Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.712.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12121213121412151216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: D_I_C

lam hoang 1.3 gelmiş....hoang da gaza basmaya başladı artık....

Allah onu bildiği gibi etsin daha yeni 1.2'yi yükledim Ama bu vatandaşın romları güzel oluyor
    Sanırım 1.3 ile birkaç küçük düzeltme yapmış.Kamera(lar) iyi, şebeke full(en iyi şebeke romu) ve ısınmıyor cihaz
  • Arkadaşlar ART ile XPosed'i beraber kullanmanın bir yolu yok mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    kernelı cloudynınkını kullanmıs sesı nasıl ? cloudy g3 de tıslama var

pencerelı klıf ıcın duzenleme yapmıs eleman bununkı kare

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 11 Temmuz 2014; 20:02:18 >
  • Pulstar kullanıcısına yanıt
    telefonu soft brick yapmistim hatali kurmadan dolayi neyseki orjinal rom yukledim ve kurtardim teli,zaten root da silindi, aslinda cok basit ama ufak bi hata yaptim tekrar herseyi iyice okuyup root yapip G3 romunu kurmayi tekrar deneyecegim
    ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: haldir54

Cloudypro 2.2 ve dorimanx 5.7 kurdum dokunmatik sanki algilamiyor zor algiliyor bazen.uyumsuz olma ihtimali var midir kullanan falan var mi

Ustam bende kullandım bu romu ama memnun kalmadım en güzeli 7 seven romu geldi

• Aspirin_Gripin kullanıcısına yanıt
    root edin recoveryi bunla kurun apk seklınde.

https://mega.co.nz/#!z4Zj2ZZS!3UV5X_i6LFA6Wdx5Y91sJOawDXNjUlQgqz0voFDSVFc
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

quote:

Orijinalden alıntı: D_I_C

lam hoang 1.3 gelmiş....hoang da gaza basmaya başladı artık....

Allah onu bildiği gibi etsin daha yeni 1.2'yi yükledim Ama bu vatandaşın romları güzel oluyor
    Sanırım 1.3 ile birkaç küçük düzeltme yapmış.Kamera(lar) iyi, şebeke full(en iyi şebeke romu) ve ısınmıyor cihaz

Hangi kernelle kullandın peki birde 7 seven mi couldy 1.3 mü yoksa hang mı?...

• coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Lam Hoang 1.2 kullanıyorum.1.3 indiriyorum gece onu yükleyeceğim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    Bende deneyeyim gece üstat o zaman

• coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Tema hosuma gitmiyor G3 ün ya yoksa geçicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanku42

telefon kapanana kadar guc butonuna basin kapandiktan sonra normal acin telefonu duzelecektir.

Bunu yaparak açiyorum zaten, ama tekrarliyor aynı sorun.

• acura07 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler dostum kurucam dediginiz gibi
  • Artik bekle ve gor taktigi izlemeye basliyorum. 7 rom g3 1.3 sıkıntısız şu an. Ufak degisiklikler oldugu müddetçe gecmeyecegim herhangi bir roma. Adamlar sürüm yaristiriyor.

• Şuan için hayır ne yapacaksınız xposed ile alternatif bakalım

• 7 rom 1.0.8 den bende çok memnundum. Cloudy g3 1.2 deyim s3v3n. 1.4 güzel birşey çıkarırsa yine bende ona geçip bir süre kalacağım gibi . s3v3n de aldığım görüşme kalitesini hicbir rom da alamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CloudyPro 2.2 ve Dori 5.6 ile gördüğüm en iyi pil süresi arkadaşlar.

• G3 7rom 1.3 te görüşme kalitesi bende nedense çok düşük. Karşı sesi duymak için teli kulağıma bastırıyorum resmen. Kernelden kaynakli olabilir mi acaba. Faux sound ve viper i de denedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihsultankul -- 11 Temmuz 2014; 21:21:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanceliker90

Şuan için hayır ne yapacaksınız xposed ile alternatif bakalım

Hocam greenify'ın deneysel özellikleri için kurmak gerekiyor. Eğer bilgi sahibiyseniz birşey sorabilir miyim? Ben xposed olmadan greenify, xprivacy gibi programları kullanamaz mıyım? Xposed ile onları kullanınca bana ne gibi artıları oluyor? Denediğim kadarıyla deneysel özellikler harici greenify çalışıyor xposed olmadan. Peki neden herkes xposed ile kullanıyor bu programları? Mesela g2 xposed, gravitybox gibi programlar xposed harici çalışmaz mı? Framework yükleyip programları seçiyoruz falan ve sonra çalışıyorlar. Sadece programları yükleyip çalıştırma ile farkı nedir?

Bu soruları önceden de sordum ama cevap alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 11 Temmuz 2014; 21:22:57 >
  • Cloudyg3 1.2 deki tıslama yi giderecek mı acaba cloudy rom ile beraber gelen kernel başarılı bence kernel yükledim ama tekrar stock kernele geri döndüm

• 
Sayfa: önceki 12121213121412151216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.