Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
76.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekoah

Sorun olup olmadığını anlayacak kadar kullanamadım maalesef. Ekran sararması yüzünden KDZ yükleyip garantiye yolladım cihazı.
    Beyler 6.4.1 sürümüne geçiş yaptım ben. Herhangi bir sorun gözükmüyor. Bilginize.
  • Hocam son guncellemede hava durumu uygulamasi bulundugunuz konumu buluyormu 6.3.3 den sonra konum sıkıntısı olmuştu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xperius

Hocam son guncellemede hava durumu uygulamasi bulundugunuz konumu buluyormu 6.3.3 den sonra konum sıkıntısı olmuştu.

GPS sensörüm çalışmasına rağmen 6.2 li sürümlerden beri (miui kullandığım zamandan beri) hiçbir zaman çalışmamıştı zaetn bende.

Bu sürümde de çalışmıyor ayrıca. Manuel ekliyorum bende.
  • Bende 6.3.3 e kadar gayet iyi gitti ama sonra bozdu sizinde söylediğiniz gibi manuel ekliyorum.
    Cevap için teşekkür ederim.
  • Bro senin kullandığın quick remote varmı benim kullandığım da artık markalar çıkmıyor nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: xperius

Bro senin kullandığın quick remote varmı benim kullandığım da artık markalar çıkmıyor nedense

Buyur hocam. Flashlanabilir zip.

Miui kullandığımdan beri tüm sürümlerde markalar ile birlikte düzgün çalıştı bende.

www43.zippyshare.com/v/92876541/file.html

• Teşekkür ederim hocam gecen güzel geçsin
  • Hattı Türk Telekom olan biri mesaj servis numarasını paylaşabilir mi lütfen?

• quote:

Orijinalden alıntı: RANCH SOS

Hattı Türk Telekom olan biri mesaj servis numarasını paylaşabilir mi lütfen?

+905598008000

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

quote:

Orijinalden alıntı: RANCH SOS

Hattı Türk Telekom olan biri mesaj servis numarasını paylaşabilir mi lütfen?

+905598008000

Teşekkürler. Benimki de aynı olmasına rağmen dün sms gitmedi bir türlü. Araştırdım türkçe karakterdenmiş. Türkçe karaktersiz bir mesaj attım gitti. Sonra Türkçe karakterli olan daha önceden gitmeyen de gitti. İlginç
  • 6.4.8 sürümü gelmiş. Yükledim herhangi bir sıkıntı yok.
    Yenilik olarak tek fark ettiğim aşağıdaki navigasyon barının en soluna barı gizleme tuşu gelmiş.
    Bastığınız gibi gizleniyor. Parmağı ekranın altından yukarıya çektiğiniz gibi geri geliyor. Siz geri getirene kadar çıkmıyor. Veya saklayana kadar kaybolmuyor. Sağlıklı çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 8 Nisan 2016; 15:53:05 >
  • Nav bari Kaybettim de geri getirmeyi beceremeyince Türk usulü kapatıp açarak çözdüm, sonra mesajini farkettim hocam
    Guncellemede bende herhangi bi sıkıntı gormedim .

• Arkadaslar bizim rom icin g4 kamera apk si vsr mi ya da bu kameranin performansini arttirabilecegim bir uygulama vs. Xcam apk ve xcam settings vs

• Arkadaşlar geçenlerde Google Edition 1.5ten miui v7yr geçmeyr çalıştım. İlk sayfada yazan herşeyi harfiyen yapmama rağmen bootta kalıyordu. Bşr türlü çözemedim nedenini? Şuanki rom stabiliteyi kaybetti açıkçası arada tekliyor açıp kapamak zorunda kalıyorum bazen. V7ye geçmek istiyorum ama şu boot sorununu nasıl çözrbilirim acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimwood

Arkadaşlar geçenlerde Google Edition 1.5ten miui v7yr geçmeyr çalıştım. İlk sayfada yazan herşeyi harfiyen yapmama rağmen bootta kalıyordu. Bşr türlü çözemedim nedenini? Şuanki rom stabiliteyi kaybetti açıkçası arada tekliyor açıp kapamak zorunda kalıyorum bazen. V7ye geçmek istiyorum ama şu boot sorununu nasıl çözrbilirim acaba
    Yeni guncelleme simdilik sorunsuz, Navbar'i gizleme ozelligi gelmis cok iyi olmus, hayvan gibi kapliyordu ekrani gereksiz yere bazi yerlerde, illa ayarlara gidip uygulama icin ozel kapatmak gerekiyordu.
    Simdi en solda ufak bi buton var navbar'da, ona basinca kapaniyor. Swipe up yapinca da aciliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimwood

Arkadaşlar geçenlerde Google Edition 1.5ten miui v7yr geçmeyr çalıştım. İlk sayfada yazan herşeyi harfiyen yapmama rağmen bootta kalıyordu. Bşr türlü çözemedim nedenini? Şuanki rom stabiliteyi kaybetti açıkçası arada tekliyor açıp kapamak zorunda kalıyorum bazen. V7ye geçmek istiyorum ama şu boot sorununu nasıl çözrbilirim acaba

Temiz bir şekilde kdz yükle öncelikle.

Yani miui ye başka romdan değilde, sadece rootlanmış recovery yüklenmiş stok romdan geçmeyi dene ilk mesajdaki öynergeler ile.
  • Anladım hocam, kdz yüklemekten kaçınmamın tek sebebi; telefonun hafızasının dolu olması ve yedeklemek tam bir işkence oluyor. hızlı bir şekilde nasıl yedekleyebilirim acaba? Otg ile usb bağlıyorum ama çok yavaş atıyor. Pc'ye bağlıyorum medya aygıtı olarak algılıyor buda normal usb veri hızından daha yavaş olmasına neden oluyor. Bildiğiniz bir yöntem varsa paylaşırsanız sevinirim hocam
  • Grimwood kullanıcısına yanıt
    Bende çok parça dosya olduğu zaman zamanımda az ise hızlanmak açısından hızına emin olduğum(mim 20 30mb yazma hızı) bir usb belleği takıp usbye ziplerdim klasörlerimi es dosya yöneticisi ile.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xcam linki olan var mı

• Edit: Düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThaDe -- 10 Nisan 2016; 18:35:02 >
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.