Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1035. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir - 13 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.682.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10331034103510361037
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: by_ager34

ekranda açılınca şunlar yazıyor sadece 4500 fastboot mode started
    4550 usb_started

Dünki benm hatanın aynısı

Çözüm

Kpatma tusuna 20 sn kadar bas telefon kapanır kalapı şekilde güç + ses kısmaya bas logo gelince hemen cek aynı tuslara tekrar bas telefona beyaz hard reset ekranı gelcek gelince arka güç tusuna 3 4 kere bas recovery e girer.

Telefonu brick etmişsin hard brick olmadan yap bunu yoksa anakrt 950 tl cik :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMCNR -- 21 Haziran 2014; 17:19:55 >
  • yanlış karneli yüklemişim yedek almadım şimdi orjinal 20 d romu yüklesem sorun düzelirmi nasıl hallederiz
  • quote:

recowery moda giremiyorum hocam tuş kombinasyonları nasıldı girebilmek için

ses kısma+power basacaksın lg ekranı gelince yine aynısını yapacaksın.hard reset kısmı gelince power tusuna bi kaç kez bas girer
  • by_ager34 kullanıcısına yanıt
    recovery menüye girin. tel kapalıyken ses kısma ve açma kapama tuşuna basın lg yazısını görünce çekip aynı anda tekrar aynı tuşlara basın recoverye girer.
    hiç olmadı ofline stock rom yüklersin.ben onu hiç yapmadım gerçi bilmiyorum bişey söyleyemecem ama hata yükseltme modumu ne vardı ordan yapmıstım açılmayınca.korkma anakart falan yanmamıştır
  • evet menüye girdim şimdi ful wipe yapaıp romu tekrardanmı kuracagım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

benim cihazda aşırı ısındığı zaman ekranın sağ üst tarafında 2 tane sarı benek oluşuyor.Belli belirsiz olduğu için takmıyorum ama ilerlerse bir doktora göstermek şart sanırım.

Bende de sadece ısınınca idi şimdi artık sabit

• quote:

evet menüye girdim şimdi ful wipe yapaıp romu tekrardanmı kuracagım

geçmiş olsun rahatlayabilirsin
  • evet hocam ofline stok rom yüklemeyi biliyorum bir keresinde o şekilde kurtatrdım ciahazı şimdi tekrar girdim recovety menüye ful wipe yapıp romu baştan kuracağım anlaşılan
    aynen ole hocam wipe yapmayı unutma güzel bi kurulum olur
  • eyvallah hocam çok sağol
  • evet anlık bir dikkatsizlik yanlış karnel indirip kurmama sebeb oldu şimdi tekrar kurdum bakalım
  • rica ederim hocam

yalnız arkadaş birck demişken hiç telefonuna rom yüklerken yada herhangi bişeyler flashlarken anakartı yakıp telefonu kullanılmaz hale getiren oldumu.arada bi aklıma gelince tırsıyorumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergenrvx -- 21 Haziran 2014; 17:41:57 >
  • çok şükür kurulum bitti şimdi işin yoksa tekrar uygulam yükle ayar yap gitti okadar emek :)
  • lg backup kullan tüm ayarlarını geri getiriyo büyük nimet bende yeni kullanmaya başladım
  • sergenrvx S kullanıcısına yanıt
    evet bende hiç anakartı yakana denk gelmedim zaten tırsmadımda babam zengin yok yok şaka neyse el elden üstündür bilği ve tecrübe paylaştıkca güzeldir dostlar yardım ve önerileriniz için tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum
  • Press_Play_On_Tape kullanıcısına yanıt
    Düzgün stabil değil diyorsunuz yani ozaman optig3 ile devam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Düzgün stabil değil diyorsunuz yani ozaman optig3 ile devam

Uzun zamandır kullanmadım.Ama stabil olmayan yönleri var diye biliyorum. Aslında deneyip görmek en iyisi. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

Gelmis 4.4.4 .. Denemek icin kurup baktim. 4.4.4 yaziyordu.. Adamlar hizli..

4.4.3 ü hemen çıkardılar.. 4.4.4 ü çıkarmışlarsa iyimiş valla
  • Vay arkadaş ne zamandır Quickpic galeri kullanmıyordum. Unutmuşum bir deneyeyim dedim. Ve anladım ki bizi LG nin stok galerisini kullamışım bu zamana kadar kendime yazık etmişim.
  • 
Sayfa: önceki 10331034103510361037
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.