Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1668. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.723.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16661667166816691670
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Xda konusunu bilmiyorum benimkiler şu zip in içinde...
    http://www64.zippyshare.com/v/36320074/file.html

içinde 3 tane dosya var teker flashla...

Eyvallah Hocam
  • LAM HOANG G3 2.0 cıkmış sanırım ama link yok. Bu lam hoang romlari cok iyi oluyor. Özellestirme seceneği cok. Adam 2g/3g gecisi bile koymuş. Link gelince denemeden duramam :)

http://lgviet.com/forum/threads/ta%CC%81t-ca%CC%89-mo%CC%A3i-thu%CC%81-ve%CC%80-lg-g2-new-topic.30323/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miui yeni versiyonu ne zaman çıkıyordu ? cuma değilmiydi _?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadiraybar kullanıcısına yanıt
    bize 2 3 gün sonra geliyor cuma sürümleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirnatli21

LG VİET sitesinde Cloduy G3 -V2.0 özel sayfası açıldı..

Buradaki ekran görüntülerinde cloudy ios stil - renkli bildirim paneli ve Android L navigasyon modlarını kullanmış..

fakat modları indirme linkini bulamadım..

Sayfa Linki :

http://lgviet.com/forum/threads/ta%CC%81t-ca%CC%89-mo%CC%A3i-thu%CC%81-ve%CC%80-lg-g2-new-topic.30323/

Lamhoang G3 olmasın o hocam

• quote:

KAmera harici hiçbir eksiği ksuru yok, sesi az çıkıyordu onun içinde ses dosyası flash ladım düzeldi, önceden bir daha flash lamıştım ama artmamıştı bugün bir daha denedim son sese alınmıyor telefon :) Kamerada idare eder, kumlanma vs. eskiye nazaran çok oluyor, miui de göre nasıldır tam bilemiyorum yalnız...
    Şarjı da otomatik 80/100 parlaklıkta wifi ile 6 saati geçkin ekran süresi veriyor... çok rahat 7 saati geçerim 24 saatlik kullanımda...

kameranın ne sıkıntısı var ? ben stock daki kameradan hiç memnun değilim. iphone un kamerasından sonra ışık biraz aazalınca bilidğin yavaşlıyor kumlanıyor.

• eediz kullanıcısına yanıt
    kumlanma/beyazlama var diğer romlara göre, Xcam ve bunun Settings uygulamasını indirdim şimdilik kendimce ayar çektim... Romun tek eksik yanı kamerası bence...Alışamadım pek :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: sirnatli21

LG VİET sitesinde Cloduy G3 -V2.0 özel sayfası açıldı..

Buradaki ekran görüntülerinde cloudy ios stil - renkli bildirim paneli ve Android L navigasyon modlarını kullanmış..

fakat modları indirme linkini bulamadım..

Sayfa Linki :

Lamhoang G3 olmasın o hocam

vayy..!

gözden kaçırmışım vallahi :)

2.0 görünce tamam o dedim.. herkesten özür..

Lamg Hoang 2.0 çıkıcakmış.. upload ediyormuş :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirnatli21 -- 26 Eylül 2014; 18:50:11 >

• egeboys0 E kullanıcısına yanıt
    Dene dene hocam geri donuslerini bekliyorum. Cloudy g3 bu surumde bana pek yaramadi yeni sürüm cçıkana kadar lam hoang a gecebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Dene dene hocam geri donuslerini bekliyorum. Cloudy g3 bu surumde bana pek yaramadi yeni sürüm cçıkana kadar lam hoang a gecebilirim.

Denemeden duramam zaten hocam. Bilgi veririm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

quote:

Denemeden duramam zaten hocam. Bilgi veririm :)

linki paylaşmasını dört gözle bekliyorum..

Lam hoang ın romları severim..iyi iş çıkarıyor
  • quote:

kumlanma/beyazlama var diğer romlara göre, Xcam ve bunun Settings uygulamasını indirdim şimdilik kendimce ayar çektim... Romun tek eksik yanı kamerası bence...Alışamadım pek :/

normal kamerada zaten iyi değil stock daki o zman cloudy deki hiç çekilmez :(( telefonun tek eksik noktası ön kamerası özellikle çok kötü
  • Isten gelince gece 12 gibi bende indirip kurarim. 3 müz denemeye baslariz artik

• eediz kullanıcısına yanıt
    Diğer rom larda kamera iyiydi hocam Stok veya flex romlardan birini kurabilirsiniz :) CLoudy G3 1.3 de çok iyiydi bence :) Pro romlarını övenler var... Optimus veya Cloudy PRo yükleyebilirsiniz... Ama en iyi video çekimi Flex lerde... Hem seslerde kırılma vs. olmuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanku42

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=42294&mobile=2 g2 nexus 5 i gecmis bide 120 oy fark atmis

Ne zaman bitiyor oylama?

• optimustaki mini viewin apksını diğer romlarda deneyen varmı çalışıyor mu systeme atıp izinleri değiştrip bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 26 Eylül 2014; 19:31:58 >
  • quote:

Isten gelince gece 12 gibi bende indirip kurarim. 3 müz denemeye baslariz artik

Bende 12 de isten cikcam bugun indirir yarin kurarım :)

• Amazon indirimlerini kaçırmayın arkadaşlar... Office Suite Pro, swype gibi uygulamalar bedava...
    link

• ben artık miui ci oldum arkadaşlar yaklaşın 4 5 gündür lam hoang miui rom kullanıyorum memnunum ufak tefek eksiklikler olsada g3 yada stok romlarda benim en büyük gördüğüm sorun sıkıntı özelliklede g3 romlarda yaşadığım görüşme ses sorununun olması miui de bu yönden çok memnun kaldım gelen sesde giden sesde gayet net berrak miui ye devam bundan sonra allahın izniyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

quote:

Isten gelince gece 12 gibi bende indirip kurarim. 3 müz denemeye baslariz artik

Bende 12 de isten cikcam bugun indirir yarin kurarım :)

iyide romu daha yüklemedi , link paylaşmadı daha .. bekliyoruz :D
  • 
Sayfa: önceki 16661667166816691670
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.