Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.695.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda telefona ingiltere 10g romu yükleyebildim. Telefon 311 serisi. Bir türlü tr kodu silinmiyordu ama bu sefer silindi Allah'a şükür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stock tabanlı rom önerisi olan?
  • PwaGG kullanıcısına yanıt
    10G stok rom
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

10G stok rom

2gb yav bide ben twrpden flashlıcam sadece çini yapmışlar onun için
    dıngıltere de yayınlandı 1 hafta once frmcak ondayız :)
  • quote:

dıngıltere de yayınlandı 1 hafta once frmcak ondayız :)

Boyut sıkıntı ya birde ben stock rom flashlamaya tirsiyorum nedense :D

:D:D:D:D

stoktan tırsıp costum kuruyorsun
  • quote:

:D:D:D:D

stoktan tırsıp costum kuruyorsun

Customda her turlu kurtarmayi biliyorum ama stock hep sakat geldi ne biliyim pek ugrasmadigimdan :D

en kolay stok ta benım gıbı trwp yı sılıp hard reset atmadıktan sonra bı sıkıntı yasamazsınız
  • quote:

en kolay stok ta benım gıbı trwp yı sılıp hard reset atmadıktan sonra bı sıkıntı yasamazsınız

bende şimdi kamera mod yükledim boot ekranında kaldı yedekte yoktu google camera flashladım dalviki sildim deniyorum hayırlısı açılmıcak galiba :D
  • Bu hava durumunu kapatamiyok mu? 9saat gprs i acik tutmus ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

Sonunda telefona ingiltere 10g romu yükleyebildim. Telefon 311 serisi. Bir türlü tr kodu silinmiyordu ama bu sefer silindi Allah'a şükür.

Arkadaş nasıl yaptığını psylaşa bilirmisin
    10 gündür uğraşıyorum sonuç sıfır
    Benimde 311k serisi cihaz ve her defasında tr10c ye geri döndüm.
    Saygılar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelsede flashlasak hemen kitkat i :) bende heyecanla bekliyorum ve henüz bakmadım bile stock rom a nasıl dönerim diye :D
  • anka4545 kullanıcısına yanıt
    Benim bildigim ilk once bir custom rom kurup arkasından flashtool ile stok rom atinca %49 hatası oradan kalkıyor. Benim cihaz eski seri.O yüzden başıma hic gelmedi.Bizzat denemiş değilim. Ama daha önce bu şekilde izah edenler vardı çözümü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

Benim bildigim ilk once bir custom rom kurup arkasından flashtool ile stok rom atinca %49 hatası oradan kalkıyor. Benim cihaz eski seri.O yüzden başıma hic gelmedi.Bizzat denemiş değilim. Ama daha önce bu şekilde izah edenler vardı çözümü.

O yöntemi denedim üç defa işe yaramadı farklı yollarda denedim ben beceremedim her defasında %49 hatası verdi inşallah arkadaş bizede öğretir bizde geçeriz 10g ye
    Saygılar...

Orijinal LG usb kablo dışında farklı bir USB kablo ile yazılım atmayı dener misiniz? Bir ihtimal işe yarayabilir.
  • quote:

Orijinal LG usb kablo dışında farklı bir USB kablo ile yazılım atmayı dener misiniz? Bir ihtimal işe yarayabilir.

Teşekkürler akşama önce bir custom rom kurup deneyeyim birde full wipe yaparken sistemi de sileyim mi saygılar...

Yani yine takılma yapıp sistemin açılmama durumu olabilir.Ben custom romdan stok roma geçerken siliyorum.Ama dediğim gibi %49 olayı olmadığı icin sıkıntı olmadı bende.Gerci telefonda custom rom dosyasi varsa onu kurup acarsiniz yine bir şekilde.

• Kitkat öncesi son durak

[ROM]|4.2.2|D802|10G|Pardus HD RoM™ Classic|Fast|Stable|DeBloated|DeOdexed|26.02.14|

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582398
  • quote:

Yani yine takılma yapıp sistemin açılmama durumu olabilir.Ben custom romdan stok roma geçerken siliyorum.Ama dediğim gibi %49 olayı olmadığı icin sıkıntı olmadı bende.Gerci telefonda custom rom dosyasi varsa onu kurup acarsiniz yine bir şekilde.

Telefon %49da takıldıktan sonra imei numarası ile indirdiğim rom var onu sorunsuz bir şekilde tekrar yüklüyorum o konuda bir sıkıntım olmuyorda işte şu ülke kodu meselesi diğer romarı atamıyorum çözemessek kittatı çoook bekleriz.
    İnşallah arkadaş fırsat bulurda mesajı görür umarım çözümüde paylaşır.
    Saygılar....

• 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.