Bildirim
LG G2'NİZ ile ÇEKİLEN FOTOLARI PAYLAŞALIM (21. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
-
HDR Camera + diye bi program buldum , bunu mu kullanıyosunuz ? -
-
hocam el hareketli iken anlarım da küçük yeğenimi çekerken çocuk elinde bir şeylerle oynuyor eli resmen bozuk çıkıyor. eski discovery'im bile böyle değildi yani çok şaşırdım -
Evet iç mekanda bir gariplik var gerçekten. Görebildiğim en hızlı pozlama süresi 1/40sn ve bu da hareketi durdurmak için yeterli değil. G3'ün kamera uygulamasını vererek bu durumu düzeltirler diye düşünüyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
tamamen manuel zoom ve iso ayarı yaptım hocam ayrıca ışıkta güzeldi o yuzden pro makine gbi çıktı . -
gayet net çıkmış tebrik ederim :) -
Teşekkürler biraz uğraş ile sabit objelerde gayet iyi fotolar elde edilebiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arkadaşlar cok zor birşey mi sordum size ?
Bu fotoğrafları hangi programla çekiyorsunuz dedim sadece. -
quote:
Orijinalden alıntı: @Majesty
Arkadaşlar cok zor birşey mi sordum size ?
Bu fotoğrafları hangi programla çekiyorsunuz dedim sadece.
Hocam herkes genelde stock kamera uygulamasını kullanır. Kimse o söylediğiniz programdan bahsetmemişken ortaya "bunu mu kullanıyorsunuz?" diye sorunca kim cevap verir? O tarz programların hiç katkısını görmedim şahsen ama markette 4.5 üzeri puan almış bir sürü program var. Demek ki iyiler. Deneyip görüşlerimi belirtirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 12 Haziran 2014; 1:49:49 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler makro cekimi nasil yapiyoruz?
Valla gündüz çekimleri güzel biraz gece çekimi atabilirmisiniz
-
quote:
Orijinalden alıntı: CooLasFcuK
quote:
Orijinalden alıntı: Swonz
Valla gündüz çekimleri güzel biraz gece çekimi atabilirmisiniz
LG G2
Geceleri gereğinden daha aydınlık çektiği için kalite düşüyor. Bu bakımdan EV değerini -1 yaparak çektim. İlk fotoğrafta -1.7 yapmışım yanlışlıkla ve biraz karanlık çıkmış.
Teşekkür ederim öncelikle
Gece cekimlerini daha kötü sanıyordum düsündügümden daha iyiymiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Guncel kalsin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X