Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
76.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ThaDe

Tamam hocam sonucu bildir, alternatiflere bakariz en azindan.

Resurrection Remixin sayfasında bootstack flaşladıktan sonra "Full wipe and factory reset" diyor. Full wipeden sonra Factory reset nasıl yapılıyor ki?...
  • ThaDe kullanıcısına yanıt
    Hocam resurrection romun kendi sayfasında verilen gapps ı mı kurdunuz yoksa opengapps sitesinden mi indirdiniz çünkü kendi sayfasında verilen 339 mb romdan büyük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ekoah Reboot/Recovery hocam. Ama ben yapmadım wipe sonrası. Sen yap dilersen.
    @xperius opengapps'ten aldım hocam ben.
  • quote:

@ekoah Reboot/Recovery hocam. Ama ben yapmadım wipe sonrası. Sen yap dilersen.

Oldu hocam. Sayenizde romu kurdum çok şükür. Demek ki Gapps flaşlamada sıkıntı varmış. Şimdi biraz kurcalayalım bakalım. Herhalde nova launcher de kuracağız...
  • ekoah E kullanıcısına yanıt
    Sevindim hocam, hayırlı olsun. İlk başta biraz yadırgayabilirsin hocam, en azından bende öyle oldu. Yani uğraştıran bi durum olursa, sormaktan çekinme.
    Çok teşekkür ederim hocam, sayende yeni bir telefonum oldu:)
    Nova launcher prime i önceden ücretli olarak almıştım fakat şu an sanki almamışım gibi görünüyor. Sanırım google play de bir sorun var.
  • Konu içerisinde aradım da o kadar sayfaya bakamadım v7 için göremedim zaten önceki sürümler için uygulama simgesine çift tıklayın denmiş yapıyorum ama 2 yeni mesaj şeklinde falan gözüküyor. Beyler yok mu bunun bir çözümü kilit ekranına düşmese de olur yukarıdan okuyabileyim sadece ? Romu seviyorum ama yoksa mecbur silicem :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ekoah

quote:

Oldu hocam. Sayenizde romu kurdum çok şükür. Demek ki Gapps flaşlamada sıkıntı varmış. Şimdi biraz kurcalayalım bakalım. Herhalde nova launcher de kuracağız...

Ben de demiştim bro ilk baştaki wipe hariç yönergelerde wipe yapın desede yapmayın diye. Sağlık olsun Resurraction olduysa daha iyi. Bende dirty denedim sonra RRemix denedim. Rremix kullanıyorum şu an. Bence daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RANCH SOS

quote:

Orijinalden alıntı: ekoah

quote:

Ben de demiştim bro ilk baştaki wipe hariç yönergelerde wipe yapın desede yapmayın diye. Sağlık olsun Resurraction olduysa daha iyi. Bende dirty denedim sonra RRemix denedim. Rremix kullanıyorum şu an. Bence daha iyi

Size de çok teşekkür ederim. Sanırım gapps yüzünden kurulmadı dirty unicorns. Dediğiniğize göre iyi ki kurulmamış.

Valla hocam ben miui de o mesajlardaki sorunun sebebini ogrendim ulke kodu problemi. Karsi taraftan gelen mesajlara ve aramalaraulke kodu ekliyor oyomatik olarak bu yuzden problem olusuyor ama ben kenfi mesajlasma uygulamasini kaldirdim handcent kullaniyorum ya suan miui de skinti cektigim bir durum yok ama bu kullandiginiz rom miui den daha stabil daha akici ve batarya konusunda daha iyiyse onu kurarim elbette o yuzden deneyimlerinizi ogrenmek istedim

• sisperdesi S kullanıcısına yanıt
    Hocam whatsapp bildirim sorunu yeniden nuksetmisti bende, ara ara kontrol etmek durumunda kaliyodum mesaj var mi diye. Simdi o dertten de kurtuldum. Galeri duzenegi hosuma gitmiyodu miui de, anlamsiz 50 tane klasor aliyodu isin aksi iptal de edemiyodum ayarlarindan. Simdi hakkaten cok stabil, beni tatmin ediyor. Pil olarak 3 saat ekran bile alamiyodum son zamanda, o yuzden ayni dertlerden muzdarip olanlar varsa diye yazayim demistim.

• Hocam bende miui den rr roma gecip bir denemek istiyorum acaba yukarida anlatilanlar miui den gecmek icin geceridir dimi?

• actioncobra A kullanıcısına yanıt
    Dogrudur hocam, aradiginiz cevaplar onceki mesajlarda vardir. Yine de bi durum olursa yazin tabi ki.
    Bu arada oncesinde backup almanizi tavsiye ederim her ihtimale karsi.

• D802 kit kat(bump) bootloader ilkbasta yuklenecek degilmi

• Yani lolipop olani degil dimi

• actioncobra A kullanıcısına yanıt
    Dogrudur hocam Kitkat(Bump)

• quote:

Orijinalden alıntı: actioncobra

Hocam bende miui den rr roma gecip bir denemek istiyorum acaba yukarida anlatilanlar miui den gecmek icin geceridir dimi?

Miui den daha kararlı. Batarya performansı daha iyi. Daha profesyonelce geliştirilmiş. Ve marsmallow olması daha iyi bence.

Bu arada beyler. Bir tane bug buldum. Daha doğrusu vardı zaten cm 12 de de. Facebook uygulaması 10 dakikada güncelleniyor. Bunda da öyleydi idare ediyoduk. Fakat dünden beri Facebook güncellemeye çalıştığımda reset yiyor telefon.
  • Whatsapp sorunu arada oluyor kendi kendine sebebi nedir anlamis degilim bende sizin anlattiginiz sekilde bir geceyim bakalim rom a kullanim sekli nasil iyi mi birde en duzgun olan bu di mi yani sonradan tekrar baska rom denemek istemiyorum haliyle sinavlar basliyor face falan hic bi sosyal medya hesabkm yok whatsapp kullaniyom sadece birde apus launcher deneyen varmi icinizde ya da bu rr rom da cm nin launcherlari kullaniliyor mu bu lg gr icin olanlar falan var miui icin olanlar var google play store da da mevcut sanirsam bunlari bu romda kullanabiliyor muyuz yoksa ayri bir launcher ki kurmamis gerekiyor

Hocam simdi sizin anlatiminiza gore
    Once telefonu son recovery e guncellicem reboot recovery dicem Ardindan usb otg olsugu icin internal storage dahil hepsini wipe yapicam ardindan bump flaslicam tekrar recovery dicem sonra rom flaslicam ana menuye gelicem open gapss dan indirdigim flaslicam telefonu baslaticam bu kadar di mi

Hocam open gapps tan nano olanı indiriyorum
    bu bootstack hangisini flaslamam lazım benim bi romun olduğu sayfada bootstack var rr remixin yapımcısının verdiği link birde sizin verdiğiniz linkte d802 altında 5.0.2 bump kıtkat bootstack var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sisperdesi -- 14 Mayıs 2016; 20:39:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisperdesi

Hocam simdi sizin anlatiminiza gore
    Once telefonu son recovery e guncellicem reboot recovery dicem Ardindan usb otg olsugu icin internal storage dahil hepsini wipe yapicam ardindan bump flaslicam tekrar recovery dicem sonra rom flaslicam ana menuye gelicem open gapss dan indirdigim flaslicam telefonu baslaticam bu kadar di mi

Hocam open gapps tan nano olanı indiriyorum
    bu bootstack hangisini flaslamam lazım benim bi romun olduğu sayfada bootstack var rr remixin yapımcısının verdiği link birde sizin verdiğiniz linkte d802 altında 5.0.2 bump kıtkat bootstack var

Aynen hocam o şekilde yapacaksın. Recovery güncellemeden sonra reboot recovery yap. systemi rebootlama.

RRemix için bootstack

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/boot-g2-hybrid-bootstacks-t3183219

Benim diğer verdiğim dirty içindi. Gerçi hepsi aynı işi görüyor. Çoğuda aynı dosya ama hangi geliştirici hangi linktekini önerdiyse onu yapalım biz.

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.