Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1364. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.720.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13621363136413651366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki hocam o zaman.
    Bi ara siz miui denemistiniz gorusme kalitesinin cok iyi oldugunu soylemistiniz. Istemistim hatta sizden. mixer_pacth dosyasini paylastiginiz gunden beri kullaniyorum. Keske atmasaydim dedim yani :D o derece kotu. Pc olmadigi icin telefondan indiriyorum romlari ama hep yanlis iniyo. Suan optimus 1.2 kullaniyorum. Asiri derecede kasiyo. 7 romda da boyle olmustu bi ara. Tekrar indirdim duzelmisti. Tekrar tekrar indiriyorum optimusu her defasinda yanlis iniyo hep ayni kasilmalar. Ama mukemmel derecede ekran suresi aliyorum 9 saati gordum birakamiyorum.

Demem o ki tekrar optimus 1.2 indiricem orjinalinde gelen girusme kalitesi guzelmiydi hatirliyomusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    g2 stock uygulamalarının çoğu yok olsa süper olacak cloudy g3 bu arada lam houng kamerası yerine cloudy g3 için g2 kamerası var oda çok iyi :D bide bu g3 kamerasını g2 normal romlara atabiliyor muyuz kamera uygulaması çok hoş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

http://files.miuiandroid.com/4.7.25/

Turkce dili olan miuinin en son surumu bu mudur hocam?

29u da cikti ama turkce yok dendi ona galiba
    Arkadaşlar romu kurarken ios 7 navbarı seçmeyi unutmuşum varmı hazırda flashlasam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMCNR

Arkadaşlar romu kurarken ios 7 navbarı seçmeyi unutmuşum varmı hazırda flashlasam ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ekranımda yukarıdan aşşağı doğru çizgiler oluşdu bi firkri olsan varmı stock rom u yükleyip garantiye vermeyi dusunuyorum.

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: gurayk

quote:

Orijinalden alıntı: kaan_cry

quote:

Orijinalden alıntı: sükût

Telefon kapalı şarj olurken acmaya çalıştığımda açılmıyor. Ancak sarjdan cekince açılıyor. Böyle bir sorun yasayan oldu mu?

Evet Optimus rom var aynısını yaşıyorum romla ilgili sanıyorum. Dert edilecek bir durum yok ;)

Normalden biraz uzun sure guc tusuna basili tutunca aciliyor bende (5-7 saniye kadar) bir de bu sekilde deneyin.

Uzun süre denememiştim bir dahaki şarjımda deneyeceğim teşekkürler :)
  • unique5555 kullanıcısına yanıt
    G3 romların hepsinin görüşme kalitesi aynı.Miui romdaki ses kalitesi hem net hem de yüksekti.Miuidaki mixer dosyası diğer romlarda işe yaramıyordur belki..
  • Alg66 A kullanıcısına yanıt
    kaca aldin hocam ikinci el, satmaya kalksak piyasasi kactan gidioms acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: petro24

G3 romların hepsinin görüşme kalitesi aynı.Miui romdaki ses kalitesi hem net hem de yüksekti.Miuidaki mixer dosyası diğer romlarda işe yaramıyordur belki..

Görüşme kalitesini etkileyen tek dosya mixer_path değildir öyle bir yanılgı var tek dosyayla herşey değişir diye ancak öyle olmuyor kulaklık bluetooth hoparlör hepsinin ayrı dosyası var ses için keşke onu değiştirince hepsi duzelse

• quote:

Orijinalden alıntı: dogan_1977

quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

quote:

Ben sormadım ki hocam yine de sağolasin :).. Ben xuang tung. Romumdan memnunum :))

xuangtung romda ana ekran resmi atabilirmisiniz.cloudy altyapısını kullanıp ikonların farklı olması garip geldi bana
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Buyur hocam icon farklı derken .. temayı değiştirin ilk kurulumda g2 teması geliyor galiba temaların içinde g3 te var onu seçebilirisinz
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben sormadım ki hocam yine de sağolasin :).. Ben xuang tung. Romumdan memnunum :))

xuangtung romda ana ekran resmi atabilirmisiniz.cloudy altyapısını kullanıp ikonların farklı olması garip geldi bana

Buyur hocam icon farklı derken .. temayı değiştirin ilk kurulumda g2 teması geliyor galiba temaların içinde g3 te var onu seçebilirisinz
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Alıntıları Göster
    uygulama ekranı değil.ana ekran.pc deyimiyle masaüstü

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Görüşme kalitesini etkileyen tek dosya mixer_path değildir öyle bir yanılgı var tek dosyayla herşey değişir diye ancak öyle olmuyor kulaklık bluetooth hoparlör hepsinin ayrı dosyası var ses için keşke onu değiştirince hepsi duzelse

Bencede hocam oyle kimse bilmiyor bu mantigi. Ancak bu kadar kotu olabilir gorusme sesi. O derece bezdirdi. Romda indiremiyorum bilgisayar olmadigi icin. Telefondanda yanlis mi iniyo anlamadim hem kasiyo hem cok yavas sarj oluyo. Ama pil suresi harika bisey anlamadim.

• quote:

ilk resim ana ekran zaten ..
  • Bence bu görüşme kalitesi sadece romla alakalı degil. daha onceki Lg telefonlarimda ( optimus one ve optimus black) benzer sorunlar vardi. Ayrica hat ve baz istasyonuda cok önemli. Romlari bu konuda suclamayin derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

ilk resim benim ana ekranım.kırmızıyla çerçevelediğim yeri merak ettim.bendeki lamın 1.5 i .lgg3 ile aynı.çinlininkinde g2 gibi.yani ana ekranını görmek istedim hepsi bu
  • quote:

quote:

quote:

ilk resim benim ana ekranım.kırmızıyla çerçevelediğim yeri merak ettim.bendeki lamın 1.5 i .lgg3 ile aynı.çinlininkinde g2 gibi.yani ana ekranını görmek istedim hepsi bu

dediğim gibi adam 7 8 teme koymus baktıysanız ,ilk kurulumda gelen tema lg teması ondan oyle . tema bolmune girip g3 temasını secerseniz istediğiniz sekilde olur yani sadece tema kaynaklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgunduz26 -- 4 Ağustos 2014; 0:01:16 >

• Arkadaşlar iyi akşamlar. G3 romlardaki muzik uygulamasını flex roma entegre etmem mümkün mü.

• quote:

Orijinalden alıntı: c_a_l_99

Gravitybox ile disable navigation ring yapın

Gravity box ı nasıl full yaptınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• fugeetive kullanıcısına yanıt
    Buyur hocam

http://www.androidfilehost.com/?fid=23487008491962510

• Çağrı.K kullanıcısına yanıt
    gravity box zaten ücretsiz bir uygulama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgunduz26 -- 4 Ağustos 2014; 0:22:12 >
  • bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    kullandıgınız statubari flex romuma flaslıyorum ama signal sol tarafa gtmiyor? Siz nasıl yaptınız. Bende hepsi sagda oluyor :)

• 
Sayfa: önceki 13621363136413651366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.