Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1060. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.721.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10581059106010611062
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lua Luacilar smart notice çalışıyor mu bu rom da optimus da telefonun dilini değiştirmekten sıkıldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pil durumu (c g3 + fix san mak art)
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• telefonu bugün ekran sararmasından dolayı garantiye verdim ama hemen özledim bu ne yaw bağımlılık yapmış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: espesito

Lua Luacilar smart notice çalışıyor mu bu rom da optimus da telefonun dilini değiştirmekten sıkıldım

Kullanan yok mu lua lua

• quote:

Orijinalden alıntı: haqqus

quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

Sony cihazlari cok kaba geliyo goruntu kalitesi cok soluk o yuzden dedim g2 kullaninca sony cihazlari tuhaf gelir diye dusundum :)

G2 de gereksiz bir parlaklık söz konusu idi, Full Hd Hd aradığım pek yok zaten Full HD film atop seyretmiyorum. G2 nin hafıza kartı olmama sorunu beni çileden çıkardı. Eskiden yetiyordu 16GB ama artık yetmediğini gördüm. Satmak için koymuştum bir arkadaş 3 aylık teklif etti. baktım 1799 TL sıfır fiyatı bende aldım cihazı. Su geçirmemesi cezbetti. Ve 32Gb sandisk ultra kart aldım 39.90'a güzel yani memlunum. birde küçük olması ideal benim için

Enteresan zevkler

• CloudyG3 1.1 yarın çıkıyor gece verse bari denerdik

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783192
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam yarın deneyeceğim, PC Suite ile yedek aldım yeni rom kurduktan sonra yine PC Suite ile tüm eski mesajlar resimler vs geri getirebilirim degıl mi?

• quote:

quote:

Lua Luacilar smart notice çalışıyor mu bu rom da optimus da telefonun dilini değiştirmekten sıkıldım

Kullanan yok mu lua lua

Hayır çalışmıyor dilini değiştirmeden..

• Google Play'de uygulama görsellerinin açılma sorunu sadece bende mi var?

• Pulstar kullanıcısına yanıt
    yok hocam bendede var sanırım herkesde var :S
    bende bır sıkıntı yok
  • gelmez.

pc suıtte surum degıstırmeden yedeklerı gerı yukleyebılırsınız...

surum degıstırıceksenız LGBACKUP uygulamasını kullanmalısınız
    Bende de vardı baya uğraştım olmayınca dns degistirdim varmı caba bir çözümü

• Legend. kullanıcısına yanıt
    Ellerine sağlık Hocam.

• acura07 kullanıcısına yanıt
    Su an telefonda bulunan LG backup ile yedek aldım peki yeni rom attığımda LG back UP da ki yedek nasıl hala orda olacak? Sonucta Full wipe yapcam bulut tabanlı dicem ama cok kısa sürdü

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Su an telefonda bulunan LG backup ile yedek aldım peki yeni rom attığımda LG back UP da ki yedek nasıl hala orda olacak? Sonucta Full wipe yapcam bulut tabanlı dicem ama cok kısa sürdü

Aldiginiz yedegi tabiki pc ye atacaksiniz

• Bende spigen kullanıyorum. Şimdi siz de bahsedince Gsam battery monitor ile baktım. 42 derece olmuş 😄😄😄 Sadece fotumdayım Chrome beta kullanıyorum. Optimus 4.4 ile

• quote:

Orijinalden alıntı: by_ager34

quote:

Orijinalden alıntı: cokcinsadam

Cloudyg3 + DorimanX 5.5 kullaniyorum isinma falan olmadi. Su ana kadarki kullandigim en iyi rom diyebilirim.
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

performansından bende çok memlun kaldım en ufak bir bug yaşamadım herşey gayet stabil fakat dori v5.5 karneli yükleyince sadece sıcaklık degerleri arttı boşata ve yükte sıcaklık değerlerin kaç derece acaba paylaşırmısın

Bu dediginiz değerleri nerden bulabileceğimi söylerseniz seve seve paylaşırım :D

edit: Heralde ne demek istediginizi anladım hocam Gsam diye bi uygulama indirdim orda buldum :D
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-963CB1016 -- 24 Haziran 2014; 22:37:11 >

• Lam Hoang G3 romunundan memnunum ancak az önce tango ile görüntü görüşme yaptığımda karşıdaki kişi sesimi alamadı.Bu durum Cloudy G3 romunda da mevcuttu.Bu çok can sıkıcı bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurYurteri

quote:

Orijinalden alıntı: By CrAzY

Optimus g3 de benim pil berbat 4 saati zor goruyorm kernel 5.3 var varmi bi taktigi ola. Brolar

5.3 de bug varmis hocam. Dorimanx da kaldırdı onu. Benimde kotuydu 5.5 yukledim suan yuzde58 sarj 3 saat ekran var.

Hocam benim batarya oturdu sanırım %50 dede ben 3 saat aldm...
  • 
Sayfa: önceki 10581059106010611062
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.