki kisiler i telefonda göremedim goruntulenecek kisiler sekmesi altında sim seçeneği yok , bi çözümü var mi acaba hocam bilginiz var mi bu konuda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ne zamana çıkar acaba geliştiren eleman ugrasiyor mu acaba :) Bir de sim kartimdaki kisiler i telefonda göremedim goruntulenecek kisiler sekmesi altında sim seçeneği yok , bi çözümü var mi acaba hocam bilginiz var mi bu konuda ?

Taa 4-5 ay önce çalışıyorum demişti sonra ses soluk çıkmadı beceremedi herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucterian

quote:

Orijinalden alıntı: yasak_ask3434

quote:

knock on stabil çalışıyor mu? cm 11 deki beni deli ediyor sürekli

CM11 de bende uyuz oluyorum knock on stabil çalışmıyor namussuz. Tek sıkıntım bu şuanlık

Okulda finaller derken vakit bulamamıştım,anca şuan romu kurup test edip dönebildim, şuan cm 12 2. nightly deyim, knock on lg nin stock olanından daha hassas ve stabil çalışıyor diyebilirim, yüklemeyi düşünürseniz tavsiye ederim

Edit: Yazım Hatası

Hangi link hocam bu dediğin :) bide ls ile kıyas yapabilir misin batarya ekran stabilite falan....

• quote:

Orijinalden alıntı: Alex Higgins

quote:

Ne zamana çıkar acaba geliştiren eleman ugrasiyor mu acaba :) Bir de sim kartimdaki kisiler i telefonda göremedim goruntulenecek kisiler sekmesi altında sim seçeneği yok , bi çözümü var mi acaba hocam bilginiz var mi bu konuda ?

Taa 4-5 ay önce çalışıyorum demişti sonra ses soluk çıkmadı beceremedi herhalde

Alıntıları Göster
    Hocam peki su simdeki kisiler ile bilgin var mi ?

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi aksamlar bu senin yapmis oldugun 10c flashlanip rot rom kalkiyoya bu sekilde baska ulke romu orjinal stock romu flashlayabilirmiyiz mesela hollanda20f idi heralde onu flaslayabilirmiyiz pc siz

• quote:

quote:

quote:

knock on stabil çalışıyor mu? cm 11 deki beni deli ediyor sürekli

CM11 de bende uyuz oluyorum knock on stabil çalışmıyor namussuz. Tek sıkıntım bu şuanlık

Okulda finaller derken vakit bulamamıştım,anca şuan romu kurup test edip dönebildim, şuan cm 12 2. nightly deyim, knock on lg nin stock olanından daha hassas ve stabil çalışıyor diyebilirim, yüklemeyi düşünürseniz tavsiye ederim

Edit: Yazım Hatası

Hocam tşk ederim, açıkçası asıl olarak tema desteği bağlıyor beni cm11 e şuanlık..Belli olmuyor benim sağım solum, bir bakmışsınız başka roma geçmişim... :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Arkadaşlar ,

Cloudy G3 2.1 Rom yüklü telefonumda. Geçen akşam çektiğim bir fotoğrafta düzenleme yapmak istedim ama bununla ilgili bir ayar menüsü bulamadım.Normalde G2'nin orjinal romunda ve orjinal G3'lerde bir fotoğrafı açıpta tıkladığınızda ekranın üstünde bir kalem işareti çıkıyor ve bu işarete tıkladığınızda alt barda düzenleme butonları gözüküyor.

Cloudy G3 2.1 Rom'da bu tarz bir resim düzenleme imkanı yok mu yoksa varda ben mi bulamıyorum ?

Papirus

Pixlr Express + Perfectly Clear.. Beğenme garantili. ;)
  • yasak_ask3434 kullanıcısına yanıt
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• Çağrı.K kullanıcısına yanıt
    cm 12 derim sana valla gayet hos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre.koc -- 8 Ocak 2015; 23:35:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkoturko71

RR nin son sürümünde supersu kalktığı için root erişimi de kalkmış

SuperSU ya gerek yok hocam, gelistirici secenekleri / root acces / apps and adb secin. Resurrection tools / interface / status bar / superuser indicator acik olsun hocam. Supersu yuklemeye gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Arkadaşlar ,

Cloudy G3 2.1 Rom yüklü telefonumda. Geçen akşam çektiğim bir fotoğrafta düzenleme yapmak istedim ama bununla ilgili bir ayar menüsü bulamadım.Normalde G2'nin orjinal romunda ve orjinal G3'lerde bir fotoğrafı açıpta tıkladığınızda ekranın üstünde bir kalem işareti çıkıyor ve bu işarete tıkladığınızda alt barda düzenleme butonları gözüküyor.

Cloudy G3 2.1 Rom'da bu tarz bir resim düzenleme imkanı yok mu yoksa varda ben mi bulamıyorum ?

Papirus

Pixlr Express + Perfectly Clear... Memnuniyet garantili.. ;)
  • Tam RR romunu indirdim yukleyecektim romun türkçe olmadığını farkettim. Türkce olmayan romlari kullanamıyorum telefonda ben acayip rahatsız oluyorum Cloudy le yolumuza devam yine..
  • quote:

Bizim cihaz da büyük ihtimal bunu aynısı olacak yazılım olarak. Gayet hoş ben beğendim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F99E34F6E

Tam RR romunu indirdim yukleyecektim romun türkçe olmadığını farkettim. Türkce olmayan romlari kullanamıyorum telefonda ben acayip rahatsız oluyorum Cloudy le yolumuza devam yine..
    hocam nasıl türkçe yok var ben yükledim .
  • emre.koc kullanıcısına yanıt
    Banami dediniz hocam? Rom turkcemi yoksa. Nasıl memnunmusunuz RR den?

• evet hocam size demiştim evet türkçe . fakat ısınma biraz diğerlerine göre çok . cm 12 gibi bazı yerleri ingilizce . sesi cm 12 deki gibi sonuna getirirseniz bozuyor . ama cm 12 daha kararlı öneririm adamlar kaç aydır yazıyorlar şunu düzeltik bunu düzelttik diye ama bug lar mecut rr den bahsediyorum hocam.
    Edit: Birde zil sesi cm de aranırken garip çıkıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre.koc -- 9 Ocak 2015; 0:24:33 >
  • emre.koc kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam ben beklemeye devam ozaman yine teşekkür ederim iyi geceler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F99E34F6E

Anladim hocam ben beklemeye devam ozaman yine teşekkür ederim iyi geceler dilerim.
    valla bende stock roma geçecem galiba :) rica ederim hocam iyi geceler sizede.
  • 
Sayfa: önceki 20442045204620472048
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.