Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.693.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Legend.

Kamera modu deneyenler yorum yapabilirler mi, hatta youtube a bir kısa Video yüklemesi yaparlar ise iyi olur.

Ayrıca mod root ve diğer işlemler inş çok fazla değişmez 4.4 ile uğraştırmasınlar beni sayfayı düzenlemek için

Yöntemlerin değişeceğini sanmıyorum. Sadece dosyalar değişebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

teknik konuda var hocam zaten :) AKK maduruyum hocam ben, 1 saattir inmesini bekliyorum, yarın olsa veya okulda olsam 10 dakika da inecek dosya için bu kadar beklemek çok kötü imiş :)
    millet bu 4.4 vıdeosundakı mılısanıye olayı ıle cok dalga gecmıstı fakat mılısanıyelerın bu kadar etkı edecegını bende dusunmuyordum o nasıl bır knock on hızıdır oyle bıldırım ledının yanmasına bıle fırsat vermıyor namussuz :)
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Kısa vadede anlayacağımız şeyler yoktu kit kat için zaten, performans artışı da yok denecek kadar azdı kitkat lı jb li telefonlar arasında... Sadece uzun vadede daha stabil bir telefonumuz oldu :) Hem stok kullanabileceğim bir yazılım olmuş kamera vs. siyle :) Kerneller çıkınca daha da iyi olur bu hali...
    Oyun oynarken tam ekran oluyor mu? Valla ben onu bekliyorum.
  • quote:

Kısa vadede anlayacağımız şeyler yoktu kit kat için zaten, performans artışı da yok denecek kadar azdı kitkat lı jb li telefonlar arasında... Sadece uzun vadede daha stabil bir telefonumuz oldu :) Hem stok kullanabileceğim bir yazılım olmuş kamera vs. siyle :) Kerneller çıkınca daha da iyi olur bu hali...

Art felan merak ediyordum 10f 10g den pek farki yok acikcasi neyse root yapamiok eski i root la yenisi yayinlanmadi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

Ciiixx ayarlari kurcaladim goremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

Ciiixx ayarlari kurcaladim goremedim

Allah Allaaaah temel yenilikler bunlar abi 4.4 ile gelen.Nasıl güncelleme yapmış bunlar yahu.
    http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=50697531&postcount=2947

buraya baktın mı :)
  • quote:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=50697531&postcount=2947

buraya baktın mı :)

Yok sabah goremedim pc de goctu onu toplamaya calisiyorum

Ayar veririm pc yi toplayinca eyw

ben de dün format atmıştım ama herşeyi düzgün kurmuşum şimdi sorunsuz yüklüyorum romu :)
  • quote:

teknik konuda var hocam zaten :) AKK maduruyum hocam ben, 1 saattir inmesini bekliyorum, yarın olsa veya okulda olsam 10 dakika da inecek dosya için bu kadar beklemek çok kötü imiş :)

Maalesef ne yarın ne de okulda da olsanız birşey farketmeyecekti. Çünkü server'den zaman zaman 500k'larda indirse de ortalaması 300k civarında. Ben 2 tane indiriyordum, Vodafon indi, SFR devam ediyor. Resimde de açıkça görülüyor

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 28 Şubat 2014; 12:35:12 >

• quote:

ben de dün format atmıştım ama herşeyi düzgün kurmuşum şimdi sorunsuz yüklüyorum romu :)

Pc acildi yine gocmustu romu kurdum tekrar goctu

Antutuda rezillik var 30k yi anca gordu

• chatin_62 kullanıcısına yanıt
    hocam son sürat çekti internet download manager bende :) yarın yine denerim olmadı diğer versiyonlar için
    kitkat da düşük alıyordu zaten antutu :) ilerde güncelleme ile düzelir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

quote:

Pc acildi yine gocmustu romu kurdum tekrar goctu

Antutuda rezillik var 30k yi anca gordu

aynen hocam bende sorun bendemi diye dusunuyodum bende de 28k aldı antutuda.

bu arada bu lınktekı rootu ındırdım eskısı gıbı degılmı kurulum

• quote:

hocam son sürat çekti internet download manager bende :) yarın yine denerim olmadı diğer versiyonlar için

Yukarda bir resim ekledim.
    Jdownloader bende linkleri görmedi. Mecburen Chrome'dan indirdim.
    Bu arada aslında mutlaka MD5 karşılaştırmasını yapmak lazım. Benimkileri buraya yazarım.
  • Sfr versiyonunda md5 degerlerini paylasirsan sevinirim

• chatin_62 kullanıcısına yanıt
    Dosya: D80220A_00.kdz
    CRC-32: c2ff694c
    MD4: 79b0aed04bc4b470306d9ac78c2e1d99
    MD5: 91109f3993db441c770e4bfcf65b2c59
    SHA-1: 4349e56cab063f53ca46cd19d81505a71ececbd3

buyrun hocam
    hash checker kullanıyorum, direk windows uzantısı oluyor :)
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
  • quote:

@Press_Play_On_Tape bu arada SFR diye bende indirdim XDAdan vodafone çıktı haberin olsun.

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW845195432109876543213/D80220A_00.kdz

• d4hi kullanıcısına yanıt
    Evet hocam farkındayım. Şimdi kurdum kurcaliyorum.Sağol. Alman vodafone ile aynı rom mu şimdi bu yani?

• 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.