Bildirim
LG G2 MİNİ Mİ ASUS ZENFONE 5 Mİ ??
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
zenfone 5 -
diyosun -
kimisi diyorki zenfone f/p canavarı, kimisi elli tane sorun sayıyor başta şarj meselesi.. iyice araştırmadan alma. -
şarjı su gibi içtiği doğrudur çözüm bulmaları lazım ama yinede çok seri telefon :D biraz kamerada düzgün çekseydi süper olurdu -
Yaklasik uc haftadir elimde zenfone.
Bataryasiyla one cikan cihaz degil,misal bir sp yada l90 batarya omru yok.
Fakat abartildigi kadar berbat degil nexus5ten daha iyi kullanim sureleri veren bir cihaz,ama nexus bu kadar elestirilmedi,zaten android 5ile bir parca daha iyi gidecek batarya.
O fiyata o ebat ve 2gb ram veren bu kalitede baska cihaz göremedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zenfone 5
Yaklasik 40 gundur zenfone 5 kullaniyorum cihazda bir gram takilma yok cok memmunum. Sarj konusunda evde wifi var 3G kullanmiyorum uc bucuk saat civari aktif kullanimla bitiyor pil. 1 gunu cikarabiliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: erkan.cimendag
Arkadaşlar LG G2 MİNİ Mİ alayım yoksa ASUS ZENFONE 5 Mİ almalıyım karasın kaldım
İyi akşamlar; 32 GB L2 G2 1.009,00.-TL, 100,00.-TL'de world kampanyası var etti 909,00.-TL, ona buna bakma, ara konuş, içine sinerse ver siparişini...
http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g2-d802-32-gb-cep-tel-beyaz-siyah-137311851
-
Arkadaşın dediği g2 nin fiyatı bayagi iyiymiş. İki telefon arasından Zenfone 5 alınır. Şarjı biraz hızlı bittiği doğrudur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X