Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
76.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son güncelleme detaylarini gösteren sayfa açılmadı ama şimdilik bi sorun görmedim 6.4.23 için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

Vallahi bu rom ile g2 şahane her güncellemeyle cihaz daha stabil oluyor İnşallah destek vermeye devam eder kin912

Hocam resmi sitede gtbluesky ve Rain__Bow'un Miui V7 Romları bulunmakta.Kin912'ye nereden ulaşabiliriz ve aralarından en iyisi ve Türkçe desteği olan kin912 midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcombil

quote:

Vallahi bu rom ile g2 şahane her güncellemeyle cihaz daha stabil oluyor İnşallah destek vermeye devam eder kin912

Hocam resmi sitede gtbluesky ve Rain__Bow'un Miui V7 Romları bulunmakta.Kin912'ye nereden ulaşabiliriz ve aralarından en iyisi ve Türkçe desteği olan kin912 midir?

Hali hazırda yazdığınız bu konunun ilk sayfasını inceleme zahmetinde bulunsaydınız görürdünüz.
    Kin sürümü official çince sitede var. Türkçe desteği var. En stabili bu şu an için.

www.miui.com/getrom-227.html

• quote:

Orijinalden alıntı: SARIMSAKLI MAYONEZ

quote:

Orijinalden alıntı: berkcombil

quote:

Hali hazırda yazdığınız bu konunun ilk sayfasını inceleme zahmetinde bulunsaydınız görürdünüz.
    Kin sürümü official çince sitede var. Türkçe desteği var. En stabili bu şu an için.

www.miui.com/getrom-227.html

Alıntıları Göster
    cyanogenmod 13'ü kullanıyorum yani telefon marshmellow 6.0.1 cihaz modeli de d802 hangi bootloaderı kullanmam lazım yardımcı olur musunuz?

• Beyler benim tel wifi yi goruyor ama baglanmiyor. Varmi bilgisi olan. Yoksa eger cloudye geri donucem. Isinamadim bu miui roma.

• Varmi bilgisi olan baglaniyor diyor ama bağlanmıyor

• Hocam son guncellemeyi kurdunuzmu acaba akıllı ekran özelliği geldimi bilgilendirirseniz cok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: xperius

Hocam son guncellemeyi kurdunuzmu acaba akıllı ekran özelliği geldimi bilgilendirirseniz cok sevinirim

İsteğiniz üzerine baktım hocam. Ama gelmemiş.
  • tesekkur ederim hocam

• Dostum wifi bağlanmıyor niye olabilir.

• spawn_hayalet kullanıcısına yanıt
    Kernel ayrı mı miui gelen default mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her hangi bi kernel atmadim. Default var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn_hayalet -- 26 Nisan 2016; 7:26:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn_hayalet

Her hangi bi kernel atmadim. Default var

Daha önce hiç miuilerde bçyle bir soruna rastlamadım.
    Hata tespiti için gerekli tüm adımları yapıpda romda hata var dediyseniz tekrar kurmayı deneyin bi hocam. Dahili hafıza dahi herşeyi seçerrk wipe uaparakmyekrar kurun.

• Vallahi kardesim en başlarda yoktu bu sorun yeni çıktı. Bugün cloudy geri donucem. Stabil olarak gayet iyi ama iste gel gor boyle sıkıntı verince insan bunaliyor

• spawn_hayalet kullanıcısına yanıt
    Valla hocam.ilk defa sizde karsilasilan bir dutum.ya kurulum.esnasinda bir hata yaptiniz ya internet baglantisiyla ilgili kisitlama getirdiniz ayarlardan wi fi ayari ya da baska birsey.Bence bootloader vs herseyi duzgun en bastan yani duzgun derken herseyi wipe yaparak tekrar deneyin derim ben

• Artik cok gec cloudye geri döndüm. Sarmadı beni bu rom

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn_hayalet

Artik cok gec cloudye geri döndüm. Sarmadı beni bu rom

Ben de tekrar denemenizi tavsiye ediyorum.
    Çünkü bu rom tamam çok gelişmiş bir rom değil bence. Fakat bug bulundurmayıp ve aynı anda bu kadar stabil şişme yapmayan tek rom bu.
    Cyonagenmod bile şişme yapıyor yeri geliyor.

• Evet stabikite olarak cok iyi. Dedigim gibi gps ve wifi olayi isi bozdu. Bide cover kilif uyumsuzluguda uzaklastirdi beni. Ama rim duruyor belki bigun yine kurarım

• Yeni guncelleme gelmis telefona kuran arkadaslar bilgi verebolirler mi neler var guncellemelerde neler drgisiyor ekleniyor

• Mesela son bir ayda ne gibi degisiklikler oldu cihazda

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.