Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.706.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12331234123512361237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

Ya o g3 tema güzeldi iyi hatırlattın, Ama sanki bazı ikonlar hala stok kalıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Edit: Vaaay güncelleme gelmiş hava durumu widget ı da g3 teması olmuş PlayStore ikonu hariç diğer ikonlar da düzelmiş.

Evet bence çok güzel. Hava durumu birkaç dokunuş ister. Anlık hava durumu yanlış yerde ve çok sıkışık duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax59

Romu yükledikten sonra factory reset wipe cache yapmayı dene

üstadım wipe ile alaklı bir sorun değil..

zira ben romu yüklemeden önce data- system- wipe cache hepsini yaptıktan sonra romu yüklmeye başlıyorum..!
  • Pulstar kullanıcısına yanıt
    Hocam bende sana 2 tema önereceğim. Yazı tipi SJsecret, lg g2 klavye için de Metal stripe. İkisi de LG world uygulamasında mevcut.İnanılmaz şık duruyor.
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• acura07 kullanıcısına yanıt
    Önlisans veya orta öğretimden kpssye gireceksen 2 ay kadar zaman kaldı.(sınav eylül sonu) seneye hazırlanamazsın çünkü memurluk sınavı 2 yılda bir..
    Öğretmen adayları her yıl sınava girebilir.

• sirnatli21 kullanıcısına yanıt
    Önce full wipe atıp sonra sadece factory reset at birde miui romları twrp ile yükleme cwm ile yükle xda da konusunda yazıyor twrp ile sorun çıkıyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Önlisans veya orta öğretimden kpssye gireceksen 2 ay kadar zaman kaldı.(sınav eylül sonu) seneye hazırlanamazsın çünkü memurluk sınavı 2 yılda bir..
    Öğretmen adayları her yıl sınava girebilir.

İnşaat muhendisligi icin.
    Seneye girsem 1 sene kabu gormuyormu puan?

• quote:

Önce full wipe atıp sonra sadece factory reset at birde miui romları twrp ile yükleme cwm ile yükle xda da konusunda yazıyor twrp ile sorun çıkıyormuş

Dostum çok saol... philz touch ile yükledim.. yükleme sonrası full wipe yaptım.. açıldı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirnatli21

quote:

Dostum çok saol... philz touch ile yükledim.. yükleme sonrası full wipe yaptım.. açıldı..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şu kilit ekrandaki vodafone yazısı silinebilir mi?Cloudy pro 2.2 yüklü şu an.
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Sorunun çözülmesine sevindim güle güle kullan deneyimlerini yazarsan iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: b_b_b

Bu arada arkadaslar bise soracagm, bnm gun icinde telefonn ekrani gtti, acilmiodu kesinlikle, yani tel calisiyor ama goruntu yok... Ev telefonndan ariyorm caliyor ekran siyah, knock code u giriyoruk tus kilidi acilma sesi geliyor ekran ayni... Bi sekilde kapatip actm arkadaki tuslara abanarak ama ne yaptm bilmiyorm, var mi bidaha oyle olursa uygulamam gereken bi tus kombinasyonu reset atsn diye
    Kore tabanda tuş gizleme var güzel çalışıyor ama yeminli tercüman gibi korece çevirmekten bir hal oldum + Fm radyo sıkıntılı bakalım biraz daha zamana ihtiyacım olucak
  • quote:

quote:

Hocam nasil miui sorun varmi kamerasi calisiyormu bende yukleyecegim sorun yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: D_I_C

ya bende fix dosyası mevcut ama burdan birtürlü gönderemedim.....

Hocam Fixi banada atabilir misiniz????
  • PendroZ kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin hocam, eline saglik simdiden

• polatxp635 kullanıcısına yanıt
    Mailini ver de bari ordan atayim buraya yükleyemedim birtürlü....

Miui'yi ben de kuramamıştım, 2 farklı Miui romu indirip hem TWRP hem CWM ile denedim bahsettiğiniz şey bende de oldu, açılmadı. Hard resette atmak istemedim, daha da uğraşmadım.
  • quote:

Sorunun çözülmesine sevindim güle güle kullan deneyimlerini yazarsan iyi olur

ara yüz geçişleri inanılmaz hızlanmış ve çok akıcı..

her hangi bir takılmaya falan şahit olmadı..

yükleme yapmak isteyenler 4.4.2 micro modül gapps dosyasınıda indirip kurmaları gerekiyor.. zira gapps dosyası ayrıca yüklenmekte..

knock on ve off maalesef çalışmıyor..

gps te yer bulma sorunlu.. bu sorunlar dışında bir şey görmedim..

bir tek batarya kalıyor onuda kullanımdan sonra yazabilirm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

Hocam bende sana 2 tema önereceğim. Yazı tipi SJsecret, lg g2 klavye için de Metal stripe. İkisi de LG world uygulamasında mevcut.İnanılmaz şık duruyor.

Hocam .apk gönderme imkanın var mı?

Ben de LG Smart World yok.

• Dorimanx kernel 5.9 + Cloudy 1.2yle aldigim sonuc.

Rekoru mu birkez daha gectim ama ben cloudyden memnun kalmadim acikcasi. Surekli romu degistirme hissi var icimde. Dori gibi bi kernel varken bile isiniyor. Kernel bence sacma sapan yorumlari haketmiyo aksine cok iyi ovguler hak ediyo. Dorimanx 5.7den sonra cok cok iyi bi yol katetti. Rom saglam degil diye dusunuyorum. Kernel ne yapsin. (Sahsi fikrim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unique5555 -- 14 Temmuz 2014; 1:38:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aydın_m

quote:

quote:

Hocam nasil miui sorun varmi kamerasi calisiyormu bende yukleyecegim sorun yoksa

kamera tam takı çalışıyor...

gps te sorun var.. yer bulmada hata veriyor..

knock on ve off çalışmıyor ..

onun dışında bir sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: c_a_l_99

Miui'yi ben de kuramamıştım, 2 farklı Miui romu indirip hem TWRP hem CWM ile denedim bahsettiğiniz şey bende de oldu, açılmadı. Hard resette atmak istemedim, daha da uğraşmadım.

philz touch recovery ile yükle..

yükledikten sonra , yani rom kurulumu bittikten sonra full wipe yap tekrardan sonra başlat telefonu..

bu şekilde bir sorunla karşılaşmadım ben..
  • 
Sayfa: önceki 12331234123512361237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.