Şimdi Ara

Lg G2 Oyun performansı Nasıl

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yeni telefon alacağım çoğunlukla oyuna dayalı olmalı acaba G2 her oyunu kasmadan oynatır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• G2 kullanıyorum şu ana kadar oynadıgım oyunlarda herhangi bir kasma görmedim.
  • S800 var canavar gibi islemci. Ama bu konuda oyun/uygulama gelistiricilerine is dusuyor. Cihaza optimize bir sekilde uyarlarlarsa sorun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

S800 var canavar gibi islemci. Ama bu konuda oyun/uygulama gelistiricilerine is dusuyor. Cihaza optimize bir sekilde uyarlarlarsa sorun olmaz.

S800 ne ki gogle amca anca helikopter cıkardı

• Snapdragon 800 işlemci çok sağlam,oyunlarda sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtkrt65

quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

S800 var canavar gibi islemci. Ama bu konuda oyun/uygulama gelistiricilerine is dusuyor. Cihaza optimize bir sekilde uyarlarlarsa sorun olmaz.

S800 ne ki gogle amca anca helikopter cıkardı

Snapdragon 800 islemci yani

• G2 de oyunlarda kasacaksa artık pıyasada oyun oynananacak telefon kalmadı pek demektır.6 aydır tonla oyun oynadım yag gıbı akıyor ayrıca youtube da g2 ve merak ettıgın oyun ısımını yaz bak oyun performansına
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun konusunda üzmez zaten snapdragon 800 ile 3 yıl daha akıcı oynarsın.
  • Snapdragon 800 işlemciden bahsediyoruz. Kardeş oyunlar yağ gibi akıcı.http://www.youtube.com/watch?v=_zd9cTWpIfQ al kardeş izle
  • Sağolunda ben geçen sene replika s4 aldım şimdi orjinal değil diye pişmanım telefonda her sorun var ben kendi paramla lg g2 alcam ama babam bırakmıyo sizce nasıl ikna ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.