Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2008. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.714.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20062007200820092010
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Optimus g3 romunda baslarda 6 saat ekran alirken suan 3 saat- 2saat ekran suresi alabiliyorum hic tatmin etmiyor. Hangi romu deneyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrSAVIOR kullanıcısına yanıt
    800 serisi overclocklu diye biliyorum Max 20 sn tam performansta çalışıyor cpu sonra direk ısınıp hız düşümü yapıyor istersen dene

• Lg G2 5.0.1 (lrx22c)
    html5 testinde yakalandı diyorlar

http://www.mylgphones.com/lg-g2-d802-running-android-5-0-1-build-lrx22c-spotted-at-html5test-website.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Lg G2 5.0.1 (lrx22c)

http://www.mylgphones.com/lg-g2-d802-running-android-5-0-1-build-lrx22c-spotted-at-html5test-website.html

Heycanlandim Simdi ne zaman gelir acaba

• http://www.mylgphones.com/lg-g2-d802-running-android-5-0-1-build-lrx22c-spotted-at-html5test-website.html
    Haber edildiyse afola.

• quote:

Orijinalden alıntı: nvidia90

quote:

Lg G2 5.0.1 (lrx22c)

Ne zaman gelir bilmem de Ocak-Şubat gibi G2'ye de gelirse LG efsaneleşir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Management

quote:

Orijinalden alıntı: nvidia90

quote:

Lg G2 5.0.1 (lrx22c)

Ne zaman gelir bilmem de Ocak-Şubat gibi G2'ye de gelirse LG efsaneleşir.

Alıntıları Göster
    hocam ben cloudy 2.1 rom kurup üstüne dorimanx kernel flaşladım önceden cloudy 2.0 kullanıyodum kernel de yülklememişdim arada donmalar oluyodu ama genel olarak iyiydi ve bunuda zaten hocanın g3 ü antutuda geçebilmek içindi ama başaramadım şu antutuda birinciliği elime alıyım ondan sonra stabil bir roma geçicem inş biraz yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekirkurt66 -- 19 Aralık 2014; 0:17:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bekirkurt66

hocam ben cloudy 2.1 rom kurup üstüne dorimanx kernel flaşladım önceden cloudy 2.0 kullanıyodum kernel de yülklememişdim arada donmalar oluyodu ama genel olarak iyiydi ve bunuda zaten hocanın g3 ü antutuda geçebilmek içindi ama başaramadım şu antutuda birinciliği elime alıyım ondan sonra stabil bir roma geçicem inş biraz yardım lütfen
    beyler yanlıslıkla telefonun sdcardını sıldım recoveryden nasıl stok rom atacam sımdı buna ben yaw

lg support tool telefonu gormuyor anlamıyorum neden :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 19 Aralık 2014; 0:15:38 >
    Tam olarak sorunu anlamadim ustad Otg ile olmuyormu yoksa kdz flashlayin

Edit: yazmissiniz gormedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xperius -- 19 Aralık 2014; 0:19:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xperius

Tam olarak sorunu anlamadim ustad Otg ile olmuyormu yoksa kdz flashlayin

otg degilde şuan telefonun içi komple boş yanlıslıkla bastım telefonu tekrar stok rom yuklemeye calısıyorum beceremedım support tool Baglantı Bekliyor diyor gormuyor telefonu bi turlu

fakat twrp den dosya atabiliyorum istedigim gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 19 Aralık 2014; 0:22:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

beyler yanlıslıkla telefonun sdcardını sıldım recoveryden nasıl stok rom atacam sımdı buna ben yaw

lg support tool telefonu gormuyor anlamıyorum neden :S

Alıntıları Göster
    Sorunu biraz daha acik yazarsaniz eminim herkez yardimci olmaya calisir hocam
    Cok degisik bi sorun hocam daha once kimsenin basina gelmemisti telefon aciliyormu peki hocam flash tool falanda gormuyor sanirim peki tot yontemi denedinizmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xperius -- 19 Aralık 2014; 0:26:11 >
  • quote:

Cok degisik bi sorun hocam daha once kimsenin basina gelmemisti telefon acikiyormu peki hocam flash tool falanda gormuyor sanirim peki tot yontemi denedinizmi

telefona rom atabiliyorum twrpden pcye baglayıp cloudy kurdum lg mobile supportdan yukseltme kurtarmayı sectım dosya ındırıyor sımdı bı tane 1650 mblık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 19 Aralık 2014; 0:35:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

quote:

Cok degisik bi sorun hocam daha once kimsenin basina gelmemisti telefon acikiyormu peki hocam flash tool falanda gormuyor sanirim peki tot yontemi denedinizmi

telefona rom atabiliyorum twrpden pcye baglayıp cloudy kurdum lg mobile supportdan yukseltme kurtarmayı sectım dosya ındırıyor sımdı bı tane 1650 mblık

Alıntıları Göster
    Lg Assistant: https://yadi.sk/d/gEOBwFnidUPfn

• unique5555 kullanıcısına yanıt
    Cm romlarından biridir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VenomS

Lg Assistant: https://yadi.sk/d/gEOBwFnidUPfn

Alıntıları Göster
    Bu nedir hocam tam olarak? undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 19 Aralık 2014; 12:17:53 >
  • tarlabasi kullanıcısına yanıt
    Kardeş ben halen daha Rom kararı veremedim. Sen bir ara LiquidSmooth 3.2 akımı başlatmıştın. Sanırım bir mesajında dökümanda vardı ama bulamadım. Benim kurulu olan CloudyG3 1.3 var. LiquidSmooth 3.2 kurmak istersem kernel de dahil neleri yüklemeliyim. Sana zahmet şunları bir yazsan iyi olur. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

Kardeş ben halen daha Rom kararı veremedim. Sen bir ara LiquidSmooth 3.2 akımı başlatmıştın. Sanırım bir mesajında dökümanda vardı ama bulamadım. Benim kurulu olan CloudyG3 1.3 var. LiquidSmooth 3.2 kurmak istersem kernel de dahil neleri yüklemeliyim. Sana zahmet şunları bir yazsan iyi olur. Teşekkürler.
    kamera için hangi rom önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: weezer009

kamera için hangi rom önerirsiniz?

Optimus Pro 4.5

• Arkadaşlar TWRP 2.8.2.1 sürümünü dropbox a falan yükleyebilecek olan var mı

• 
Sayfa: önceki 20062007200820092010
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.