Şimdi Ara

[LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ] (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.564
Cevap
55
Favori
219.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lollipop ile giden kablosuz depolamayi 1-2 mblik harici bir programla yapabilirsiniz. Wifi file transfer pro

http://www43.zippyshare.com/v/48916021/file.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende telefona bişeler yaptım :) rom yukleyecektim root yaptım sonra twrp yükledim bişeler daha yaptım tam bilmiyorum
    neyse sonuç itibari ile telefon açılmıyor lg logosunda kalıyor açma kapama ve ses tuşuna basınca beyaz ekran gelyor ve twrp menüsüne girebiliyorum başka bişe yapamıyorum nasıl düzeltecez bu tli şimdi
  • Cloudy vardı full wipre yaptım %2 de kalıyor lolıpop atarken daha oncelerde 20c atmayı denemıstım atmıstı sonra custom rom yukledım sımdı lolıpop denedım olmuyor çözüm nedir acaba. Neyseki twrp yedek vardı onunla kurtarıyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZFT -- 14 Nisan 2015; 14:20:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZFT

Cloudy vardı full wipre yaptım %2 de kalıyor lolıpop atarken daha oncelerde 20c atmayı denemıstım atmıstı sonra custom rom yukledım sımdı lolıpop denedım olmuyor çözüm nedir acaba. Neyseki twrp yedek vardı onunla kurtarıyorum :D

aynı sorun bende de var.%2 de kalıyor, ''Upgrade stopped due to an error'' hatası veriyor. Neyi eksik veya yanlış yapmış olabilirim? Yardım lütfen.
  • fatihto kullanıcısına yanıt
    Cevap biraz geç oldu ama, gerekli bilgileri xda üzerinden alabilirsiniz. G2 mini bir yana, LG G2 normal telefonlarda bile sadece sürüm farkları yüzünden bir takım kurulumlar sorun çıkartmakta. Siz g2 mini için hazırlanmış romları araştırın. Form XDA size fazlasyla yardımcı olacaktır.
  • Beyler şuanda CloudyG3 2.1 sürümündeyim stock TR lolipop nasıl geçebilirim? (tel rootlu ve twrp yüklü)(D802TR)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeiLBresT

Beyler şuanda CloudyG3 2.1 sürümündeyim stock TR lolipop nasıl geçebilirim? (tel rootlu ve twrp yüklü)(D802TR)

kaç saattir uğraşıyorum bende yapamadım..her şeyi denedim ama lolipop yüklenmiyor..bende de cloudy 2.1 var rootlu tel..hem tr 30b yi hemde 30c yi denedim olmuyor maalesef..nerde yanlış yapıyoruz acaba..
  • naftalin34 N kullanıcısına yanıt
    sende nerde takılıyor

• quote:

sende nerde takılıyor

böyle kalıyor..https://store.donanimhaber.com/cb/fc/6d/cbfc6dffa11bfc2b9fb36c725bd2448e.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: naftalin34

quote:

sende nerde takılıyor

böyle kalıyor..https://store.donanimhaber.com/cb/fc/6d/cbfc6dffa11bfc2b9fb36c725bd2448e.jpg

Driverlari kaldırıp tekrar kurun

D802tr için
    http://tool.xcdn.gdms.lge.com/dn/downloader.dev?fileKey=UW00120120425

• ustad hepsini yaptım..sabhatan bu yana elli kez 2 ayrı laptop ve 1 masaustunde aynı hatayı aldım..cloudy 2.1 yüklü telefon rootlu...:((
  • quote:

Orijinalden alıntı: naftalin34

ustad hepsini yaptım..sabhatan bu yana elli kez 2 ayrı laptop ve 1 masaustunde aynı hatayı aldım..cloudy 2.1 yüklü telefon rootlu...:((

Stock tabanlı bir romla deneyin isterseniz hocam bu hataların neden kaynaklandığı belli olmuyor

• Türkiye 30b ve 30c ile denedim olmadı..siz ne önerirsiniz hocam...
  • naftalin34 N kullanıcısına yanıt
    Bende farklı bir custom rom flash latin sonra lollipop u deneyin diyecektim

• şimdide lg ekranında kaldı :(( dönüyor öyle
  • Hocam o hatayı nasıl geçtiniz ayrıca o hatayı verirken telefonda'da assert hatası aldnız mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeefeS -- 25 Nisan 2015; 22:37:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeefeS

Hocam o hatayı nasıl geçtiniz ayrıca o hatayı verirken telefonda'da assert hatası aldnız mı

o hatayı geçemedim ki..dadas2500 arkadas fullwipe yaparak dene demişti..full wipe yaptım..lg logosunda dönüp duruyor :((
  • Bende 2 gündür aynı sorun var hocam malesef olmuyor sanırım garanti yolu gözüktü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeefeS -- 25 Nisan 2015; 22:44:13 >
  • vardır mutlaka bir yolu..forumdaşlar bi yardım edin hele..servislerle uğraşmayalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeefeS

Bende 2 gündür aynı sorun var hocam malesef olmuyor sanırım garanti yolu gözüktü

ben twrp ye girdim ve yeniden cloudy2.1 yüklüyorum şimdi..http://forum.donanimhaber.com/m_83390420/tm.htm burda anlatımlar var..
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.