Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1654. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (7 Mobil) - 8 Masaüstü7 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.724.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16521653165416551656
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya recovery modda iken kopyala ya da root erişimi verdiğin bir dosya yöneticisi ile...
    Nereden aldığını söylersen dosyayı flashbable zip yapabilirim senin için...
  • Sabah calisam gsm modu simdi hat bulamiyor. 3G ye aldigimda bir sikinti yok. Sebebi hakkinda bir bilginiz varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar otg ile harici hdd bagladigimda desteklenmeyen usb bellegi hatasi aliyorum hdd yi fat32 ye cevirmeden cozulme imkani varmidir uygulama yardimi ile vs cihar rootlu.

• Sabah calisan gsm modu simdi hat bulamiyor. 3G ye aldigimda bir sikinti yok. Sebebi hakkinda bir bilginiz varmi?

• canb95 kullanıcısına yanıt
    paragon ntfs...
    bağlayıp mount ettiğinizde telefonun ana dizininde paragon klasörüne girin orada görürsünüz tüm dosyaları...
    Yalnız stok dosya başka dosya yöneticisi kullanın(root explorer/es fileexplorer/x-plore/solid vs. vs.)
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Lam hoang miuiden aldım. İsterseniz apkyi atayım. root browser ile attım şimdi oldu. eski remotedeki gibi izinleri verdim fakat menüden kayboldu uygulama.
  • hocam odex dosyası da varsa onu da atın eskisini silip ve yeniden başlatın telefonu olması lazım...

ben silmişim lam hoang ı yoksa paket yapar up ederdim sizin için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 24 Eylül 2014; 15:00:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

hocam odex dosyası da varsa onu da atın eskisini silip ve yeniden başlatın telefonu olması lazım...

ben silmişim lam hoang ı yoksa paket yapar up ederdim sizin için...

yaparsanız dua ederiz

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    system/app de odex yok sadece apk var. zaten kopyalamaya çalıştığımda başka bir miui sürümü onda da odex yok. diğer romlar gibi odex yok yani. sadece apk
  • ben cloudy atıyorsunuz zannetim :/ zaten sonra baktım miui ler deodex miş :)

neyse cache leri wipe edip bir de öyle deneyin olmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 24 Eylül 2014; 15:22:08 >
  • kadiraybar kullanıcısına yanıt
    benim yapabileceğim bişi yokmuş maalesef :(
  • Arkadaşlar cloudy g3 2.0 flasladım ama takvim açılmıyor,bazı arkadaşlar md5 eksik veya hatalı indirmiş olabilirsin demişti,şimdi romu tekrar indirdim bunu direk romun üstüne kirli yüklesem sorun olur mu yoksa gene full wipe yapmam lazımmı?
  • Navigation barı nasıl kucultebiliriz gravitybox a baktım ancak böyle bir ayar göremedim

• Arkadaşlar bu chrome deki yer imlerini stok tarayıcıya nasıl atabiliriz. ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

benim yapabileceğim bişi yokmuş maalesef :(

canın sağolsun :) dosya yöneticisinden değiştirmeyi deneyelim madem

• LifeefeS kullanıcısına yanıt
    MARKETTEN g2 settıngs ı ındırıp yapabılırsınız... xposed den de g2 settıngs e tık koymanız lazım
  • aosp rom kurulu buna en iyi kamera modunu önerebilecek varmı ? kendi stock kamerası kötününde kötüsü
  • Saol hocam hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeefeS -- 24 Eylül 2014; 15:47:13 >
  • quote:

Yeni sürüm ile uyumsuzdu hocam, keşke sorsa idiniz...

Aynı şeyi bende yaptım sürekli sistem hatası verdi yeniden kurdum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bide cloudy 2.0 kullananlar biraz tecrübelerini paylaşabilirlermi ? sarj stabilite kamera ısınma vs vs ?
  • 
Sayfa: önceki 16521653165416551656
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.