Şimdi Ara

Lg G2 Mi Sony Z1 Mi ? (1100Tl Butce)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yarin alacagim 1100tl max butcem. g2 ve z1 var aklimda yarin test edicegim. lutfen kullananlar atsin mesaj ozellikle guncelleme destegi istiyorum ve cok oyun oynarim sorun cikarmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• z1 günceleme desteği kesildi keza g2 de son güncelemesini alır daha almaz benim tercihim g2 olurdu
  • Kesinlikle z1 lg artık bitti benim için g2 var bende plastik sürekli ses çıkıyor telefonda artık donmalar mevcut annemde de g3 var aynı sorun telefon kapandığında açılmıyor artık anakart bozulmuştur kesin şimdi garantiye vericem kulaklıkla beraber kulaklıkta 2 si de bozuldu g3 ün kulaklığıda g2 nin kulaklığıda vallaha hata yaparsın daha telefonu alalı 6 ay oldu be insaf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namarıe -- 24 Eylül 2015; 1:04:26 >
  • g2 kullandım z1 de ıyı bılıorum,guncelleme destegıde kesılmedı hala z bıle guncelleme alıor en kesılmesı,ama g2 kesıldı,acıkcası buna cokta takılmayın guncelleme nın pekte getırısı olmadıgı kesın,tft ekranı dert etmezsenız z1 de gayet alınabılır cıhaz ve sd kart destegı bır avantaj fakat ekran kalıtesı ıps oldugundan g2 dahabır albenılıdır ve batryada uzmez 32lık g2 onerırım ama z1 de ıyı telefondur ıksııde uzmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

g2 kullandım z1 de ıyı bılıorum,guncelleme destegıde kesılmedı hala z bıle guncelleme alıor en kesılmesı,ama g2 kesıldı,acıkcası buna cokta takılmayın guncelleme nın pekte getırısı olmadıgı kesın,tft ekranı dert etmezsenız z1 de gayet alınabılır cıhaz ve sd kart destegı bır avantaj fakat ekran kalıtesı ıps oldugundan g2 dahabır albenılıdır ve batryada uzmez 32lık g2 onerırım ama z1 de ıyı telefondur ıksııde uzmez

ekran sorun olmazsa z1 alacagim. guncelleme onemli g2 6.0 almiyacak mesela z1 e geliyor. 6.0 demek fazladan api demek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z1 tabiki

• G2 z1'in ekranı iyi değil güncelleme konusuna çok fazla takılmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana kalirsa g2 ama bir de zenfone 2 de düşün

• z1 ve g2 çok eskidi artık buradaki fikir verenlere uyup pişman olma

Sen en iyisi güncel cihaz olan sony c4 veya asus zenfone 2 al
  • @Freeze MF
    Acikcasi z1 in tasarimi hosuma gitti. Guncelleme benim icin onemli birde 6.0 gelirse baua iyi olur uzin omurlu olur hersey ayni zaten hem z1 de msd destegi de var @TEKNOLOJİUZMANI10
    Zf 2 32gb butcemi asmazsa dusunemibirim (100 tl indirimli bulursam)
    @TeknoÖneriler detayica inceledim cpu gpu vb. Bu ikisi (zf2 de olabilir belki)
    C4 ve aqua gibi modellerde mediatek dusuj frekansli 64bit cpu var onun yerine ust seviye 32bit cpu mantikli geliyor

• G2 alırdım ben

• O zaman alabiliyosanız zf2 alın ya da c4
  • Şu andan itibaren alınacak cihazların 64 bit ve 4g li olması ileriye dönük olacaktır.ön kameralarda artık 5 megapikselden başlıyor vede flaşlı.eski cihazlarda 2 mp ön kameralar mevcut ve çok kötü çekiyor bunlarıda göz önünde bulundurun derim.lenovo s90,sony c4,zenfone 2 gibi cihazlardan biri olurdu benim seçimim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

Şu andan itibaren alınacak cihazların 64 bit ve 4g li olması ileriye dönük olacaktır.ön kameralarda artık 5 megapikselden başlıyor vede flaşlı.eski cihazlarda 2 mp ön kameralar mevcut ve çok kötü çekiyor bunlarıda göz önünde bulundurun derim.lenovo s90,sony c4,zenfone 2 gibi cihazlardan biri olurdu benim seçimim.

4G Var her iki cihazda da. Ben kamerayi onemsemiyorum kisiden kisiye degisir bu durum. C4 Gibi giris seviyesi 64bit telefon alacagima 32bit in en yuksek modelini alirim

• O paraya ancak o kadar olur zaten.sen telefonu çoktan seçmişsin.başka ne dememizi bekliyorsun.

• Z1 tabiki...

• quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

O paraya ancak o kadar olur zaten.sen telefonu çoktan seçmişsin.başka ne dememizi bekliyorsun.

Dediginiz modelleri inceledim. Giris seviyesi cihazlar cogu. Yeni evet ama oyun oynadigim icon biraz daga saglam bir sey olmasini istiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.