Bildirim
LG G2 Orjinal Şarj Adaptörü Arıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
LG servisinden bulabilirsiniz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kemalboran
LG servisinden bulabilirsiniz.
İnternet üzerinden bu servise ulaşabilir miyim.? -
Hayır.
Usb çıkışlı olan 5v 2a olan bir şarj cihazı kullanabilirsiniz. Evinizde ipad yada iphone varsa onun adaptörleri uyumlu. Yada başka android cihazların şarjlarıylada şarj edebilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: modrizzt
Usb çıkışlı olan 5v 2a olan bir şarj cihazı kullanabilirsiniz. Evinizde ipad yada iphone varsa onun adaptörleri uyumlu. Yada başka android cihazların şarjlarıylada şarj edebilirsiniz
Hocam iPhone'da var, iPad'de. Bunu düşünmemiştim iyi oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardesım benım adaptorun kablosu bozuldu bana kablosu lazım senın kablo satılıkmı :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Quick28007
kardesım benım adaptorun kablosu bozuldu bana kablosu lazım senın kablo satılıkmı :D
Nasıl satılık olsun hocam, ben neyle şarj ederim sonra.
bi sorayım dedım kardesım benımkı saglamdı bırıne verdım sarja taktı telefonunu sen telefonu sarjdan cıkar prızde bırak kablonun ucu suya degmıs oksıd yapmıs oksıd sokucu var dıye goturdu yapamamıs kabloyu kesmıs kestıkten sonra mesaj atıyor kabloyu kestım dıye emanet mala bu yapılırmı ya uyuz oldum -
bende adaptoru var sende kablosu :D sen ne yaptın pekı orjınal bulabıldınmı -
quote:
Orijinalden alıntı: Quick28007
bende adaptoru var sende kablosu :D sen ne yaptın pekı orjınal bulabıldınmı
iPad adaptörü ile şarj ediyorum bende.
lg servisi
pekı kutudan cıkan sarj aletının aynısı varmı kardesım servısınde -
ewet var ... orjnali anca orda bulursun yada tanidigin magzeme satan yerde
Ne aldınız hocam bende yedek bakıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: infest06
Ne aldınız hocam bende yedek bakıyorum.
Almadım hocam. iPad adaptörü ile yapıyorum.
Tamamdır hocam. -
quote:
Orjinal iphone şarjı var fakat g2 şarj kablosu da yan sanayi. Kablo olarak orjinal samsung kullansam da aynı işlevi görür mü acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: K.chaLi
quote:
Orjinal iphone şarjı var fakat g2 şarj kablosu da yan sanayi. Kablo olarak orjinal samsung kullansam da aynı işlevi görür mü acaba?
Görür, telefonunuzu şarj edebilirsiniz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: K.chaLi
quote:
Görür, telefonunuzu şarj edebilirsiniz
Şarj ettim; gerçi takınca yavaş şarj vs. yazdı. 1 haftadır yan sanayi kullanmak zorunda kaldım telefonun şarjı çok erken bitiyor. Şimdi nasıl gidicek bakalım.
Benzer içerikler
- sistem arayüzü yanıt vermiyor ne demek
- iphone arka kamera ters çekiyor
- internetsiz radyo dinle
- telefon fabrika ayarlarına dönerse neler silinir
- mi kumanda vestel klima yok
- samsung s26 ultra fiyat
- galaxy watch ultra 2025
- tcl televizyon a101
- realme 13 pro plus
- asus rog phone 9 pro fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X