Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1478. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (7 Mobil) - 5 Masaüstü7 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.703.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14761477147814791480
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cloudy g3 1.3 + dorinmax 7.1 kernel ile kullanimda takilmalar gecikmeler mevcuttur.isinmada bir sikinti yok aimdilik ama klavyede yazi yazarken sanki ben yaziyorum o biraz arkadan geliyo gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkanse

cloudy g3 1.3 + dorinmax 7.1 kernel ile kullanimda takilmalar gecikmeler mevcuttur.isinmada bir sikinti yok aimdilik ama klavyede yazi yazarken sanki ben yaziyorum o biraz arkadan geliyo gibi

arkadas adam gibi aosp olsun aokp olsun bi rom bulamadik :( 4.2 jb deyken stock romda ne guzel kullaniyoduk sanku yeni rom ciktikca daha beter oluyo.aosp romlardada sarji cabuk bitiyo ...

• quote:

quote:

cloudy g3 1.3 + dorinmax 7.1 kernel ile kullanimda takilmalar gecikmeler mevcuttur.isinmada bir sikinti yok aimdilik ama klavyede yazi yazarken sanki ben yaziyorum o biraz arkadan geliyo gibi

arkadas adam gibi aosp olsun aokp olsun bi rom bulamadik :( 4.2 jb deyken stock romda ne guzel kullaniyoduk sanku yeni rom ciktikca daha beter oluyo.aosp romlardada sarji cabuk bitiyo ...

MIUI V6 bi çıksa 10 numara olacak ta beklemek gerek.

• Cm 11 deyim optimus g3 roma geçicem kk baseband i romdan önce mi yoksa romdan sonra mi flashliycam şimdiden sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

Miui v6 daha yeni tanitildi zaten G2 ye portlanmasi cok fazla zaman alir

beklemekten başka çare yok. cloudy portlasa çabuk gelir aslında

neyse bekleyelim bi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yetkiliağabey

Cm 11 deyim optimus g3 roma geçicem kk baseband i romdan önce mi yoksa romdan sonra mi flashliycam şimdiden sağolun

farketmez , istediğiniz zaman flashlayabilirsiniz. hem önce flaslayın hem sonra :) garanti olsun.

• Beyler benim sorunum su. Android IS %60 a yakin sarj harciyor. Bi cozum yolu var mi ilk defa bugun olmaya basladi. Ayrica ekran surem 2 saat 46 dk ve sarjim %55 simdilik nasil clash of clans , whatsapp, instagram, boat browser kullandim parlaklik %50 otomatik. Bu iki sorumu cevaplarsaniz cok sevinicem
  • bu arada lamhoang kullanırken cloudy 1.3 e geçtim. ekranın sağ köşesinden ekran kapatma işini nasıl ekleriz bu roma ?

• kadiraybar kullanıcısına yanıt
    İkinci mesajda her şey var istediğin yerden tıklama ile ekranı kapatabilirsin
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2791549

• eotd kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.
  • inceledim biraz da 2 konudakinde ios temalı falan var. ikonların değişmeden yapabileceğim bi dosya yok mu acanba;? direk flaslasam

• quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

Beyler benim sorunum su. Android IS %60 a yakin sarj harciyor. Bi cozum yolu var mi ilk defa bugun olmaya basladi. Ayrica ekran surem 2 saat 46 dk ve sarjim %55 simdilik nasil clash of clans , whatsapp, instagram, boat browser kullandim parlaklik %50 otomatik. Bu iki sorumu cevaplarsaniz cok sevinicem

Hangi romu kullanıyorsunuz cloudy1.3 te
    bugün bende de aynı durum mevcut istatistik te hata var aksi halde böyle bir şey mümkün değil zaten o kadar ekran süresi alamazsınız android %50 üzeri olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 26 Ağustos 2014; 18:00:43 >
  • cloudy g3 1.3 teyim dorinmax kernel 7.1 kurdum fakat telefonda donlamalar gecikmeler yaşanıyor.

-önerebileceginiz kernel varmı ?
    -birde bu romda kullanabilecegim en iyi kamera modu hangisidir yada öyle bir kamera modu varmıdır ? biliyorsunuz gece cekimlerinde fps düşmesi ve bulanık çekmeler beni benden alıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

Beyler benim sorunum su. Android IS %60 a yakin sarj harciyor. Bi cozum yolu var mi ilk defa bugun olmaya basladi. Ayrica ekran surem 2 saat 46 dk ve sarjim %55 simdilik nasil clash of clans , whatsapp, instagram, boat browser kullandim parlaklik %50 otomatik. Bu iki sorumu cevaplarsaniz cok sevinicem

Hangi romu kullanıyorsunuz cloudy1.3 te
    bugün bende de aynı durum mevcut istatistik te hata var aksi halde böyle bir şey mümkün değil zaten o kadar ekran süresi alamazsınız android %50 üzeri olsa

Optimus 1.3 teyim, bugun full wipe yapip optimus 1.3.1 i yukliycem sonra tekrar deniycem cunku sarjim cabuk bitmeye basladi

• Suanda cloudy stock kullaniyorum ama baska romlarda da oluyodu telefon bazen ekrani otomatik dondurmeyi iptal ediyor bu baska romlarda da oluyodu baseband yuklu uzerine onlarca kez yulememe ragmen arada bu sorunla karsilasiyorum nasil cozulur bu

• Zirt pirt rom degistirmenin batarya omrunu iyilestirmekten öte olumsuz etkiledigi isvicreli bilimadamlari tarafindan oonaylanmıştır :) şakabi yana da her gun rom degistirip mukemmel performans beklemeyin arkadaslar, teknik ddirektör degistiren futbol takimi gibi istikrar lazim kardesim bu ne bi cloudy bi digeri bi flex, bi kere rom yukleyip bir hafta duzenli olarak kullanın bakalim ondan sonra pil omrunuz nasil degisiyor olumlu yönde

• vdt v22 rom güzel yapılmış.Konuşma ses kalitesi,kulaklık sesi ve hoparlör sesi güzel.Şarj da çok iyi tavsiye ederim..

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• xxLG2XX X kullanıcısına yanıt
    Bu romu başka deneyen oldumu hiç acaba ilk defa duydum nasıl kaçırmışım gözden hayret

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam kullanan arkadaşlar oldu ve de çok memnun olduklarını da dile getirmişlerdi.Mesela @bgunduz26 hocamız da kullanmıştı.
    Yalnız Yükleyecek arkadaşlar şuna dikkat etsinler rom yükledikten sonra recovery ve root uçuyor.O yüzden rom yükledikten sonra(recovery sayfasında) supersu flashlasınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxLG2XX

Evet hocam kullanan arkadaşlar oldu ve de çok memnun olduklarını da dile getirmişlerdi.Mesela @bgunduz26 hocamız da kullanmıştı.
    Yalnız Yükleyecek arkadaşlar şuna dikkat etsinler rom yükledikten sonra recovery ve root uçuyor.O yüzden rom yükledikten sonra(recovery sayfasında) supersu flashlasınlar

hocam indirdiysen bi yere upload etme şansın varmı google link süresi dolmuş indirme yapılmıyor
  • 
Sayfa: önceki 14761477147814791480
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.